Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Τον έχω μόνιμα κολλημένο, ρε 'συ, κοτζάμ γαϊδούρι με τον αντάπτορα σε μινιατούρα σώμα. Κάθε μέρα και στη δουλειά. Δεν μπορώ να γυρίσω στα παλιά! Βάζω τον 32mm (=51.2mm) και νομίζω ότι είναι υπερ-ευρυγώνιος.Έχεις βρει το κάρμα.σου με αυτό το μέτριο προς κακό φακό ε ?![]()
Τον έχω μόνιμα κολλημένο, ρε 'συ, κοτζάμ γαϊδούρι με τον αντάπτορα σε μινιατούρα σώμα. Κάθε μέρα και στη δουλειά. Δεν μπορώ να γυρίσω στα παλιά! Βάζω τον 32mm (=51.2mm) και νομίζω ότι είναι υπερ-ευρυγώνιος.
Και το θέμα δεν είναι μόνο οι macro δυνατότητες, αλλά και η χρήση ως τηλεφακού και πορτρετο-φακού. Μπορεί να μην είναι με διάφραγμα 1.8, όπως ο 85άρης, αλλά ο διαχωρισμός υποβάθρου είναι —για εμένα και δη στο crop format— συγκλονιστικός.οταν βρεις εναν εξισου καλο -δεν υπαρχει ακομα- μακρο ανοιχτοτερο θα ξετρελαθεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.