Magic light

Αν και λίγο εκτός magic light,
θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω την παρακάτω εικόνα στον φίλο Billy και σε όσους αρέσουν οι ανεμογεννήτριες (και η πράσινη ενέργεια που προσφέρουν!) :smile:

WIND-GENERATOR.gif

2004, Λέρος, πάρθηκε σε κάποιες δοκιμές με την πρώτη HDV κάμερα που βγήκε στην παραγωγή την JVC HD-10U (αγορά από Αμερική). (φυσικά το αρχείο σμικρύνθηκε και υπερ-συμπιέστηκε για το web)

Μπράβο SoTos, πολύ καλό "μάτι";)
Ευχαριστώ για την αφιέρωση :2thumb22sup:

Εχω συνεργαστεί με εταιρείες κατασκευής αιολικών σταθμών και έχω μεγάλο αρχείο απο το 1999. Είναι πολύ αβανταδόρικο θέμα.
Έχω φωτογραφίσει αιολικούς σταθμούς απο τη γέννηση μέχρι την ολοκλήρωση τους.
Η Νότια Εύβοια θεωρείται η αιολική πρωτεύουσα της Ελλάδας καθ ότι έχει ποιοτικά την πιο σταθερή ροή αέρα όλο το χρόνο (βλέπε Καβο Ντόρο).

Υ.Γ Τώρα το πόσο "πράσινη" είναι η ενέργεια που παράγουν είναι άααααλλο θέμα και φοβάμαι πως θα βγώ off topic!!

Εχω συνεργαστεί με εταιρείες κατασκευής αιολικών σταθμών και έχω μεγάλο αρχείο απο το 1999. Είναι πολύ αβανταδόρικο θέμα.
Η Νότια Εύβοια θεωρείται η αιολική πρωτεύουσα της Ελλάδας καθ ότι έχει ποιοτικά την πιο σταθερή ροή αέρα όλο το χρόνο (βλέπε Καβο Ντόρο).

Υ.Γ Τώρα το πόσο "πράσινη" είναι η ενέργεια που παράγουν είναι άααααλλο θέμα και φοβάμαι πως θα βγώ off topic!!

Εχω κι εγώ φωτο με ανεμογενήτριες από νότια Εύβοια, απο οκταετίας περίπου, με film και slides. Στοιχημένες!
Τρέχα γύρευε...!:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Magic light

Αν και λίγο εκτός magic light,
θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω την παρακάτω εικόνα στον φίλο Billy και σε όσους αρέσουν οι ανεμογεννήτριες (και η πράσινη ενέργεια που προσφέρουν!) :smile:
2004, Λέρος, πάρθηκε σε κάποιες δοκιμές με την πρώτη HDV κάμερα που βγήκε στην παραγωγή την JVC HD-10U (αγορά από Αμερική). (φυσικά το αρχείο σμικρύνθηκε και υπερ-συμπιέστηκε για το web)

Γύρνα φτερωτή του Μύλου...
Πάμε χαμένοι εμείς οι στατικοί!
:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Magic light

Τhx!

Aκούγεται ενδιαφέρουσα εμπειρία, θα έχεις γίνει ειδικός στο αιολικό θέμα!

Αυτό δεν το καταλαβαίνω, θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε κάποια στιγμή σε άλλο thread...

Γύρνα φτερωτή του Μύλου...
Πάμε χαμένοι εμείς οι στατικοί!
:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

[Thx,] ...αρκεί να μη μένετε (μένουμε) στάσιμοι! ;) :smile:

Last edited:
Ά.. ρε Billy μεγάλε.. τι υλικό άραγε έχεις ακόμα..
Πολύ καλές!!! Αυτή με τους ανεμόμυλους έχει κάτι το σουρεαλιστικό!

Στην προσπάθεια να πετύχουμε το magic light προσέχουμε....γιατί μπορεί να συμβούν περίεργα.

Πηγαίνοντας στη Βεγορίτιδα να τραβήξω την πρώτη φωτο κοιτάξτε τί μπήκε στο αυτοκίνητο...

Attachments

• DSC07943_1.jpg
    DSC07943_1.jpg
    101.4 KB · Views: 50
  • DSC07950_1.jpg
    DSC07950_1.jpg
    103.4 KB · Views: 60
  • DSC_7898_1.jpg
    DSC_7898_1.jpg
    132.9 KB · Views: 53
Απάντηση: Re: Magic light

Στην προσπάθεια να πετύχουμε το magic light προσέχουμε....γιατί μπορεί να συμβούν περίεργα.

Πηγαίνοντας στη Βεγορίτιδα να τραβήξω την πρώτη φωτο κοιτάξτε τί μπήκε στο αυτοκίνητο...

Στην κατσαρόλα με μακαρόνια γρήγορα!!!!

Τύφλα να χει το ματζικ λαιτ,
το πετυχαίνεις και άλλη φορά.
κότες μεσα στο αμάξι σου δύσκολα θα ξαναβρεις!

Με χυλοπίτες καλύτερα, Βασίλη!
Τον Βλάση τον πάνε πολύ τα πτηνά. Θυμηθείτε τις νυχτερινές του στην Κων/πολη...:flipout::flipout::flipout: