Mah Jongg

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
Φέρω ένσταση για το συγκεκριμένο παιχνίδι , ενώ έχω κάνει πολύ χαμηλό σκορ ( 678 ) η βράβευση γίνεται με το υψηλότερο , δλδ να αφήσω να κυλήσει ο χρόνος για μερικά χρόνια και να κάνω 999.999 ...

Γιατί το είπες;;; Το έχω μία εβδομάδα ανοιχτό τώρα για να κάνω 10000000!!!!

Απάντηση: Re: Mah Jongg

Γιατί το είπες;;; Το έχω μία εβδομάδα ανοιχτό τώρα για να κάνω 10000000!!!!

Προτινω ως τιμωρια :slapface: για απατη να διαγραφουν ολα τα hiscore :BDGBGDB55: του zeb και απαγορευση :violent-smiley-030: της χρησης του arcade για ενα μηνα.

Re: Απάντηση: Re: Mah Jongg

Προτινω ως τιμωρια :slapface: για απατη να διαγραφουν ολα τα hiscore :BDGBGDB55: του zeb και απαγορευση :violent-smiley-030: της χρησης του arcade για ενα μηνα.

Αμαρτία δηλωμένη ουκ εστίν αμαρτία...

Άλλωστε... δεν το έκανα... Θα μπορούσα να το είχα κάνει...

:damnyou:

Τιμωρια και για τους δυο προς παραδειγματισμο. Μηδενισμος :music-smiley-005: και στεριση εισοδου:7SFGSFG:

:award: αντε να κανουμε κανενα hi score

Και κόντεψα να σκίσω τα πτυχεία μου!
Διάβαζα και ξαναδιάβαζα τους κανόνες και έλεγα ότι κάτι μου ξεφεύγει...

Thanx Nick!

Οντως στο Tennis είχα κάνει ένα 500άρι , ενώ παράλληλα είχα ανοιχτό κάποιο άλλο game και πήρε την βαθμολογία από κει ... Bug ; ναι , εαν μου αρέσει; ναι , εαν θα το διαγράψετε; δεν με νοιάζει , θα κάνω ένα 1000 :p

ΥΓ για να κάνεις τον αριθμό στο tennis χρειάζεσαι περίπου 9 ώρες!!!!

Και κάτι άλο ρε παιδιά....πως είναι δυατόν στο τένις να κάνεις σερί τόσες χιλιάδες βολές χωρίς να χάσεις μπάλα;μόνο τα κλίκ να βάλεις και να τα μετρήσεις τόσες χιλιάδες φορές θέλεις κάτι ώρες....

Αυτα παρατηρησα και εγω Γιαννη μου και μιλησα για :slapface:μηδενησμο και αποκλεισμο :flipout::flipout:.
Για να μην μιλησω για τους simpson. Παραξενα πραγματα :damnyou:............

-bye-