τι κάνεις Χιωτάκο...εξαφανίστηκες αλλά γύρισες με ωραίες εικόνες!!
tom και η δική σου πολύ καλή, μιλάμε για μάχη!
Μια χαρα ειμαι αγαπητε Dimiko, ειχα παει ενα μικρο ταξιδακι, γι'αυτο εξαφανιστηκα, αλλα παλι πισω ορεξατος γυρισα)
Αν νομιζεις οτι σε συναρπαζει η μακροφωτογραφιση πρεπει να επενδυσεις σε αναλογο φακο. Αν εχεις Νικον, υπαρχει ο μικρος 40mm στα 250 ευρω περιπου και ειναι μια χαρα για πραγματικο 1:1 μακρο. Τσεκαρε και για 2ο χερι μακρο φακο.
του εχω βαλει μια βελονα στη κοιλια και μετα τσιμπιδακι) ολο το αβκλαμπ τωρα θα νομιζει οτι ειμαι ανωμαλος
Παντως το βρηκα στο μπαλκονι μου ειδη μισοπεθαμενο
![]()
Eπειδη Δεν εχω δει ποτε απο κανονικο φακο μακρο, ποια η διαφορα απο τα φιλτρα εκτος απο την ποιότητα? Ποσο μπορει να πλησιασει ενα αντικειμενο? ΠΧ με φιλτρα close up που εχω πηγα μεχρι 10cm περιπου.
Για πειτε για αυτες τις αναστροφες λιγα πραγματα ακομη... εχω ακουσει οτι ο 50/1,8 κανει καλη δουλεια και αν δεν κανω λαθος και ο 18-55... τον εχω που τον εχω και δεν τον χρησιμοποιω, ισως για μακρο ανεστραμμενος κατι να κανει... εχετε κανενα λινκ για τετοιο ανταπτορα ή τζαμπα κοπος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.