Mad Max: Fury Road

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    84
Re: Mad Max: Fury Road (2015)

Καλημερες. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι αμα ειναι το τέταρτο σαν ιστορία πως είναι δυνατόν ο Max να έχει για αμάξι το interceptor όλοι ξέρουμε στην δεύτερη ταινία καταστρεφετε αφού τρώει τσαγακι από το άλλο που ήταν με νιτρο.

F1_2015_Barcelona_Spain_Romain_Grosjean_s_bodywork_falling_off.gif

maldonado-mad-max.jpg

Αυτό το ΣΚ στην F1
είχαμε τα πρώτα δείγματα :D

Καλημερες. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι αμα ειναι το τέταρτο σαν ιστορία πως είναι δυνατόν ο Max να έχει για αμάξι το interceptor όλοι ξέρουμε στην δεύτερη ταινία καταστρεφετε αφού τρώει τσαγακι από το άλλο που ήταν με νιτρο.

Εχεις δικιο !!! Νομιζω ο ιδιος ο Max το παγιδεψε και ανατιναξε.
Ας πουμε οτι ΔΕΝ ηταν το μοναδικο Interceptor ... υπηρχαν και μερικα ακομα
ξεχασμενα σε γκαραζ της αστυνομιας (η καπου στην αυστραλιανη ηπειρο, βρ'αδερφε :laugh:)

Παντως, για τα γυρισματα των Mad Max .... ΔΕΝ υπηρχε μονο ενα αμαξι.

file.php

11120549_672966882808836_2982059000235241501_o.jpg

Mad Max: Fury Road - Lotus Formula 1 Car

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.672964532809071.1073741834.210575762381286&type=3

Άνοιξε και η βαθμολογία στο Imdb με ένα 9.0 !! ;)
http://www.imdb.com/title/tt1392190/

Ωραία.. θα πάρει καλή κριτική και η Charlize μετά τις 2 τελευταίες ταινίες που είχε κάνει..

- Κάνουν δώρο και προσκλήσεις για 3D!

https://www.facebook.com/1458328881...328881083299/1587438958172290/?type=1&theater

Last edited:

Μαλλον εχετε αντιληφθει ποσο αμετανοητος εραστης του σκιτσου, ειμαι .... :love:
Χρωματα, φωτισμοι και σκιες που ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υπαρξουν στον πραγματικο κοσμο.

Frenzy.jpg

Η βαθμολογία στο Imdb από 9.0 πήγε 9.3 !!

:music-smiley-005:

Μάνοοοο σήμερα πας ?? :cool:

Image_Handler_ashx.jpg

Κάννες 2015: Η «πεντάμορφη» Σαρλίζ και τα... τέρατα!

H Charlize εξαφάνισε όλες τις ντίβες! :cool:

«Πανικός» για ένα βλέμμα και μια «ατάκα» της πραγματικής πρωταγωνίστριας του «Mad Max» - Ως αυτοκράτειρα με ένα χέρι... κυλιέται στη σκόνη και παίζει γροθιές με τον Τομ Χάρντι

«Panic» στην ταράτσα με τους παπαράτσι. Ο ένας πάνω στον άλλο! Κάποιος γκρεμίζεται χάμω. Ενας άλλος τρυπώνει, έρποντας, προς τα κάτω.
Τα φλας πέφτουν βροχή. Οπως χτες βράδυ με τα άπειρα βεγγαλικά. Για την έναρξη του 68ου Festival De Cannes!

Ουδείς δίνει σημασία. Τόσο στον Τομ Χάρντι όσο και στον εβδομηντάχρονο αγέραστο Γιώργο Μηλιώτη. Τον επονομαζόμενο Τζορτζ Μίλερ. Του «Mad Max».
Ολοι μα όλοι με ένα όνομα. Μια φωνή: «Charlize, Charlize, Charlize, Charlize» -ακατάπαυστα, μονότονα, λιγούρικα.
....

Η ώρα των σημερινών Καννών είναι η ώρα του Mad Max. Η ώρα είναι της «αυτοκράτειρας» Φουριόζα. Η ώρα είναι της Σαρλίζ Θερόν.
Που, χωρίς να κουνήσει το μικρό της δαχτυλάκι, εξαφάνισε από το Planet Cannes όλες τις άλλες. Και την Ντενέβ.
Και την Κοτιγιάρ. Και τη Σάλμα Χάγιεκ (καλά, αυτή είναι μια χαψιά). Και όλα τα μοντέλα της Chopard!
....

http://www.protothema.gr/culture/cinema/article/475953/kannes-2015-i-pedamorfi-sarliz-kai-ta-terata/

:music-smiley-005: :music-smiley-005:

Απάντηση: Mad Max: Fury Road (2015)

http://www.cine.gr/film.asp?id=719167&page=4

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε 3500 σκιτσα στηριχθηκε η ταινια, οπου κανεις δεν ηξερε τι θα γυριζαν καθε μερα, πλην βεβαιως του σκηνοθετη μας!
Οποιος το δει σε 3d να γραψει εντυπωσεις πάραυτα!

