Macro

daisdim

Established Member
14 September 2007
162
Αθήνα
δεν βάζεις καλύτερα μια φωτογραφία από αυτό που αγόρασες για να καταλάβουμε που ακριβώς είναι το πρόβλημα?

daisdim

Established Member
14 September 2007
162
Αθήνα
επειδή δεν φαίνεται τίποτα από την εικόνα φαντάζομαι ότι αυτό που έχεις πάρει έχει αρσενικό σπείρωμα και προς τις δύο πλευρές, το οποίο χρησιμοποιείται όταν θες να αναστρέψεις φακό και να τον κουμπώσεις πάνω στο σπείρωμα φίλτρου άλλου φακού ήδη προσαρμοσμένου στο σώμα σου. αν δεν είναι έτσι βγάλε μια φωτό από αυτό που αγόρασες και ανέβασέ τη.

nikos psaltis

AVClub Enthusiast
8 September 2009
1,132
ΝΙΚΑΙΑ
παιδια πηγα σημερα αυτοπροσωπος στο e-photodigital μου ειχαν δωσει λαθος ανταπτορα και αυτον που θελω δεν τον εχουν. ουτε προκειται να φερουν αποτι μου ειπαν . ειδατε που σασ το ειπα , γυνεκα μου το εδοσε . χα χαχα . κανενασ αλλοσ ρε πεδια που να πουλαει κατι τετοιο στο κεντρο ?

σχετικο ¨´εχει μορε αλλα βαριεμε να το αλακσο εχο συνηθισει τους λατινικουσ χαρακτηρες

Billy the Kid

Moderator
Staff member
28 April 2007
15,116
Αθήνα
Απάντηση: Re: macro

σχετικο ¨´εχει μορε αλλα βαριεμε να το αλακσο εχο συνηθισει τους λατινικουσ χαρακτηρες

Νίκο, τα greeklish απαγορεύονται από τον κανονισμό του φόρουμ. Όλοι γράφουμε Ελληνικά εδώ, τα greeklish είναι δυσανάγνωστα και πολύ κουραστικά.

Last edited:

AlexTheodin

Supreme Member
25 December 2007
5,912
Athens, Thessaloniki, Köln

HERO

Senior Member
29 March 2008
368
attachment.php

attachment.php

Attachments

• b2.jpg
    b2.jpg
    158.2 KB · Views: 147
  • b3.jpg
    b3.jpg
    143.9 KB · Views: 252

HERO

Senior Member
29 March 2008
368
Ευχαριστω παιδια ,

Τα μολυβια τα ξυνουν ετσι αυτοι που ασχολουνται με ζωγραφικη
ή ειναι μαραγκοι :ROFLMAO:

22 June 2006
35,220
NEO HRAKLEIO
Mια πρωτη προσπαθεια (πολυ προχειρη) με την canon 7d + pentax 50mm f11 και το νεο μου canon extension tube...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• Extension_disassembled_Canon_small.jpg
    Extension_disassembled_Canon_small.jpg
    10.4 KB · Views: 140
  • macro 003.jpg
    macro 003.jpg
    28 KB · Views: 141
  • macro 004.jpg
    macro 004.jpg
    63.5 KB · Views: 143
22 June 2006
35,220
NEO HRAKLEIO
Kι ενα δευτερο απο το πληκτρολογιο της δουλειας μου...

attachment.php

Αληθεια, πως υπολογιζουμε τη μεγεθυνση που πετυχαινω με τον συγκεκριμενο ανταπτορα και φακο ?

Attachments

• koympi.jpg
    koympi.jpg
    76.8 KB · Views: 133