Magic light

Στη διευθυνση http://www.odontiatrika.gr/foto.html εχω καποιες φωτογραφιες απο τις ολιγοημερες φετινες διακοπες . θα εκτιμουσα πολυ
οποιον εκανε τον κοπο να τις δει και να επισημανει τα λαθη μου .
Εαν ειναι εκτος θεματος παρακαλω να μεταφερθει στο σωστο μερος.

Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό μέρος!

Οι φωτογραφίες σου είναι πολύ καλές, λίγο πιο πέρα από τα συνηθισμένο.

Τι φωτογραφική και τι φακό χρησιμοποίησες;

Η πεταλούδα υπέροχη (και δύσκολη)

Η βαρκούλα θα ήταν καλύτερη πιστεύω αν είχε τραβηχτεί πιο αργά ή πιο νωρίς για να είναι πιο απαλός ο φωτισμός.

Το τοπίο της λίμνης δίνει την αίσθηση της μοναξιάς (παγκάκι).Φαντάσου την με τις αντανακλάσεις της 4ης!! Σούρουπο, φώτα στο ήσυχο νερό...

Η 4η είναι πολύ καλή!Μου αρέσει, εκτός από την αντανάκλαση των φώτων στο νερό, η βάρκα αριστερά που "εισχωρεί" στο πλάνο...

Η τελευταία δεν με ενθουσίασε και ιδιαίτερα.Είναι μια καλή, αναμνηστική φωτογραφία, τραβηγμένη μεσημέρι, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Όλες θα ήταν καλύτερες αν ήταν τραβηγμένες πιο χαμηλά από το ύψος των ματιών.Ειδικά η 4η.Αν ήταν σε πρώτο πλάνο η βάρκα και σαν φόντο τα φώτα που αντανακλούν στα νερά...

Πες μου αν η κριτική μου δεν ήταν αυτή ακριβώς που περίμενες.Μη νομίζεις, εγώ δεν θα τα κατάφερνα καλύτερα.Απλά πιστεύω ότι η καλοπροαίρετη κριτική δίνει το έναυσμα για βελτίωση...

Υ.Γ.Όλα net,υποψιάζομαι compact,εκτός κι αν εσύ τα θέλεις έτσι...

Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο που διεθεσες . Η μηχανη ειναι canon 40d
με φακο 17-50 tamron και η πεταλουδα με macro 100 2.8 .

Y.Γ Παρακολουθω το site αρκετο καιρο και τα περισσοτερα πραγματα τα εχω μαθει διαβαζοντας τα διαφορα θεματα , θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους
για τις πολυτιμες γνωσεις και την παροτρηση σας .

Ένι ταϊμ!!!:ernaehrung004:Ρώτα μας ότι θέλεις, είμαστε εδώ για απορίες-συζητήσεις...

Ωραία μηχανή και φακός!!!

attachment.php

Φάρος στο Άστρος Κυνουρίας.

ωραίος!

Λίγο αέρα θα ήθελα πάνω από τον ανεμοδείκτη μόνο, να αναπνέει

Πολύ προσεγμένη η βάση του κιγκλιδώματος και η ταύτισή της με τον ορίζοντα!

ωραίος!

Λίγο αέρα θα ήθελα πάνω από τον ανεμοδείκτη μόνο, να αναπνέει

Πολύ προσεγμένη η βάση του κιγκλιδώματος και η ταύτισή της με τον ορίζοντα!

Εσύ βρε θηρίο, που τη βλέπεις?:grinning-smiley-043

Ηλία δέν έβγαλες το καπάκι απο το φακό!
Πάντως και έτσι μια χαρά είναι...."The Dark Side Of the Moon":)

Last edited:
Είμαι καθ' οδόν για Άστρος,
θα βγάλω άλλη μία χωρίς το... καπάκι στο φακό αυτή τη φορά! :flipout:

Τωρα χωρίς πλάκα είναι η δεύτερη φορά που μου (ξανα)συμβαίνει τις τελευταίες μέρες :bang:
Στην αρχή όταν την ανεβάζω βλέπω τη φωτογραφία κανονικά αλλά μετά από λίγο δεν την βλέπω πλέον.
Τώρα όμως εκτός από μένα την είδε και ο send και τη σχολίασε αλλά μετά χάθηκε... τι γίνεται δεν ξέρω,
το απόγευμα θα δοκιμάσω να την σηκώσω ξανά. Μικρός είμαι ακόμη, θα μάθω.. :bird:

attachment.php

Τώρα ελπίζω να να είναι οκ ο φάρος. Αν συνεχίζετε να μη βλέπετε τίποτα πείτε το όμως να δω τι δι@ολο φταίει...

Attachments

• faros2.jpg
    faros2.jpg
    113.9 KB · Views: 127