Magic light

η παραλια αλιμου..κοντα στην μαρινα δινει μερικες φορες υπεροχα δειλινα με ιδιαιτερα παιχνιδια στο φως..κανοντας στις 21/9/2007 μια βολτα εκει..στις 17:49 τραβηξα αυτην την φωτο και μαρεσει γιατι φαινεται σαν φωτια απο πισω...η κατι σαν ανεμοθυελλα...ενω ενα ζευγαρι περπατα αμεριμνο στην προβλητα.

Σαντορινη, σε καποιο σημειο με θεα στο γκρεμο.

Θα εχανα το καλο φως στα Φηρα γιατι ειχαμε αργησει, οποτε σταματησα στο δρομο και εβγαλα αυτες.

Πειραγμενες ελαφρα, αλλαγη WB και saturation.

attachment.php

Μετα απο λιγο περασε και ενα πλοιο.

attachment.php

Αυτες ειναι μαλλον και οι καλυτερες που εβγαλα, αφου απο τις υπολοιπες εχω απογοητευτει. Κατι που δεν ειχε καλο καιρο, κατι που εφτιαξα λαθος καδρο σε μερικες που θα μπορουσαν να ειναι καλες, μαπα το καρπουζι.

Attachments

• IMG_7709 ret1 web 1500.jpg
    IMG_7709 ret1 web 1500.jpg
    47.9 KB · Views: 174
  • IMG_7706 ret1 web 1500.jpg
    IMG_7706 ret1 web 1500.jpg
    37.2 KB · Views: 177
Πολύ καλές!:a0210:

Την πρώτη θα μπορούσες να την κροπάρεις λίγο από κάτω για να μην είναι το κυρίως θέμα σου στη μέση.-bye-

Vasada αρκετα καλες και μην απογοητευεσαι τοσο καιρο θα εχεις δει ολους μας . 1000 ληψεις και μονο 1-2 αξια προσοχης -bye-

Εδώ το πάλεψα καλύτερα το σκανάρισμα.
Στο πάρκο απέναντι απο την ΕΤ3 στην Θεσσαλονίκη, μιά μέρα του Φλεβάρη

3490231012_ee8a6c80c6_b.jpg

Pentacon SixTL CZJ 80mm f2.8 Biometar
Kodak EPP 100

δεν ειναι απο ταινια καταστροφης..ειναι απο την μαρινα αλιμου..γιαυτο και τα σκαφη στην δεξια πλευρα της φωτο που δυστυχως χαλανε λιγο το συνολικο πλανο!

Πρώτη προσπάθεια , ελπίζω να μην έκανα κάτι λάθος...
album.php

Καλοκαιράκι κάπου στις Βρυξέλες , νύχτα κάτω - μέρα πάνω :smile:

Κάτι δεν έκανα καλά , ελπίζω τώρα να τα κατάφερα ...
displayimage.php

Εν τέλει την έβαλα σαν attachment - ελπίζω να σας αρέσει

Attachments

• BRU-LUX 043-704.jpg
    BRU-LUX 043-704.jpg
    139.8 KB · Views: 45
Last edited:
καπου στη Στυμφαλια

3500951231_a1c49349a7_o.jpg

Αλεξ δοκημασα αυτο που ελεγες για τις ακτηνες, αλλα πολυ στραβες μου βγαινανε :)

πιστευω οτι τα ηλιοβασιλεματα σε οποιοδηποτε παραθαλασιο μερος να τα παρεις προσφερουν εκπληκτικο θεαμα , ειτε ειναι σαντορινη ειτε το τελευταιο χωριο στην ακρη του χαρτη

Σακη η φωτογραφια ειναι πολυ καλη. Βεβαια δεν ειναι magic light αλλα καθαρα φωτογραφια δρομου. Οι σκιες ειναι πολυ δυνατο στοιχειο. Βεβαια δεν υπαρχει καθολου πληροφορια αριστερα και δεξια οποτε θα ηταν ισως καλυτερα να κροπαρεις λιγο ή να δεις αν μπορεις να σηκωσεις λιγη πληροφορια απο τα σκοτεινα.

Εμένα πάντως πιο πολύ για νυχτερινή μου κάνει, όχι δρόμου.
Είναι τόσο δυσδιάκριτα τα όρια μερικές φορές.