Magic light

Απάντηση: Re: Magic light

Το HDR με το photoshop το έκανες η κάπιο άλλο προγραμμα ειδικο?

το έκανα με το DynamicPhoto, αλλά τα χρώματα αυτά τα πετυχαίνω μόνο όταν κάνω HDR με την sigma sd14, δηλ. να δείχνει σαν πίνακας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Magic light

Ευχαριστώ πολύ.

Η παραλία σου είναι όλα τα λεφτά!:grinning-smiley-043

Λάθος! το blue cafe στον Άλιμο είναι όλα τα λεφτά, αισθάνεσαι σαν να είσαι σε νησάκι

Με το Photoshop CS2 μπορώ να κάνω HDR? Παλεύουμε να μάθουμε ένα πρόγραμμα, τώρα με το RAW πρέπει να μάθω κι άλλο ένα, μην προσθέσουμε και 3ο μόνο για την φωτογραφία... Έχουμε και το picassa να μας ενοχλεί κάθε τρεις και λίγο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Magic light

ρε συ Γιαννη.

Μπας και εβαλες τον κορεσμο τερμα?

όχι, απο μόνη της η φωτογραφία από την sigma έχει έντονα χρώματα, χωρίς να πειράξω το Saturation.

attachment.php

Sigma EX 24-60/2.8 @ 24mm, f/13

attachment.php

Asahi SMC Takumar 300/4 @f/5/6

Attachments

• sunsetJuly.jpg
    sunsetJuly.jpg
    144.3 KB · Views: 119
  • sunsetJuly3.jpg
    sunsetJuly3.jpg
    132.8 KB · Views: 248
μου αρεσουν και οι δυο. Η πρωτη περισσοτερο. Μια ληψη εκανες, σωστα?

Α, εγώ δεν είμαι των hdr και των 2-3 λήψεων. Κρίμα που δεν είχα τπτ ανακλαστήρες να φωτίσω και τα κοντινά βράχια. Θα είναι η επόμενη αγορά μου μάλλον. Και ακόμη πιο κρίμα που το τσαντάκι μου δεν χωρούσε και τον 15-30

Α, εγώ δεν είμαι των hdr και των 2-3 λήψεων. Κρίμα που δεν είχα τπτ ανακλαστήρες να φωτίσω και τα κοντινά βράχια. Θα είναι η επόμενη αγορά μου μάλλον. Και ακόμη πιο κρίμα που το τσαντάκι μου δεν χωρούσε και τον 15-30

τι να τις κανεις τις hdr οταν εχεις τετοιες γνωσεις και εξοπλισμο:grandpa::grinning-smiley-043
οι hdr ειναι για μενα που δουλευω ακομα στο auto :rifle:

Συνηθίζω να αποτυπώνω εικόνες από τον τόπο μου που σύντομα δεν θα υπάρχουν, όπως τα δύο ferry

bwferry.jpg

ferry.jpg

Τα σύννεφα πάντα εντυπωσιάζουν με τους σχηματισμούς τους
neastyra.jpg

...όπως και η κακοκαιρία

storm2.jpg