Magic light

Την Κυριακή είχα πάει στον Υμηττό και παρατήρησα ότι παρότι την συννεφιά υπήρχε μια "τρύπα" πάνω από τον Πειραιά. Είπα να το αποθανατίσω και το αποτέλεσμα μου άρεσε :)

Sun over Piraeus by Aggelos-Vanakas, on Flickr

Πολύ καλή, μπράβο Άγγελε...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες μου στο http://www.flickr.com/photos/aggelos_/ και αν θέλετε να μου πείτε τη γνώμη σας ή να μου δώσετε κάποια συμβουλή για να προχωρήσω :)

Σας ευχαριστώ! Είναι πειραγμένη στο Lightroom (συγκεκριμένα τα blacks, το contrast και λίγο τα shadows και τα whites αν θυμάμαι καλά).

Οι ρυθμίσεις είναι:
Camera: Nikon D3100
Exposure: 0.008 sec (1/125)
Aperture: f/10.0
Focal Length: 55 mm
ISO Speed: 100
Exposure Bias: 0 EV
Lens: Nikkor 18.0-55.0 mm f/3.5-5.6

Last edited:
Xμ... καλα το υποψιαστηκα... πρεπει να κοψεις την πολλη παρεα με κεινη την συντηρητικουρα τον send :grinning-smiley-043 ... στον τομεα της επεξεργασιας αναφερομαι φυσικα... :smash:

Ισως η παραπανω φωτο να μην προσφερεται ιδιαιτερα, αλλα μια και την ψαχνεις με τοπια, εχω την εντυπωση, πως το συγκεκριμενο ειδος θελει το... punch του... αν θα ειναι απο εκμεταλλευση του φωτισμου με πιο φωτεινες εκθεσεις ή θα ειναι μεσω επεξεργασιας θα το δεις εσυ, αλλα -προσωπικα- στις περισσοτερες φωτογραφιες σου, θα δοκιμαζα περισσοτερο φως και χρωμα...

Βεβαια, αυτα ειναι γουστα, οποτε θα ηθελα να ακουσω και αποψεις αλλων... (και να θυμισω οτι δεν βλεπω και στο ιδανικοτερο μονιτορ που υπαρχει)...

Xμ... καλα το υποψιαστηκα... πρεπει να κοψεις την πολλη παρεα με κεινη την συντηρητικουρα τον send :grinning-smiley-043 ... στον τομεα της επεξεργασιας αναφερομαι φυσικα... :smash:

Ισως η παραπανω φωτο να μην προσφερεται ιδιαιτερα, αλλα μια και την ψαχνεις με τοπια, εχω την εντυπωση, πως το συγκεκριμενο ειδος θελει το... punch του... αν θα ειναι απο εκμεταλλευση του φωτισμου με πιο φωτεινες εκθεσεις ή θα ειναι μεσω επεξεργασιας θα το δεις εσυ, αλλα -προσωπικα- στις περισσοτερες φωτογραφιες σου, θα δοκιμαζα περισσοτερο φως και χρωμα...

Βεβαια, αυτα ειναι γουστα, οποτε θα ηθελα να ακουσω και αποψεις αλλων... (και να θυμισω οτι δεν βλεπω και στο ιδανικοτερο μονιτορ που υπαρχει)...

'Αστα φίλε μου με κατέστρεψε (ο send)! :flipout:

Όταν έβγαζα αυτή την φωτό ήταν δίπλα και έβγαζε έναν ψαρά μέσα στη βάρκα του!
Τι να κάνω όμως που είναι καλό παιδί και τον αγαπάω! :grinning-smiley-043

crissb πολύ καλή, αν θές κάνε μια δοκιμή: στο PS από image->adjustments->match color-> ανέβασε luminance και color intensity περίπου +20% λέει η "συνταγή" για τα τοπία, αλλά κρίνε και μόνος σου.

crissb πολύ καλή, αν θές κάνε μια δοκιμή: στο PS από image->adjustments->match color-> ανέβασε luminance και color intensity περίπου +20% λέει η "συνταγή" για τα τοπία, αλλά κρίνε και μόνος σου.

Σε ευχαριστώ Δημήτρη! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε! :)