Macro

Η συγκεκριμένη ειναι φυσικός ο φωτισμός της γι'αυτό και iso 800.
Για φλας χρησιμοποιώ ενα meike mk 300.

Οι σημερινες μου προσπαθειες... πρεπει να μαθω πως λειτοθργουν σωστα τρα φλας, κλπ κλπ...

Θα μπορουσα με τα σημερινα θεματα να ειχα βγαλει φοβερες φωτο αν δεν ημουν τελειως στραβαδι με το θεμα φλάς!

26145430574_3fd0c58a83_z.jpg
[/url]Spider Final by Rage28780, on Flickr[/IMG]
26147595373_7743c58fdd_z.jpg
[/url]Spider Final_1 by Rage28780, on Flickr[/IMG]
26478703510_f01a87036c_z.jpg
[/url]P5010100 by Rage28780, on Flickr[/IMG]

Παρα πολύ ωραία Θοδωρή.
Νομίζω ότι είναι άλλη Arctiidae,Epicallia villica στη Callimorpha το κοκκινο είναι λιγοτερο και σταματάει πιο χαμηλα στην κοιλια

Παρα πολύ ωραία Θοδωρή.
Νομίζω ότι είναι άλλη Arctiidae,Epicallia villica στη Callimorpha το κοκκινο είναι λιγοτερο και σταματάει πιο χαμηλα στην κοιλια

Σε ευχαριστω πολυ! Ιδεα δεν εχω για το ειδος. Κ αυτο που εβαλα το βρηκα απο αναζητηση στην τυχη οποτε λογικα εχεις δικιο :)

Οι σημερινες μου προσπαθειες... πρεπει να μαθω πως λειτοθργουν σωστα τρα φλας, κλπ κλπ...

Θα μπορουσα με τα σημερινα θεματα να ειχα βγαλει φοβερες φωτο αν δεν ημουν τελειως στραβαδι με το θεμα φλάς
Θέλεις οπωσδήποτε diffuser για να κανεις το φως ποιο μαλακό και οχι πολύ υψηλές ταχύτητες γιατι βγάζεις το φοντο συνήθως πολύ σκούρο. Επίσης το μεσημέρι με τον ήλιο σχεδόν κάθετα δεν ειναι και οτι καλύτερο για να πάρεις καλά αποτελέσματα.Γενικά το φλας θελει αρκετό πειραματισμό.

Οχι ακριβώς από κάτω είναι το λουλούδι που καθόταν και επειδή πολλές φορές πετάνε πριν εστιασω τελείως πλησιάζω με το δακτυλο στην σκανδάλη όπως εστιάζω mf. Εδω δεν είχα εστιάσει ακόμα στο λουλούδι και απλά έτυχε το πάτημα να την πετύχει ακριβώς εστιασμένη. Τυχαία λήψη

Δημήτρη πολύ ωραία και το φως επίσης!
Που την τράβηξες την συγκεκριμένη?