Macro

b527de3d-74da-4ff0-9013-3c5360bf5d8c_zps413ad989.jpg

μια μέρα στο χωριο απο τον περσινό χιονιά. είχα παρει μέρος και σε ενα διαγωνισμο (για πρώτη φορά στη ζωή μου) με μια αλλη εκδοση αυτης της φωτο και χωρις να το περιμένω πηγε καλουτσικα...για πλακα την ειχα ποσταρει καθως δε τη θεωρουσα καν macro με την εννοια του ορου και ειχε τραβηχτει με οχι τοσο καλη μηχανη

Δεν είναι μακρο ουτε καν closeup IMHO.
Ποιο το θέμα του διαγωνισμού?
αν θυμαμαι καλα ίσως να ηταν ''weather'' το θεμα του καιρου αλλα περασε και καιρος πολύς. Απο το photocontestinsider πρεπει να ταν.

Παντως η φωτο ειναι τραβηγμενη απο παρα πολυ κοντα στον παγοκρυσταλλο. Για μακρο την προοριζα εξ αρχης αν μπορουσες να δεις πως την εβγαλα εδω ειμαι ανεβασμενος σε μια παγωμενη ξυλινη σκαλα με τα μισα σκαλιά σπασμένα:flipout:

Σε ευχαριστω racer
Πραγματι το μακρο ειναι αλλος κοσμος αλλα και τοσο κοινος που βρισκεται "κατω απο τα ποδια" μας.

Πανέμορφη Χάρη! Είναι με φυσικό φως? Βλέπω λίγο ανεβασμένο το ISO με πόσο την τράβηξες? Με ποιά μηχανή τραβάς ? (το παράκανα λίγο με τις ερωτήσεις...:7SFGSFG:)

Σε ευχαριστω Χρηστο
Ειναι με φυσικο φως (φλας χρησιμοποιω πολυ σπανια) με ISO 400 και ταχυτητα στα 0.4" .Ειναι τραβηγμενη με Nex-5n και με ενα Schneider Kreuznach Componon 50mm reversed, με διαφραγμα αν θυμαμε καλα στο 5.6.
Και δεν το παρακανες καθολου :)

Salticidae

Tην βρηκα νεκρη στην αυλη του σπιτιου μου και την πηρα στην κυριολεξια μεσα απο τα σαγονια των μυρμηγκιων που την εσερναν στην φωλια τους.
Οπως καταλαβαινετε δεν ηταν και στην καλυτερη κατασταση μετα απο τοσα δαγκωματα που ειχε υποστει και ετσι χρειαστηκε αρκετη δουλεια πριν αλλα και μετα
το stack ωστε να ερθει σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο.

9950795354_5fd0694be2_b.jpg

και εδω http://www.flickr.com/photos/harisprin/9950795354/

Καταπληκτική Χάρη! Και ωραία επιλογή background. Το μόνο στοιχείο που σε προδίδει είναι η κλίση του κεφαλιού...Κατά τα άλλα φαίνεται να είναι σε άριστη κατάσταση!

χαχαχα κομμωτηριο την πήγες παλι ρε Χαρη πριν την φωτογραφήσεις!!!!
Τελεια!!!!

την είδε ο γιος μου χθες που την χαζευα στο flickr και τρόμαξε