Εφόσον το γουστάρεις το macro είναι καιρός πια να προχωρήσεις σε ανάλογη αγορά.
Όμορφη φωτογραφία φιλαράκι

Ευχαριστώ, το macro ειναι αδυναμια μου, προς το παρόν κάνω οτι μπορώ με την ταπεινή compact μου.
Ακολουθεί ένα αλογάκι της Παναγιας και σε jpeg-αναμνηστική φωτογράφιση στο μπαλκόνι μου, ελπιζω να σας αρέσει.
View attachment 107156
DSC02527 by Theodore Bot, on Flickr
DSC02534 by Theodore Bot, on FlickrΗ πρώτη από τον Mantis είναι μια καλή προσπάθεια. Εχει καλό φωτισμό και όμορφη πόζα.
Αν ήταν πάνω σε ένα κλαδί, σε φύλλο ή στο έδαφος και είχε έναν καλύτερο φόντο θα ήταν πολύ καλη φωτό.
Ρε παιδια αυτη ειναι κοινη αραχνη ή να φοβαμαι;;;
Οσων αφορα για τις αράχνες πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν δηλητηριώδεις αράχνες στην Ελλάδα. Το ποιο κοινό είδος αυτών είναι το loxosceles και το Latrodectus.Αν εχεις κάποια αλλεργία μπορεί να χρειαστείς νοσοκομείο!
Απλά το δηλητήριο τους είναι χαμηλής τοξικότητας για τον άνθρωπο(ίσως αυτό ήθελε να πει ο Χρήστος) και στους περισσότερους δεν έχει κάποια ιδιαίτερη επίπτωση(σαν ένα κοινό τσίμπημα).
Επίσης ολες οι αράχνες έχουν δηλητήριο για να παραλύουν το θύμα τους!
Μηπως ξερεις πως λεγεται η δικη μου αραχνουλα;;
Ανήκει στο γένος araneus . Το είδος θέλει ψάξιμο.Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου!! Κ οι 2 που ειπες φαινονται κ πολυ επικινδυνες!! Μηπως ξερεις πως λεγεται η δικη μου αραχνουλα;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.