Magic light

Εντυπωσιακά παιχνίδια με το φως!!!
Ας βάλω αλλη μια με το προηγούμενο μοντέλο πιο κοντινή αν και δεν ήταν συνεργάσιμο

Και άλλες δύο, από την ίδια χειμωνιάτικη σειρά

gold by S_end, on Flickr

on fire by S_end, on Flickr

Το βουνό στο βάθος είναι το βουνό της συζύγου, η Ολύτσικα ή αλλιώς Τόμαρος. Στις πλαγιές του είναι χτισμένη η Δωδώνη, στους πρόποδές του ο χώρος του μαντείου της, με το θέατρο.

Καλά, δίπλα μου δεν είσαι όταν έβγαζα τις τριπλολήψεις? Πρέπει να έχεις κι εσύ μερικές από εκείνη τη βόλτα, τον ουρανό τον έχω να τον θυμάμαι ακόμη. Ήταν απίστευτος. Κρίμα που δεν είχα στήσει τρίποδο για τις τελευταίες και στηρίχτηκα στην σταθεροποίηση του φακού (κατέβηκε μέχρι το 1/2!)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Thessaloniki by S_end, on Flickr

Σαλλονίκη. Ο Λλευκοπύργος μας.

Ναι μαζί ήμασταν αλλά σιγά μη θυμόμουν τις 3πλολήψεις σου! :P
Καλά ο ουρανός ήταν απίστευτος!
Εγώ που δεν είχα μαζί το τρίποδο προσπαθούσα να βγάλω χεράτες με τον 500ρι σου χωρίς σταθεροποίηση!!!

Mystic Mountain by ChrisBrn, on Flickr

Golden Hours by ChrisBrn, on Flickr

Πολύ ωραίες όλες. Πραγματικά φοβερός ουρανός.
Χρήστο σε αφήνει και σένα να βγάζεις φωτογραφίες το βουνό της συζύγου του? :grinning-smiley-043
Ntinton Η δεύτερη μου αρέσει περισσότερο.

Last edited:
Πολύ ωραίες όλες. Πραγματικά φοβερός ουρανός.
Χρήστο σε αφήνει και σένα να βγάζεις φωτογραφίες το βουνό της συζύγου του? :grinning-smiley-043

Δείχνει κατανόηση και με αφήνει μερικές φορές.
Συχνά βέβαια περιμένω να φύγει και πάω κρυφά και βγάζω καμία στη ζούλα!

Θες να σου φερω απο την πατριδα τιποτε στο Καταρ?
Θα ειμαι περαστικος αυριο το βραδυ -bye-

Αφού έπιασε ο Παυλος το μακρο ας το γυρίσω στα ηλιοβασιλέματα (ή λίγο πριν για την ακριβεια)

Πολύ καλή! Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πολύγωνικό flare αλλά δεν φταίς εσύ, φταίνε που δεν βάζουν πιά και στους απλούς φακούς στρογγυλεμένες λεπίδες...

Ναι εγώ θα το ήθελα και λίγο πιο αριστερα αλλά δεν το πέτυχα και το μοντέλο δεν υπάκουε ώστε να ξαναπροσπαθήσω. Γενικά ο ταμρον μακρο δεν είναι και ο καλύτερος στο flare ενώ όσο πλησιάζει πιο κοντά στο θέμα γινεται και τελείως απρόβλεπτο. Εχω και πιο κοντινινες που είναι χαλια

Last edited: