Re: Mad Max: Fury Road (2015)
Νομίζω πρέπει να δοκιμάσεις να δεις και τις παλιές ταινίες που δεν έχεις δει, για να έχεις μία συνολική εικόνα για την σειρά!
Ιδίως τώρα που υπάρχουν και σε HD..
Και εγώ έκανα πρόσφατα μία επανάληψη!
Η νέα ταινία τουλάχιστον από τα trailers που είδα, πλησιάζει περισσότερο στην 2η και στην 3η στο στυλ της..
Ακη
οι πιθανοτητες ειναι οτι θα ξενερωσει ΑΓΡΙΑ οποιοσδηποτε παει να δει τις πρωτες ταινιες.
Μετα απο 35 χρονια ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ. Οχι επειδη τα εφφε ειναι αστεια αλλα επειδη τα
σεναρια ειναι ανεμομαζωματα-ανεμοσκορπισματα. Συρραφες απο διαλογους και πλοκες
ατακτως ερριμμενα. Ειδικα στο πρωτο Max, η κατασταση ειναι τραγικη... το τελος ηρθε
με ψαλιδι πανω στο κινηματογραφικο καρουλι. Αν δεν ημασταν πιτσιρικια, ΑΠΛΑ δεν θα
βλεπαμε Max, δευτερη φορα.
Τα χω γραψει αλλωστε (στις αρχες του νηματος) >
http://avclub.gr/forum/showthread.php/118632-Mad-Max-Fury-Road-(2015)/page4
Ο λογος που μας αρεσε ο παλιος ο Max ηταν η φονικη απονομη δικαιοσυνης (οφθαλμος αντι οφθαλμου).
Την εποχη εκεινη, δεν ηταν πολλα τα εργα (post-apocalyptic) που ΕΝΑΣ επαιρνε ολο το νομο επανω του.
Οποτε η εκπληξη και η σαστισμαρα ηταν πρωτογνωρη. ΑΥΤΟΣ ηταν ο μαγνητης. Oλα τα αλλα ερχονταν
δευτερα-τριτα-τεταρτα ... ιδως για ενα μικρο παιδι/εφηβο. Δεν υπηρχαν απαιτησεις !
Νομιζω εκει κοντα στο 80, υπηρξε και το Escape from NY (Kurt Russel) που ηταν στην ιδια φιλοσοφια.
Και λιγο παλιοτερα (πολυ παλιοτερα) το Death Race 2000. Ολα στην φιλοσοφια του μοναχικου εκδικητη.
Yπηρξαν και αλλα, ομως ... δεν εχω την καλυτερη μνημη στον κοσμο !