Ωραίες φίλε Greg61.
Mια παρατήρηση μονο:
Προσπάθησε να μην βάζεις την γραμμή του ορίζοντα στη μέση του κάδρου αλλά στο 1/3 αυτού.
Δηλαδή αρκεί να σηκώσεις ή να κατεβάσεις την κάμερα ώστε το σημείο που η λίμνη συναντάται με τη στεριά ή τον ουρανό να βρίσκεται στό πάνω ή στο κάτω (καλύτερα) μέρος της εικόνας.
Ακολουθώντας το νόμο των τρίτων δίνεις περισσότερο ενδιαφέρον στην εικόνα.:ernaehrung004::ernaehrung004:
Εξακολουθεί να είναι παρθένο το μέρος ή έγινε μόδα;
Έχω πολλά χρόνια να πάω. (μα πολλά...)
:ernaehrung004:
Θαυμάσιες Greg61!
Εξακολουθεί να είναι παρθένο το μέρος ή έγινε μόδα;
Έχω πολλά χρόνια να πάω. (μα πολλά...)
:ernaehrung004:
Υπάρχει και Έλληνας καλλιτέχνης τοπίου με καταπλητικές συνθέσεις τοπίου και εξωπραγμαιτκά χρώματα χωρίς πολύ επεξεργασία. Δείτε στο www.emmanuelcoupe.com το έργο του Μανώλη Coupe Καλομοίρη.
Euxaristos na sas metafero tis idees mou gia tin photografia topiou.
An kai exo ligo xrono logo taksidion kai den exo tin idia eukolia sta ellnvika opos me ta agglika se oti exei afora to PS, tha prospathiso omos oso mporo.
Mou dinei panta hara na metafero tin gnosi mou stin photografia topiou kai pernao arketo xrono prospathontas na bonthao kainourgious photografous. Bebaia se ena forum n metadosi exei periorismous.
Mia harn parakalo mnpos mporeite na mou peite pos na alakso to username? Anti gia foutixx na balo to onoma mou…na mnv yparxei confusion
καλως ηρθες και απο εμενα Emmanuel. Πολυ ενδιαφεροντα τα οσα μας ειπες για το τεχνικο κομματι της συγκεκριμενης φωτογραφιας.
Οι δικες σου φωτογραφιες στο isle of skye (μαζι με του Ian Cameron) μ εκαναν να ψαξω αρκετα στο internet για να φτιαξω ενα ταξιδι εκει. Ηθελα να το συνδυασω μ ενα workshop φωτογραφιας που βρηκα εκει, αλλα καπου δεν ταιριαζαν οι χρονοι.
Το εχω βαλει ομως στην λιστα και ελπιζω καποια στιγμη να γινει.
Ελπιζω οποτε σου δινεται η ευκαιρια να γραφεις εδω. Οι συμβουλες αλλα και τα σχολια σου θα ειναι πολυτιμη βοηθεια για ολους.
A bientot!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.