Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Αρα για να μην αλλαζει αναλυση θα αφαιρεσω απο τον madvr στα display modes το 1080p24 ή χρειαζεται καποια αλλη ρυθμιση?
o SVP στην taskbar γραφει waiting for ffdshow video
με mpc και οταν ξεκιναω το βιντεο δεν αλλαζει κατι μονο το οτι δεν μπορω να κανω δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο
Τελικως μετα απο ρεσταρτ εμφανιστηκαν ολα σωστα με μονη παραφωνια οταν παιζει ταινια στα filter δειχνει madvr,lavsplitter,lav video,lav audio και default direct sound device θα επρεπε να εμφανιζεται αυτο?
Αν θυμάμαι καλά, ο 1070 δεν πέρναγε BB και AW πληροφορία όσο και αν χαμηλώναμε κόντραστ και brightness (όμως ήμασταν με το WD). Δεν καταλαβαίνω κάτι...λες ότι για να δεις το 245 σηκώνεις το κόντραστ ψηλά. Αντίθετα πρέπει να λειτουργήσει αυτό. Για να δεις το 245 να αναβοσβήνει πρέπει να χαμηλώσεις το κόντραστ. Αν βλέπεις να περνάει πάνω από 235 και να φτάνεις στο 245, καταρχάς περνάει την AW πληροφορία. Κατά δεύτερον, πως γίνεται να σηκώνεις το κόντραστ και να βλέπεις το 245?:chinscratch:
Κάτι ακόμα...
όταν βάζεις pc levels δεν κόβεται πληροφορία διότι δεν υπάρχει άλλη πληροφορία. Το 0 είναι μαύρο και το 255 το λευκό σου.
αν προσεξεις στο 2β,αναφερω οτι εχω wtw...μου αναβοσβηνει μεχρι και το 255...για να εχω λοιπον το λευκο μου,στο 245 ας πουμε,πρεπει να ανεβασω το contrast στο 75+ ετσι 245 εως 255 λευκο...
Ωραία!! Τώρα ξεμπερδεύτηκε το πράγμα!!
οταν βαζω pc levels στομ madvr εννοεις?
Να καταθεσω εδω τις αποτυχημενες αποπειρες μου τις τελευταιες μερες να ρυθμισω σωστα το htpc οσον αφορα στα levels και luma expansion..Πριν γυρισω στο ταπεινο media player (ntv550) μου ως πηγη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.