μαγνητες οικονομιας καυσιμου

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: μαγνητες οικονομιας καυσιμου

Απο οτι θυμαμαι αυτο που παρουσιασε ο Τριανταφυλλοπουλος δεν ηταν μαγνητακια αλλα κατι αλλο. Μαλιστα αυτος που ειχε φτιαξει την συσκσευη δεχοταν να αγορασεις το προιον του και αν δεν σου εκανε μπορουσες να το γυρισεις πισω και να παρεις τα λεφτα σου. Βρηκα και το site του προιοντος www.bens.gr

"To FUEL BOOSTER είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα επεξεργασίας καυσίμου. Είναι προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και για την κατασκευή του χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικά εξαρτήματα που προέρχονται από την αεροδυναμική τεχνολογία. Λειτουργεί σαν πομπός που εκπέμπει υψηλές συχνότητες μέσω του καλωδίου (κεραία) που τυλίγεται γύρο από το σωλήνα παροχής με αποτέλεσμα την δημιουργία εναλλασσόμενου ηλεκτρικού πεδίου μέσα στη μάζα του υγρού καυσίμου.

Με την επίδραση του ηλεκτρικού πεδίου μειώνετε το ιξώδες του καύσιμου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται περισσότερα σταγονίδια κατά τον ψεκασμό που έχει σαν συνέπεια το καλύτερο ανακάτεμα με τον αέρα και την απορρόφηση περισσότερου οξυγόνου. Κατά την καύση εκμετελευόμαστε 10% περισσότερο καύσιμο ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα εξαγόταν άκαυτο. Αυτό μας βοηθά να ανεβάσουμε την πίεση που ασκείτε στα έμβολα.
"

Τώρα μιλάμε για υλικά "αεροδιαστημικής τεχνολογίας" !!! (αλήθεια πού τα βρήκε; Πήγε στην ΝASA και τα πήρε;...) και δεν ξέρει ότι η παθητική φωνή γράφεται με "αι" Αντε μετά εσύ να αγοράσεις αεροδιαστημική τεχνολογία από τον αγράμματο!!! ;)

sforti υπαρχει μεγαλη διαφορα στο πως δουλευει το μοτερ
δεν ειναι ψυχολογικο

Re: Απάντηση: μαγνητες οικονομιας καυσιμου

sforti υπαρχει μεγαλη διαφορα στο πως δουλευει το μοτερ
δεν ειναι ψυχολογικο

johny , πίστεψέ με είναι ψυχολογικό...

όταν παραλαμβάνω το αυτοκίνητο από service ,μου φαίνεται οτι δουλεύει 10 φορές καλύτερα... κι όμως ,την άλλη μέρα το πρωί επανέρχεται στην κανονική του λειτουργία...κανένα μαγικό δεν έγινε, τίποτα δεν άλλαξε!

πάω στοίχημα οτι δεν είμαι ο μόνος που το παθαίνει εδώ μέσα!

τωρα, στο πως δουλεύει το μοτερ... στην υποτιθέμενη περίπτωση που το μαγνητάκι βοηθούσε ώστε να γίνει καλύτερη καύση, αυτό δεν θα είχε σχεδόν καμία επίδραση στον ήχο αφού αυτός προέρχεται (είμαστε στην θέση του οδηγού, σε ένα normal μοντέρνο αυτοκίνητο)

70% από τα βασικά κινούμενα μηχανικά μέρη (ρουλεμάν, γρανάζια, μπιέλα, ιμάντες)
25% απο την εξάτμιση
5% από εισαγωγή αέρα

Μισό λεπτό: μέρος του καυσίμου όντως δεν καίγεται ή καίγεται ατελώς. Για αυτό έχουμε τους καταλύτες, για να αποτελειώνουν ό,τι πέρασε.

Τώρα, για τους μαγνήτες: Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τραβήξουν προς το τοίχωμα του σωλήνα κάποιες ουσίες και στη χειρότερη να τις κρατήσουν εκεί. Να φορτίσουν, όπως γράφτηκε νωρίτερα, δε νομίζω ότι μπορούν. Αν λοιπόν υπάρχουν τέτοιες ουσίες, έχουμε δύο περιπτώσεις:
1. Είναι χρήσιμες (στον κινητήρα ή στον καταλύτη) και πρέπει να μπουν στο θάλαμο καύσης.
2. Είναι άχρηστες και καλώς αφαιρούνται από το μείγμα.

Ακόμα και στη δεύτερη περίπτωση, όμως, θα έχουμε συγκέντρωση των ουσιών αυτών στο σωλήνα, ο οποίος βαθμιαία θα φράσσεται και αργά ή γρήγορα, θα έχει αρνητική επίδραση στο αποτέλεσμα.

Τα 0.02 μου.

Last edited:

Ακόμα και στη δεύτερη περίπτωση, όμως, θα έχουμε συγκέντρωση των ουσιών αυτών στο σωλήνα, ο οποίος βαθμιαία θα φράσσεται και αργά ή γρήγορα, θα έχει αρνητική επίδραση στο αποτέλεσμα.

Αυτοκίνητο με χοληστερίνη!
Θα πάθει και έμφραγμα στο τέλος! :flipout::flipout::flipout:

είναι παραγγελιά ! :grinning-smiley-043

attachment.php

Attachments

• c2 vts.jpg
    c2 vts.jpg
    94.5 KB · Views: 50
καλο
:flipout:

ιδεα
θα βαλω εναν τετοιο και θα κανω μια βολτα στην αγορα
οατν θα φτανω σπιτι θα εχω οτι χρυσαφικο κολιεδες δαχτυλιδια κτλπ
θα ειμαι πλουσιος

JOHNY,

βρήκα σχετική βιβλιογραφία που υποστηρίζει το θέμα σου. Να την ανεβάσω;

(Θα κάνω πλάκα... στο λέω να μην μου στραβώσεις )

οχι vas silis.
κοκαρ δεν σου ειπα με φιμε ντζαμονια?

anyway σταματηστε το αυτο που κανετε και δοκιμαστετο

οχι vas silis.
κοκαρ δεν σου ειπα με φιμε ντζαμονια?

anyway σταματηστε το αυτο που κανετε και δοκιμαστετο

ΟΚ

johny1989, το πρόβλημα είναι ότι -άσχετα από το αν λειτουργούν ή όχι, δεν μπήκες στον κόπο να το αποδείξεις στο φόρουμ. Όχι ότι είχες καμία υποχρέωση, αλλά χωρίς απόδειξη ...δεν αποδεικνύεται τίποτα :D !
Ο λόγος και η προσωπική εμπειρία δεν φτάνουν γιατί οποιοσδήποτε μπορεί να ξεγελαστεί αν δεν ακολουθήσει επιστημονικές τακτικές έτσι ώστε να είναι σίγουρος ότι απέκλεισε όλους τους άλλους παράγοντες!

Status
Not open for further replies.