Magic light

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας σχόλια αλλά και τις συμβουλές.
Έχουν ιδιαίτερη σημασία για μένα (κυρίως η κριτική - συμβουλές).

Κωστα πολυ καλη η φωτο. Ειναι αληθινη η γραμμη που κανει το φως....εννοωντας οτι ειναι πολυ λεπτη. Δεν θα επρεπε να ειναι πιο απλωμενη?

Εχω ξεχασει εδω που ειμαι πως ειναι ο ηλιος να αντανακλα στην θαλασσα.

..

Εχω ξεχασει εδω που ειμαι πως ειναι ο ηλιος να αντανακλα στην θαλασσα.

Αληθινή είναι και μάλιστα όσο κρύβεται ο ήλιος γίνεται και ποιό μικρή.

Εσύ έχεις ξεχάσει τον ήλιο εκεί που βρίσκεσαι αλλά εγώ προσπαθώ να προστατευθώ από τον ήλιο εδώ που βρίσκομαι (σήμερα έχει 42 βαθμούς). Ποίος είναι σε καλύτερη θέση λες?

Εδω και η επόμενη φάση

Sunset from Light House
by Costas S. T., on Flickr

Έναν ολόκληρο μήνα έψαχνα να πετύχω αυτή τη φωτογραφία.
Είχα στο μυαλό μου αυτά τα χρώματα που ζωγραφίζει ο Θεός κάθε φθινόπωρο στον Τηνιακό ουρανό.
Πολλές φορές κατέβηκα στο λιμάνι αυτή την ώρα και θα ομολογήσω ότι είχα απογοητευτεί γιατί δεν εμφανίζονταν.
Είναι στην ανθρώπινη φύση η αμφισβήτηση, θέλουμε να δούμε για να πιστέψουμε, θέλουμε έτοιμη τη γνώση και ξεκάθαρη την αλήθεια.
"μακάριοι οἱ μὴ ἰδόντες καὶ πιστεύσαντες" είπε ο Ιησούς στο Θωμά.
Ο Θεός είναι παντού σε κάθε χρώμα,σε κάθε κύμα,σε κάθε βράχο χρειάζονται όμως τα μάτια της ψυχής για να τον φωτογραφίσεις.
Magic Colors by Panos Tiniakos, on Flickr

Έναν ολόκληρο μήνα έψαχνα να πετύχω αυτή τη φωτογραφία.
Είχα στο μυαλό μου αυτά τα χρώματα που ζωγραφίζει ο Θεός κάθε φθινόπωρο στον Τηνιακό ουρανό.
Πολλές φορές κατέβηκα στο λιμάνι αυτή την ώρα και θα ομολογήσω ότι είχα απογοητευτεί γιατί δεν εμφανίζονταν.
Είναι στην ανθρώπινη φύση η αμφισβήτηση, θέλουμε να δούμε για να πιστέψουμε, θέλουμε έτοιμη τη γνώση και ξεκάθαρη την αλήθεια.
"μακάριοι οἱ μὴ ἰδόντες καὶ πιστεύσαντες" είπε ο Ιησούς στο Θωμά.
Ο Θεός είναι παντού σε κάθε χρώμα,σε κάθε κύμα,σε κάθε βράχο χρειάζονται όμως τα μάτια της ψυχής για να τον φωτογραφίσεις.
Απίθανη φίλε. Σίγουρα άξιζε η αναμονή!!!