Magic light

Πολύ καλές και οι δυο, ίσως ο ορίζοντας να θέλει μια μικρή διορθωση αλλά δεν το καταλαβαινεις εύκολα

στη δεύτερη με τα ζευγαράκια νομίζω θα έκοβα την κοπέλα αριστερά που φωτογραφίζει

• Like
Reactions: M@nos
Ωραία η τελευταία, στην προηγούμενη το πείραμα δεν πήγε πολύ καλά... ;)
Λες; Εμένα μου αρέσει περισσότερο η προηγούμενη. Θα ακολουθήσουν και άλλες σε αυτό το νήμα. Ευχαριστώ και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!

• Like
Reactions: cacau
Το μάτι του φωτογράφου βλέπει καλύτερα.
Συνήθως έτσι λειτουργεί

εν προκειμενω ομως και εγώ θα συμφωνήσω με το δικό σου σχόλιο (άντε να δούμε πόσο θα συνεχιστεί....;))

• Like
Reactions: toupia
Ωραία η τελευταία, στην προηγούμενη το πείραμα δεν πήγε πολύ καλά... ;)

Ετσι νομιζω και εγω γιατι δεν εχει εστιαστει ο δισκος του ηλιου ή δεν υπαρχει κατι μπροστα στον δισκο του ηλιου.

Δειτε το σαν μια μεγαλ φωτεινη μπαλα την θες στο καδρο σου αλλα η ισορροπια του καδρου ειναι κατι αλλο .

• Like
Και στην δεύτερη για να ειμαι αντικειμενικός το ανεστιαστο πουλί και με το σχήμα που εχει μου τραβά το βλεμα και με αφαιρεί …

στο κινητο που αρχικα την ειδα εριξα το like , στο ταμπλετ που την ειδα τωρα δεν θα το έβαζα …

αυτη σαφως καλύτερη ως προς το πουλί αλλα ειναι ανεστιαστο ολο το κατω τμημα και ειναι μεγαλο , και χρωματικά η προηγούμενη πολυ καλύτερη

Θεωρητικά παντα

ενα clone το πουλί στην προηγούμενη και crop σε 16/9 θα ηταν η δικη μου επιλογη ….

• Like
Χονδρικα εντελως. Αφαιρεις το μισο δεξιο της φωτογραφιας κρατωντας τον ηλιο στην χρυση τομη στα αριστερα του καδρου και εχεις αλλη ενταση

• Like
Αφαιρεις το μισο δεξιο της φωτογραφιας κρατωντας τον ηλιο στην χρυση τομη στα αριστερα του καδρου και εχεις αλλη ενταση
To έκανα με τον ήλιο δεξιά (νομίζω ταιριάζει καλύτερα με την πορεία του γλάρου).

IMG_3630+3637_edit2_resize1800.jpg