confessoras
Established Member
- 10 December 2008
- 223
αλήθεια αυτό http://www.entac-direct.com/items.php?id=47715906 ισχύει???
απο μια παραλια κοντα μου. Με την D300 και τον αγαπημενο μου 12-24.
επαιξα διαφορετικα το χρωμα σε καθε φωτο (εχω 3-4 ακομα) προσπαθοντας να βγαζω ενα mood (διαφορετικο βεβαια) σε καθε μια. Πχ η πρωτη ειναι η νωριτερη χρονικα και επελεξα ενα πιο απαλο παστελ χρωματικο προφιλ σε σχεση με τις αλλες που ειναι πιο κοντα στο blue hour.
Ειναι ολες με polarizer και χρονους 1/4 με 1.3 sec.
νίκο πάρα πολύ καλές!!! (hope i can make it next weekend for a field trip)
Επειδή τον τελευταίο καιρό έχω μια τάση για κουβέντα παρά για φωτογράφηση,ας βάλω μια φωτογραφία μπας και το ξεπεράσω
![]()
Έπαιζα με το HDR και το Capture One, ανακαλύπτοντας τις φωτογραφίες απο τον Μαυρίκιο, που είχα πάει το 2007.
Στην συγκεκριμένη χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη επεξεργασία, βγήκε αυτό το πολύ όμορφο(κατά εμέ) αποτέλεσμα....
Όμορφο αποτέλεσμα σίγουρα!
Και αν έχεις κι άλλη όρεξη για επεξεργασία μπορεί να γίνει κι ακόμα καλύτερο!
Δες από που ρυθμίζεται το HDR για το μέγεθος του σύννεφου που δημιουργεί μεταξύ σκούρων και ανοικτών αποχρώσεων. Τα παιδιά απέκτησαν μια αύρα που σχεδόν ξενίζει...
Αν η θάλασσα δεν έγερνε ίσως ήταν καλύτερα κρατώντας την προσοχή στο θέμα.
Και φυσικά τα λίγα μεγαπίξελ καθόλου δεν σε εμπόδισαν να μας δώσεις μια ωραία φωτογραφία!
ΤΝΧ!![]()
Ευχαριστώ Ηλία για τα καλά σου λόγια, ήθελα επίσης να ρωτήσω αυτή η αύρα οφείλεται στην ανάκλαση του ήλιου πάνω στα πιτσιρίκια ή είναι εφε του HDR??
Υ.Γ Δυστυχώς τότε δεν έδινα και πολύ σημασία στην φωτογραφία(για τον στραβό ορίζοντα)...
Μην σε απασχολεί, ο ορίζοντας ισιώνει πανεύκολα,σχεδόν με όλα τα προγράμματα επεξεργασία εικόνας. Το αρνητικό είναι ότι συνήθως σου κλέβει λίγο απ' τις γωνίες στην φωτογραφία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.