MADRUGADA-Madrugada (προακρόαση)

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,344
Ministry Of Silly Walks
Επιστροφή στα παλιά για τους αγαπητούς στα μέρη μας Νορβηγους MADRUGADA με ένα σκοτεινό και συνάμα μελαγχολικό δίσκο...

κατά την διάρκεια της ηχογράφησης μάλιστα ο κιθαρίστας του group
Robert Burås άφησε τον μάταιο ετούτο κόσμο μόλις στα 31 του...έχοντας όμως αφήσει το στίγμα του και σ αυτόν τον δίσκο.

οι επιρροές από NICK CAVE εδώ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής από οποιοδήποτε άλλο δίσκο τους, ειδικά στα φωνητικά....

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ακούγοντας τον δίσκο όμως ήταν μια κάποια Μεσογειακή αντίληψη των πραγμάτων (πιο ζεστές κιθάρες γεμάτες από το συναίσθημα της απόγνωσης),,αφήνοντας σε μεγάλο βαθμό πίσω την ψύχρα του βορρά που ήταν κάτι παραπάνω εμφανής στις προηγούμενες δουλειές τους...

Δεν ξέρω αν ευθύνεται γι αυτό ο χαμός του Robert....αυτό που ξέρω όμως είναι ότι θα μου κρατήσει συντροφιά πολλά απ τα βράδια που η μοναξιά της μεγαλούπολης με αγγίζει...

ακούστε τα σπαρακτικά Honey Bee και το New Woman,New Man...και θα καταλάβετε...

παρακάτω ένα link που μπορείτε να ακούσετε την νέα τους δουλειά....

εγώ ήδη το έχω παραγγείλει και το περιμένω:ernaehrung004:http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://img402.imageshack.us/img402/1434/moni1bx8.jpg&imgrefurl=http://omissaoimpossivel.blogspot.com/2008/01/madrugada-madrugada.html&h=353&w=663&sz=39&hl=en&start=1&um=1&tbnid=6tEz-rcnKk5FQM:&tbnh=73&tbnw=138&prev=/images%3Fq%3Dmadrugada%2Bmadrugada%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Den%26safe%3Doff%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DN

Last edited by a moderator:
Re: MADRUGADA-Madrugada(προακρόαση)

Για να δούμε...

Τους Madrugada τους έχω σε εκτίμηση γενικά, οπότε θα ακουστεί.

Για να δούμε...

Τους Madrugada τους έχω σε εκτίμηση γενικά, οπότε θα ακουστεί.

με το προηγούμενο δεν είχα ξετρελαθεί,,, το αντίθετο μάλιστα...
εδώ όμως έχουμε θέμα:worshippy:

Μόλις άκουσα τα δείγματα.

Το θέλω!

Υ.Γ. Το προηγούμενο ήταν το Grit; Όχι, ε;

Απάντηση: MADRUGADA-Madrugada(προακρόαση)

Με μια πρωτη ακροαση, απλα... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!:worshippy::worshippy:

Re: MADRUGADA-Madrugada(προακουση)

Dabrutal....:SFGSFGSF:

Ενα ριγος με διαπερνα...

..."Honey bee"....

Dabrutal,συγχωρεσε μου την ερωτηση,εαν ειναι ανοητη,αλλα τι σημαινει προακουση?Υπαρχει τετοια ελληνικη λεξη?:hippy:

Dabrutal,συγχωρεσε μου την ερωτηση,εαν ειναι ανοητη,αλλα τι σημαινει προακουση?Υπαρχει τετοια ελληνικη λεξη?:hippy:

προακροαση ήθελα να γράψω...εκ παραδρομής....ας το διορθώσει κάποιος moderator γιατί εγώ δεν έχω την δυνατοτητα

Re: MADRUGADA-Madrugada(προακουση)

Όχι ότι και το προακρόαση μου κάθεται πολύ δόκιμο σαν λέξη, αλλά τέλος πάντων...

Απάντηση: MADRUGADA-Madrugada(προακουση)

Ακουγονται ωραιοι φιλε εν αναμονη.. :operator:

Απάντηση: MADRUGADA-Madrugada(προακουση)

Γιατί Δημήτρη δεν το διόρθωσα ? το άφησα κάπου προάκουση ???

Στέργιο εντάξει τώρα, είναι κάτι αντίστοιχο του προανάκριση.μη κολλάμε σε λεπτοομέρειες.

στο ρεζουμέ τώρα δεν πιστεύω πάντως να συνεχίσουν να υπάρχουν σαν μπάντα γιατί μετά από θάνατο είναι δύσκολα τα πράγματα....

ήδη ο Sivert Hoyem κάνει solo εδώ και πολύ καιρό...αν είναι έτσι τότε μετά τους TINDERSTICKS χάνεται άλλη μια μπάντα του χώρου...

η μήπως επανασυνδέθηκαν οι tindersticks και μου το κρύβετε??

η μήπως βγάζουν νέο δίσκο τον Απρίλιο και δεν πήρα χαμπάρι:ADFADF1: