Macro

Χαρη μας εκπλησεις συνεχεια. Συγχαρητηρια

Χαριν στη φοβερη δουλεια του Χαρη πειραματων συνεχεια: Πασχαλίτσα, 4 φωτο στακινγκ.

Harmonia axyridis
by Samy Teo, on Flickr

Και η ιδια πασχαλιτσα στο μισο περιπου εστιακο μηκος απο την προηγουμενη (Στακινγκ γυρω στις 10 φωτο)

Harmonia axyridis 2
by Samy Teo, on Flickr

Last edited:
Πολύ ωραίες παιδιά.
Δημήτρη, εντυπωσιακή η αντίθεση του εντόμου με τη σκιά του

Ωραίο κάδρο, ωραίο φόντο αλλά το κυριώς θέμα χρειαζόταν καλύτερο φωτισμό και ίσως εστίαση

Σε ευχαριστω! Εχεις δικιο, ελπιζω να τα παω καλυτερα στο επομενο macro θεμα μου!

Σε ευχαριστω! Εχεις δικιο, ελπιζω να τα παω καλυτερα στο επομενο macro θεμα μου!

Πιστευω οτι βιαστηκες εδω! Ισως δεν ειχες τον χρονο κ ηταν ντροπαλο το θεμα σου. Ωραια προσπαθεια παντως :)

Θοδωρή δεν υπάρχουν βιασύνες και ντροπές σε τέτοιες γνωριμίες! :flipout:

Απλά κάποιες φορες δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. :)

Spider'sFace
by Pas Mal, on Flickr

Θοδωρή δεν υπάρχουν βιασύνες και ντροπές σε τέτοιες γνωριμίες! :flipout:

Απλά κάποιες φορες δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. :)[

Τότε είσαι τυχερός γιατί εγώ συνήθως παίζω κυνηγητό :)
Καλύτερη εστίαση πέτυχες εδώ! 👍

Γιατί την πούλησα την fz200 όταν μπορεί να δώσει τέτοια αποτελέσματα? πολύ ωραία οξύτητα στη μύγα από τέτοια μηχανή.
Και σαν φωτογραφία μου αρέσει διότι την έχεις πιάσει στο τρίψιμο των ποδιών και γιατί την έχεις πιάσει πάνω σε ωραίο texture.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, η αλήθεια είναι ότι για τα λεφτά της και για την κατηγορία της αν και 3 χρόνια πίσω μοντέλο αν θυμάμαι καλά, είναι ακόμη στο προσκήνιο

Γιατί την πούλησα την fz200 όταν μπορεί να δώσει τέτοια αποτελέσματα? πολύ ωραία οξύτητα στη μύγα από τέτοια μηχανή.
Και σαν φωτογραφία μου αρέσει διότι την έχεις πιάσει στο τρίψιμο των ποδιών και γιατί την έχεις πιάσει πάνω σε ωραίο texture.

Ο φιλος νομιζω χρησιμοποει Raynox, οποτε ισως για αυτο δεν μπορεσες να δεις κ εσυ παρομοια αποτελεσματα...Στα της φωτο συμφωνω απολυτα μαζι σου! Πολυ καλη!

Ο φιλος νομιζω χρησιμοποει Raynox, οποτε ισως για αυτο δεν μπορεσες να δεις κ εσυ παρομοια αποτελεσματα...Στα της φωτο συμφωνω απολυτα μαζι σου! Πολυ καλη!

Οπως τα λες είναι φίλε teobot

Τι λες τώρα!!!!!
Μπράβο Θοδωρή από τις καλυτερες τετοιου θέματος που εχω δει