Magic light

Άψογη εκτέλεση και όμορφη παρουσίαση. Ίσως να έμπαινα στον πειρασμό να "εξαφανίσω" κάποιο από τα πλοία.

Ισα ισα θαταν πολυ πλαστικη χωρις αυτα.

Αν ηταν ιστιοφορα βεβαια ακομα καλυτερα αλλα τωρα .....

Παντως ειναι κατεξοχην magic light φωτογραφια καλως το εβαλες εδω.

υγ

Που εχει τραβηχτει αυτη ?

Συμφωνώ ότι τουλάχιστον ένα πλοίο προσθέτει στην φωτογραφία, και σίγουρα αν ήταν ιστιοφόρο θα έδινε περισσότερους πόντους. Απλά και τα 2 μαζί δεν μου κάθονται καλά, τουλάχιστον τα συγκεκριμένα.

Ευχαριστώ. Η λήψη έγινε σε μια πανέμορφη ακτή μεταξύ Λάρνακας - Λεμεσού, για όσους γνωρίζουν την Κύπρο.
Τα πλοία που βλέπουμε είναι κρουαζιερόπλοια που αγκυροβόλησαν στα ανοικτά της Λεμεσού εδώ και μήνες, λόγω της πανδημίας.

Κινητοφωτογραφία όλα στο auto αλλά δε θα έλεγα όμως ότι απέχει η φωτογραφική αποτύπωση από τη σημερινή χρωματική ομορφιά.

Attachments

• IMG_20210220_181425.jpg
    IMG_20210220_181425.jpg
    71.1 KB · Views: 91
Πολύ ωραία Παναγιώτη, και με μπουσταρισμένα χρώματα - τα κινητά είναι "μανούλα" σε αυτά...

Εντυπωσιακό χάραμα σε μια εντυπωσιακή πόλη, ας ελπίσουμε να μπορέσουμε σύντομα να ταξιδέψουμε ξανά!

Ιωσήφ, πρέπει να πήγες πολύ νωρίς για να μην έχει κόσμο η γέφυρα του Καρόλου. Πολύ όμορφες οι σιλουέτες από τα αγάλματα, και μια ατμόσφαιρα που ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα της πόλης.

Απάντηση: Re: Magic light

Ιωσηφ πολύ όμορφη πράγματι !

Είναι μια πόλη που δεν έχω επισκεφτεί και το θέλω πολύ !

Όντως έτσι είναι.
Άλλα οι ορίτζιναλ δεν είναι έτσι. Με iso 100 είναι. Μάλλον κάτι κάνω λαθος με την επεξεργασια και το resize.