Magic light

Re: Απάντηση: Magic light

Αυτό εννοούσα. Δεν θα τις πάμε σε καλλιστεία. Γιαυτό ανέφερα τα διάφορα στάδια. Μέσα από τις προτάσεις μας έρχονται και μας διαφορες ιδέες.

Το ξέρω ότι αυτό εννοούσες jim, απλά αστειεύτηκα! :ernaehrung004:
(αστειεύτηκα περισσότερο αμφιβάλλοντας για την ανταπόκριση)

Θα το πήγαινα πιο πέρα αλλά δεν ξέρω για την ανταπόκριση (για παράδειγμα με ενδιαφέρει πολύ πως γνώρισε καθένας από μας την τέχνη της, και τι βίωσε και ερωτεύτηκε αυτό που λέμε φωτογραφία)...

Γιατί όχι; Μπορείς να κάνεις εσύ την αρχή, ανοίγοντας το/τα thread (τσάμπα είναι) αφού είσαι και ο εμπνευστής και εμείς ακολουθούμε! :smile:

Re: Απάντηση: Magic light

Ακριβώς αυτό πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον.
:award:

Πολύ θετική είδηση Βλάση, :music-smiley-005:
πάντα με χάλαγε να βλέπω τη φωτογραφία στα γκατζετ.

Νομίζω πως θα ήταν λειτουργικό να έχουμε μια κατηγορία φωτογραφίας με τρεις υποκατηγορίες: βίντεο, compact Μηχανές και SLR.

Και κάτι ακόμη, βλέπω τοσες ωραίες φωτογραφίες εδω μέσα μαλλά δυστυχώς χάνονται σε άσχετα πολλές φορές thread και που να τις αναζητήσεις αργότερα...
Τι θα λέγατε να κάνουμε sticky μερικά θέματα (πχ macro, τοπία, ηλιοβασιλέματα κτλ) και να ανεβάζουμε εκεί τις φωτογραφίες μας να τις συζητάμε.

Σκοπεύουμε να ενοποιήσουμε τη φωτογραφία με το Photo Gallery. Επο´μένως η επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα (μάλλον).

Πάντως καλό θα ήταν να καταθέσετε την άποψή σας στο προτάσεις, ώστε ο Lepton να τις λάβει υπόψη του πριν τις νέες αλλάγές.

Σκοπεύουμε να ενοποιήσουμε τη φωτογραφία με το Photo Gallery. Επο´μένως η επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα (μάλλον).

Πάντως καλό θα ήταν να καταθέσετε την άποψή σας στο προτάσεις, ώστε ο Lepton να τις λάβει υπόψη του πριν τις νέες αλλάγές.
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα´ταν το καλύτερο για μας τους φτωχούς της φωτογραφίας...άλλωστε, ποτέ δεν είδα τη φωτογραφία σαν Gadget, παρά μόνο ως τέχνη...:SFGSFGSF:

Για "γκάτζετ" όπως εννοείται γενικώς ο όρος δεν ξέρω, πάντως υπάρχει και η φετιχιστική πλευρά του πράγματος...

Μία φωτογραφία που ξέθαψα από αυτές της παλιάς μου Olympus των 3 mp (C3000Z). Ο ήλιος πέφτει κάπου στα ορεινά Γρεβενά, 2002.

attachment.php

Attachments

• PA260034.jpg
    PA260034.jpg
    154 KB · Views: 213
Και η άσχημη πλευρά του......Magic Light που βίωσα πέρσυ.
Εικόνες πού δύσκολα φεύγουν απο τη μνήμη....δείτε τις σαν απλή αποτύπωση του γεγονότος και τιποτε άλλο.
Απο την αυλή του σπιτιού μου

Στύρα Ευβοίας 25-08-2007...

fire1.jpg

pano_fire.jpg

Μα άν μου έβγαινε ''καλά'', δε θα την ανέβαζα φίλε jim!
Ποιός θα ήθελε να τη δεί;:SFGSFGS5:

Αυτή πιάνεται για magic light;

attachment.php

Την τράβηξα στη Ραφήνα. Στη νότια άκρη της παραλίας έχει αυτό μικρό ποταμάκι,
ε λοιπόν είναι γεμάτο σκουπίδια!
Σε μια περιοχή που έχει ωραίες, καθαρές, φροντισμένες, κατοικίες δεν υπάρχει κανένας να προσέξει αυτό το φυσικό χώρο.
Είμαι σίγουρος ότι θα ενοχλεί και κάποιους η ύπαρξή του,
θα το προτιμούσαν μπαζωμένο...

Attachments

• rafina_sunset_3.jpg
    rafina_sunset_3.jpg
    109.2 KB · Views: 200
τι μαφία, τύρρανος μιλάμε. Μας δίνει ξύλο όλους, αρχίζει από το μεγάλο, μετά εμένα και τη μάνα του. Το απόγευμα σήμερα που τον πήγα βόλτα τραγουδούσε -άκουσον άκουσον- το θέμα από τον Πόλεμο των Άστρων. Μάλλον ρέπει προς τη Σκοτεινή Πλευρά...

:flipout::flipout: