Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Dalanik, Δε χάθηκε και ο κόσμος εάν δε βάλεις jinc
Bicubic 50 δοκίμασε chroma/luma
Επιβεβαίωσε ότι το έχεις το bicubic
Και πιθανά να μπορείς να κάνεις κάποιο συνδυασμό bicubic & lanczos3.
Και εν πέσει περιπτώσει βαλε και ένα Mpc-hc (χ86 όχι τον 64bit) θα βολέψει για να σιγουρευτείς, να κάνεις το debugging σου, τις δοκιμές σου κ.ο.κ.
Θέλω να κλείσω πρώτα με τον JRiver Τάσο. Λίγες ακόμα δοκιμές τα βραδάκια με την ησυχία μου και απο Δευτέρα περνάει ο mpc.
Όντως δεν χάθηκε ο κόσμος γιατί οι κανονικές συνθήκες θέασεις θα είναι με γωνία θέασης στις 25 περίπου μοίρες.
Δοκιμάζω και τα υπόλοιπα όπως μου είπατε φυσικά! :ernaehrung004:
10 λεπτά θα σου πάρει και θα βρεις τι γίνεται, ...
ίδια αντίληψη της εικόνας με ένα προβολέα σε 100" στα 3,6 μέτρα (και καλύτερη αντίθεση και ομοιομορφία πιθανότητα)
.............
ίδια αντίληψη της εικόνας με ένα προβολέα σε 100" στα 3,6 μέτρα (και καλύτερη αντίθεση και ομοιομορφία πιθανότητα)
......
Να δω πότε θα τον βγάλουν σε 64bit έκδοση...πριν λίγο καιρό είχε πει ο δημιουργός ότι είναι design choice, αλλά είχε προσθέσει στο τέλος και for now...Και εγώ με MPC-HT, LAV και MADVR παίζω (και αν χρειαστεί να δω κανένα χάλια παλιό mpeg4 χρησιμοποιώ και κανένα φίλτρο του ffdshow σε raw μπας και μαζέψει τίποτα από τα αμάζευτα)...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.