Magic light

Sunset from Kavouri-Athens by giannis_ch, on Flickr

Απο τις επομενες τεσσερις, δεν ειμαι σιγουρος ποια μου αρεσει περισσοτερο

SAM_6582_zpsjyfsfmay.jpg

SAM_6583_zpsuzw3pite.jpg

SAM_6587_zpstkesjxqq.jpg

SAM_6589_zpsx4gl2pjv.jpg

Από τις 4 νομίζω η τέταρτη με διαφορά είναι καλύτερη.. Πιο ισορροπημένα χρώματα και το νερό που γίνεται σαν σύννεφο από την μεγάλη έκθεση πάει πολύ σ'αυτές τις φωτογραφίες. Πολύ καλές..

Σας ευχαριστω! Κι εγω προς την 4η κλινω (δεν ημουν σιγουρος αν το παραεκανα με το magenta). Ωστοσο κι η πρωτη με το κυματακι κατι μου κανει.

εμενα μου αρεση η δευτερη...
ειναι πιο απαλη, και το κυμα ετοιμο για ....διαχυση:surf-aki:

η 4η ειναι πολυ ροζουλι...

Υπεροχη χρωματκη πανδαισια!! Το ηλιοβασιλεμα νομζω θα γινοταν πολυ καλυτερο διχως τα καλωδια...δεν νομιζω να ειναι δυσκολο...
Ωραιος κ ο ακουραστος εργατης!! Ωραιος τιτλος ;)

δεν ξερω πως να βγαλω τα καλωδια .

δεν ξερω πως να βγαλω τα καλωδια .
Με Photoshop ή αν δεν το έχεις υπάρχει κ το gimp. Κ τα 2 έχουν την λειτουργία clone stamp tool. Βέβαια τα τελευταία Photoshop έχουν πολύ περισσότερα εργαλεία που έχουν καλύτερο κ πιο γρήγορο αποτέλεσμα αλλά πρέπει να το αγοράσεις. Από εκεί κ περα το YouTube είναι τεράστια πηγή οδηγών για το πως να τα χρησιμοποιησεις. Έτσι έμαθα κ εγω...Κ με αρκετή εξάσκηση. ..

ωραια Ιωσηφ, αλλα νομιζω οτι σε επερνε να κλεισεις αρκετα ακομα το f,
δεν θα ηταν σαν μπαλα ο ηλιος....

Ευχαριστώ Δημήτρη και Κώστα για τα σχόλια και τη συμβουλή.
Το ναυάγιο βρίσκεται στην Κύπρο, Δημήτρη.

Ολο το σκηνικό είναι καταπληκτικό για φωτογράφηση και ο ήλιος στην κατάλληλη γωνία. Προσωπικά δεν θα έβαζα καθόλου τον ήλιο μέσα στο κάδρο αφού το πλοίο είναι δυνατό και εντυπωσιακό θέμα από μόνο του και φωτίζεται σε όλη του την πλευρά.

Ακόμα και με νυχτερινή λήψη με μεγάλη έκθεση (από πολύ ποιό κοντά όμως) θα ήταν ενδιαφέρουσα καταγραφή.

Και όπως την τράβηξες βέβαια είναι όμορφη ..