Επειδη το εχω ξανακουσει αυτο το ερωτημα,η απαντηση βρισκεται κοντα σου φιλε vetnik.Πηγαινε στο μεγαρο να ακουσεις μια συμφωνια του Mahler,ας πουμε,με δυνατα περασματα,θα διαπιστωσεις οτι υπαρχει το μεγεθος της ορχηστρας απλωμενο ομως,με διακριτη την συμμετοχη της καθε ομαδας οργανων,και οχι ενα μαζικο γιουρουσι οπως πολλες φορες ακουμε να αποδιδεται απο συμβατικα ηχεια με κωνους, που ενα μη εξασκημενο αυτι μπορει να ξεγελασθει και να εντυπωσιασθει.Δεν σε τρομαζει το ηχειο,σε τρομαζει η αληθεια του.Πολλοι ομως μερικες φορες προτιμουν την εικονικη πραγματικοτητα.δλδ σε κλασσικη σε μεγαλα συμφωνικα περασματα ειναι επαρκες το 2805?
δεν μιλαω για db κορυφης, αλλα για αισθηση ορχηστρας.
1995 $ πως στα γ@μιδι@ γινονται 3500 ευρω ?
Έχοντας κάπου 10 χρόνια τα 1.6 και κάνοντας ακρόαση τα 2905 μπορώ να πω πως όπως και τα Magnepan έτσι και τα Quad θέλω ποιοτικό ενισχυτή γιατί οι διαφορές είναι ακουστές. Ο λαμπάτος 40W της Quad είχε σαφώς καλύτερο ήχο από τον τρανζιστοράτο αλλά δεν αρκούσε να τα οδηγήσει. Ίσως ο 80άρης...
Πάντως έδειξε πως δεν χρειάζεται τον βαρβάτο ενισχυτή που θέλουν τα Magnepan
Εκεί που έχανε κάπως είναι στο μέγεθος της σκηνής (μεγαλύτερη στα δικά μου 1.6).
Ο χώρος στα Magnepan χρειάζεται σε ορισμένες περιπτώσεις (μεγάλες ορχήστρες και βαθύ χαμηλό): αυτό που ξάφνιασε ότι σε λιγότερο από 10τμ έχοντας κάνει κάποιες εσωτερικές αναβαθμίσεις σε προ/τελικό ακούγονται καλύτερα απο ότι στα 40τμ άλλου χώρου.
Προφανώς "έφερες" το σύστημα στο χώρο σου αν κατάλαβα καλά.
Αν το πας στα 40 τ.μ θα ακούγεται πιθανότατα χειρότερα από άλλο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.