Macro

Καλή Teo, aorate θέλει λίγο δουλειά ακόμα, φως, εστίαση, κάδρο (κάτω λουλούδι κομμένο), πάντα φιλικά προς βελτίωση! :2thumb22sup:
 
Πρώτη προσπάθεια για Macro.
Χωρίς εναλλάξιμους φακούς (SONY RX10 πρώτης γενιάς) η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη. Οπότε, πλησίασμα όσο το δυνατόν πιο κοντα και σχεδόν 1:1 κροπ.
Grasshopper by Kapa Taf, on Flickr
 
Sleeping bee

26153970090_f8035cc0ab_z.jpg

https://www.flickr.com/photos/harisprin/26153970090/in/dateposted/

Πρωινό Stack αποτελούμενο από 39 λήψεις κάτω από φυσικό φως.
Το συγκεκριμένο είδος( μοναχική μέλισσα ή solitary bee) κοιμάται με αυτό τον "περίεργο" τρόπο.
 
Μια απτα ιδια, τρομερη δηλαδη! Στηθηκε για φωτογραφιση γιατι αλλιως θαχε την τυχη της calliopum... ;)
 
Ευχαριστώ παιδιά.
Σημερινή η φωτογραφία, δεν είχα όρεξη για φωτογραφική βόλτα ... αλλά ήταν ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου.
 
Σας ευχαριστώ!
Ιωσήφ το φόντο είναι γρασίδια και λοιπά χόρτα που υπήρχαν στην περιοχη :).Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο με αυτό απλά κοιτάζω να απομακρύνω όσο μπορώ(και αν το επιτρέπει η στιγμή) το θέμα μου από το background.
Και η δικιά σου είναι όμορφη με μόνη ένσταση το φόντο. Αν δεν υπήρχαν τα στάχια από πίσω και υπήρχε το υπόλοιπο θέμα νομίζω θα ήταν καλύτερη, θα απομονωνόταν καλύτερα το θέμα σου χωρίς να μπερδεύει .
Προσωπικά πάντα.