μαγνητες οικονομιας καυσιμου

Status
Not open for further replies.
Το θέμα είναι πώς λειτουργούν;
Όταν λες αλλιώς;

Κι εγώ μπορώ να πω έτσι στον αέρα "όλοι συμφώνησαν", αλλά χωρίς τεκμήρια, δεν...

:flipout::flipout:
attachment.php

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι χημικά το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι ίσως πως κάτι γίνεται με τα πρόσθετα που περιέχουν πολλές βενζίνες σήμερα και ίσως κάποιες από αυτές να περιέχουν πολωμένο δεσμό.
Από εκεί και πέρα 5-6 άλογα στα κυβικά του vts θέλει το λιγότερο χταπόδι χωρίς αλλαγή του προγράμματος (οριακά με φίλτρο και τελικό). Τα άλογα δεν είναι στραγάλια για να μπορείς να τα πάρεις έτσι εύκολα.
Επίσης αν θέλεις πες μας σε πιο δυναμόμετρο πήγες για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Καταρχάς μπράβο στον Johnny που το παλεύει...

Δεύτερον παράγγειλα τα μαγνητάκια και θα πάω σε δικό μου μηχανικό της Mazda να μου τα βάλει και να μετρήσουμε τι και πως...

Αν χάσω έχασα 20-30 ευρώ, αν κερδίσω κέρδισα....

Θα συμφωνήσω και με τον Γιώργο, στο ότι εχω και εγω την υποψία ότι κάτι έχει αλλάξει στην βενζίνη που βάζουμε και δεν το ξέρουμε....

γιωργο
πηγα στην επισημη αντιπροσωπια
ναι δινει 5 αλογα
γιατι δεν το δοκιμαζεις τι εχεις ναχασεις βαλε εναν απλο μαγνητη και οδηγα ακου
θα δεις....

κοκαρ εσυ γελα...
αν δεις την διαφορα δεν θα γελας....
το ειπα και το ξαναλεω
δοκιμαστετο και πειτε την γνωμη σας
5 αλογα ειναι λιγα
γιωργο
συγγενης εβαλε και εβαλε και στην τουρμπινα δεν θελω να πω ποσα παραπανω εδωσε γιατι θα αναψω φωτιες η θα θεωρηθω χαζος αφου δεν με πιστευετε...

Εmilot παραγγειλες ετοιμο πακετο?
α 20 ευρω παραγγειλες μονο μαγνητες..
οταν σου ερθουν πμ να σου πω τι και πως με λεπτομερειες

βασιλη μετα το mythbusters δες και το americas top model
η tyra ειναι πολυ hot.
βλεπεις πολυ τηλεοραση και κανει κακο...

Re: Απάντηση: μαγνητες οικονομιας καυσιμου

.....
κοκαρ εσυ γελα...
αν δεις την διαφορα δεν θα γελας....
........

ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν για να σπάσει λίγο η μονοτονία
του thread.

υ.γ
βάλτε λίγο χιούμορ στην καθημερινότητα σας !

κοκαρ οκ
μονο που ειναι το vts οχι το vtr και ειναι μαυρο με φιμε τζαμονια

βασιλη χαλαρωσε το mythbusters ειναι απλα μια σειρα στην tv

κοκαρ οκ

βασιλη χαλαρωσε το mythbusters ειναι απλα μια σειρα στην tv

εντάξει βρε αδερφέ, δε σηκώνεις λίγο πείραγμα; μια κουβέντα είπαμε...

Δεν είπες ότι παρεξηγήθηκες αλλά έκανες 10 ποστ πάνω σ' αυτό και ειρωνεύτηκες και τον άλλο.

Δεν ξέρεις πώς, αλλά δίνουν εξτρά 5 ίππους και είναι λίγοι, ενώ εμείς που είμαστε στα αυτοκίνητα από μωρά και έχουμε και μια ιδέα από Χημεία είμαστε άσχετοι.

Τέλος πάντων.

Υ.Γ. Α, τώρα που ειρωνεύτηκε ο Τζώνυ, δεν είδα να πετάγεται κανένας να τον βάλει στη θέση του. Μετά μόνο η διαχείριση έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά...

πως κανεις ετσι ρε guybrush ?
χαλαρωσε δεν ειρωνευτικα
απλα ο αλλος τοχε και στην υπογραφη μερες τωρα αλλα οκ ειπα cool
μην εισαι ισχυρογνωμον δοκιμασε το ετσι οπως το εκανα

Υ.Γ. Α, τώρα που ειρωνεύτηκε ο Τζώνυ, δεν είδα να πετάγεται κανένας να τον βάλει στη θέση του. Μετά μόνο η διαχείριση έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά...

scales-justice.jpg

Εγώ παιδάκι μου είμαι η Δικαιοσύνη η ίδια που είναι Τυφλή.
Μόνο που μου έχουν βάλει μαγνήτη στον ένα ζυγό και παίρνει λίγο όπως βλέπεις :flipout:

ηρθα .............
με μαγνητες
128.3
χωρις 123.4
στις 6800

ροπη πριν 137.2 nm
με μαγνητες 143.4 nm

στο pc εδειχνε και παραγοντες οπως θερμοκρασια πιεση αερα κτλπ
τα pτροχου πριν μετα δεν μας ενδιαφερουν υπαρχει η ιδια διαφορα ...
εχω τις τιμες και σε kw

το αμαξι το εσκισα ....

σημπερασμα λειτουργουν οι μαγνητες.

Ηταν "κολλητά" οι μετρήσεις? Ξέρεις ότι όταν είναι ζεστό το αμάξι αποδίδει χειρότερα... Γι'αυτό και η δεύτερη (χωρίς μαγνήτες) στάνταρ θα βγει χειρότερη...

Πάω στοίχημα οτι (φανταστικό πρόσωπο) αν πας στον μηχανικό το αμάξι για service και του πείς

"ρε Τακη ,βάλε μου και 5-6 μαγνητάκια για οικονομία να δουλευει και καλύτερα το μοτερ"

θα το παρεις από το service και μέχρι να πας σπιτι σου θα έχεις σιγομουρμουρήσει,

"ππσσσσ, πως δουλεύει έτσι τώρα??? ρολοί το μοτερ.....ενα φσσσσ ακούγεται "

σε 2-3 μέρες θα διαπιστώσεις ότι καίει σαφώς λιγότερα καύσιμα...

την 5η μέρα θα πάρεις γεμάτος ενθουσιασμό τον μηχανικό σου για να του πεις πόσο καλή δουλειά κάνουν τα μαγνητάκια και πόσο καλά δουλεύει τώρα το μοτερ!

η απάντηση του μηχανικού αποστομωτική:

"ρε συ, δεν τα έβαλα...δεν τα είχε ο Βασιλάκης με τα αξεσουάρ και θα τα φέρει την άλλη βδομάδα, ξέχασα να στο πω ρε συ, 1000 συγνώμη...έλα μια βόλτα να τα περάσουμε κτλ κτλ"

:hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm2::hmmmm2::afraid:

Last edited:
Status
Not open for further replies.