Macro

Τετοια ώρα συνήθως δεν κυκλοφορούν "περίεργοι" τύποι,καποιους που πάνε για περπάτημα και τζόκινγκ συνήθως πετυχαίνω.
Αν και μου έχουν τύχη διάφορα κωμικοτραγικά όπως να μου την πέσουν 3-4 σκυλιά και να προσπαθώ από τη μία να μαζέψω τον εξοπλισμό και από την άλλη να έχω πάρει το τρίποδο για κοντάρι γιατί έιχαν αγριέψει αρκετά (και με τα σκυλιά τα πάω καλά γενικά) ή να έχω μπει μεσα σε χόρτα και να βγαίνω μετα την φωτογράφηση ελαφρώς παραμορφωμένος από τα κουνούπια.....τέτοια πράγματα.

Εμένα τελευταία φορά που πήγα στο βουνό όπως γύρναγα και είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει είχα αφήσει το αμάξι σε ένα πλατωμα χαμηλά που είναι στέκι για ζευγάρια παραλίγο να μου την πέσουν και τι να τους πεις ότι βγήκες το σουρουπο για βρωμούσες

Εμένα τελευταία φορά που πήγα στο βουνό όπως γύρναγα και είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει είχα αφήσει το αμάξι σε ένα πλατωμα χαμηλά που είναι στέκι για ζευγάρια παραλίγο να μου την πέσουν και τι να τους πεις ότι βγήκες το σουρουπο για βρωμούσες

:flipout::flipout:

Χα, χα πολύ καλός :flipout:
Και να τους το έλεγες δεν υπήρχε περίπτωση να σε πίστευαν ;)

:2thumb22sup:

Τι εννοεις δεν ειναι bee; Λεγε γιατι ειναι και στο explore σημερα, ρεζιλι θα γινουμε...:flipout:

χαχαχα νομιζω ειναι hoverfly - flowerfly. Οι μελισσες εχουν πιο μακριες κεραιες και διαφορετικο σχημα ματιων. Ας το επιβεβαιωσουν κ οι ειδικοι :)

Εξαιρετικό φως!!!
Διπτερο(μυγα) είναι όχι υμενόπτερο (μέλισσα) λεπτομέρεια βεβαια

Γιαυτο μαρεσει αυτο το topic γιατι μαθαινουμε και τιποτα. Λόγω χρωματος ημουν σιγουρος οτι ηταν bee!

Thanx NtinNton!

Ωραία Δημήτρη!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Peacock Spider

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το συγκεκριμένο είδος απαντάται στην Αυστραλία και στο τέλος το βιντεο γίνεται λίγο ακατάλληλο ;) .

Πες μου εαν είναι να πεταχτώ σε ένα Pet Shop εδώ στην Αυστραλία να πάρω μερικές να φέρω στην Ελλάδα