Απάντηση: Mad Max: Fury Road (2015)

http://www.cine.gr/film.asp?id=719167&page=4

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε 3500 σκιτσα στηριχθηκε η ταινια, οπου κανεις δεν ηξερε τι θα γυριζαν καθε μερα, πλην βεβαιως του σκηνοθετη μας!
Οποιος το δει σε 3d να γραψει εντυπωσεις πάραυτα!

Εφτασεεεεεε

Βλεπω πολυ σπανια 3D (απο αποψη) με το τελευταιο που ειχα δει να ειναι η Σαντρα Μπουλοκ στο διαστημα (γιαχ).
Θεωρω οτι τουτο ειναι το καλυτερο 3D που εχω δει.
Σαν ταινια τωρα δεν ξερω τι να γραψω γιατι δεν ειμαι και φαν των παλιων. Εχω δει μονο το πρωτο και το εχω διαγραψει τελειως απο τη μνημη μου.
Στα +
+Η Σαρλιζ
+Η ασταματητη δραση που δεν γινεται ομως ποτε κουραστικη σαν κατι ταινιες του Bay πχ.
+H χρηση του 3D οπως εγραψα ηδη
+To ποοολυ φροντισμενο οπτικο-αισθητικο κομματι
+Καποιες ενδιαφερουσες αναφορες σε εξουσια-θρησκεια-χειραγωγηση (οι οποιες ομως μενουν παντα στα ρηχα)

Στα -
-Το σεναριο. Δε θα επεκταθω μιας και δεν το εχει δει κανεις ακομα. Πολυ μειον ομως.
-Ο Χαρντι. Δεν θυμαμαι το Γκιμπσον και δεν του εχω και ιδιαιτερη εκτιμηση. Πιστευω οτι ο Χαρντι ειναι καλυτερος ηθοποιος. Σε αυτο ομως ηταν εξω απο τα νερα του. Ειδικα στις σκηνες που επρεπε να αποδωσει συναισθημα ηταν συνηθως κατω απο τη βαση (καναδυο φορες στο 1ο μερος και στα ορια του γελοιου)
-Η φωνη του Μπειν απο τα πρωτα καρε της ταινιας. Φτανει πια. Αρκετα με ταλαιπωρησε στο τελευταιο Μπατμαν. Αναθεμα την οξεια φαρυγγιτιδα! Οχι αλλο καρβουνοοοοο

Αυτα θυμαμαι τωρα...
Για ο,τι αλλο, εδω ειμαστε.

Ηρθε λοιπον και αυτο το φιλμ στις Καννες οπου θα προβληθει εκτος συναγωνισμου...και...τελικά ολος ο κόσμος μιλάει για αυτο το φιλμ παντου στα τελεζουρναλ, στις φιλμοκριτικές, στα σαλόνια στα μπαρ στον (μικρό?)κοσμο του σινεμά μπροστα απο τις αιθουσες στα φορουμς και σκίζει παντου...
Δεν σκοπευα να το δω (τουλάχιστον αμεσα) γιατι νόμιζα οτι ειναι ρεμεικ, οπορτουνιστικο εμπορουργημα, αλλα οι εντυπωσεις ειναι τετοοιες που μου άλλαξαν γνωμη και θα παω να το δω...
Ασε που η οργάνωση; δεν ξέρω τι, ανθρωπινων δικαιωμάτων της Γιουσα κάλεσε να μποκοταριστει το φιλμ...οπότε θα το δω και 2 φορές :D

Ειδα και την συνέντευξη του Μιλερ στις Κάννες και μπορω να πω οτι με γοητεψε σαν άτομο και χαρακτηρας...θα μπορουσε να ειναι χαρακτηρας ενος φιλμ :ADFADF1:

Οποτε ειμαι έτοιμος τωρα ... πανέτοιμος για μεγάλο θέαμα και απο οτι άκουσα με κάποια μυνηματα η μάλλον υπενθημησεις...
Το κοινο το ονομάζει "ποστ αποκαλυπτικό"...εγω οταν το δω θα σκεφτω πως θα το χαρακτηρήσω αλλα μου άνοιξε η όρεξη.

Re: Απάντηση: Mad Max: Fury Road (2015)

Σαν ταινια τωρα δεν ξερω τι να γραψω γιατι δεν ειμαι και φαν των παλιων. Εχω δει μονο το πρωτο και το εχω διαγραψει τελειως απο τη μνημη μου.

Μου φαίνεται ότι θέλεις ένα "μάθημα" για την σειρά από τον φίλο σου τον Μάνο! :cool: :p

Αναμένουμε και το Review του Μάνου! :cool: