Magic light

BABLAN έβαλες πολύ ωραία και ο Billy με το σχηματισμό του... έγινε επικίνδυνος! Θα πρέπει να φέρω ενισχύσεις στο "magic light" με ταχύπλοο! :smile:

attachment.php

Attachments

• sunsboat.jpg
    sunsboat.jpg
    151.2 KB · Views: 164
Βλεπω εχει αναψει η μαχη!. Ο Sotos κατεβασε και ταχυπλοα (πολυ ωραια). Billy περιμενουμε ανταπαντηση. Κανενα τεθωρακισμενο ισως? Η εστω το ιππικο?
Εχω κατι ελικοπτερα για ενισχυση, αλλα δεν ειναι ..."magic".

Αποστολή εξετελέσθη-
Στόχος επλήγη και αχρησθεύθη

Return to formation- over

Υ.Γ Πρόκειται για ουκρανικό σκάφος πού μετέφερε ταλαίπωρους Πακιστανούς λαθρομετανάστες σε ακτή του Αιγαίου στη νότια Εύβοια.

shipwreck.jpg

Last edited:
BABLAN έβαλες πολύ ωραία και ο Billy με το σχηματισμό του... έγινε επικίνδυνος! Θα πρέπει να φέρω ενισχύσεις στο "magic light" με ταχύπλοο! :smile:

Μπράβο SoToS! Φωτιά έβαλες.-bye-

Re: Απάντηση: Magic light

Αποστολή εξετελέσθη-

Return to formation- over

Υ.Γ Πρόκειται για ουκρανικό σκάφος πού μετέφερε ταλαίπωρους Πακιστανούς λαθρομετανάστες σε ακτή του Αιγαίου στη νότια Εύβοια.

Billy, κουνούπι δεν περνάει απο Εύβοια χωρίς να το πυροβολήσεις με το φακό, βλέπω!
Ωραιότατη!
Πως βάζεις το μαύρο φόντο (πλαίσιο);
:BDBDG54:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Magic light

Billy, κουνούπι δεν περνάει απο Εύβοια χωρίς να το πυροβολήσεις με το φακό, βλέπω!
Ωραιότατη!
Πως βάζεις το μαύρο φόντο (πλαίσιο);
:BDBDG54:

Έχω μόνιμη βάρδια.:fahne90:
Τώρα ειδικά που ιδρύσαμε τοπικό σύλλογο εθελοντών δασοπυροσβεστών δεν θα κλείνουμε μάτι ρε γμτ....

Για το μαύρο πλαίσιο κοίτα το ποστ #98 σ'αυτό το νήμα.

πολυ ωραιο το ουκρανικο. Τωρα και με τα τεθωρακισμενα του Τασου :fahne90:ο Billy παιρνει κεφαλι. Δεν μπορω να στειλω και κανα ελικοπτερο να βοηθησω τον soto γ@μ@το!

Αμ εγώ τα αυτοκινούμενα 175...
Πολυ ωραία send.
Σκληρό θέμα- μαλακό φώς!
-bye-

Δύο αντίθετες εικόνες
Στην πρώτη, σαν πίνακας, η γαλήνη της φύσης, 30 μέτρα απο το σπίτι μου.
Στην δεύτερη το αποτέλεσμα της απροσεξίας μας και η προσπάθεια για ανάκαμψη. Το ελικόπτερο της ΔΕΗ καθαρίζει με ατμό τους πυλώνες απο τις στάχτες της περσινής καταστροφής.
Προσέξτε τι διάστασεις μπορεί να δώσει το μαγικό φώς :την γαλήνια και την τραγική

megalivrysi.jpg

helli.jpg

Αποστολή εξετελέσθη-

...τεθωρακισμένα είναι με τα ούλα τους.

...σαν πίνακας, η γαλήνη της φύσης, 30 μέτρα απο το σπίτι μου.

Για την αποτελεσματική καταστολή, νωρίς το πρωί εκτοξεύτηκε ένας διηπειρωτικός πύραυλος (οικολογικού τύπου βεβαίως). Η μετεωρολογική υπηρεσία προέβλεπε καλό καιρό...

attachment.php

...αλλά έκανε λάθος! Λίγο μετά όλα έγιναν στάχτη και μπούρμπερη... και από την σκόνη και την κάπνα ο ήλιος κρύφτηκε!

attachment.php

Attachments

• sunsrise.jpg
    sunsrise.jpg
    151 KB · Views: 155
  • sunspot.jpg
    sunspot.jpg
    111.4 KB · Views: 152
Last edited:
Πολυ ωραιο θεμα, και πολύ καλές φωτογραφίες!

να και μερικες δικες μου..

543724-Large.jpg

542659-Large.jpg

560916-Large.jpg

1085048-Large.jpg

1375260-Large.jpg

Πολύ ωραίες, μπράβο raffaello, έδωσες μια διαφορετική νότα! :aktion033:

Δύο αντίθετες εικόνες
Στην πρώτη, σαν πίνακας, η γαλήνη της φύσης, 30 μέτρα απο το σπίτι μου.
Στην δεύτερη το αποτέλεσμα της απροσεξίας μας και η προσπάθεια για ανάκαμψη. Το ελικόπτερο της ΔΕΗ καθαρίζει με ατμό τους πυλώνες απο τις στάχτες της περσινής καταστροφής.
Προσέξτε τι διάστασεις μπορεί να δώσει το μαγικό φώς :την γαλήνια και την τραγική

Είπαμε: ουδέν κρυπτόν εν τη Ευβοία, υπάρξεως ένεκα του φακού του Billy!
-bye-