Mah Jongg

Αυτα παρατηρησα και εγω Γιαννη μου και μιλησα για :slapface:μηδενησμο και αποκλεισμο :flipout::flipout:.
Για να μην μιλησω για τους simpson. Παραξενα πραγματα :damnyou:............

-bye-

Τους Simpson και το γοριλάκι άστα καλύτερα εσύ...αυτά είναι δικά μου παιχνίδια και χωρίς καμιά παγαποντιά.Εχω μάρτυρα και την Αννα...

μηπως κυκλοφορουν στο ιντερνετ καποια "κολπακια" που δινουν ποντους ή βοηθουν να περνας πιστες ? οπως με το ps2 και τα παιχνιδια του?

παντως εχουν μεγαλη πλακα και μας πανε πολλα πολλα χρονια πισω .....τοτε που μεχρι και κοπανα καναμε για να παιζουμε στα ηλεκτρονικαδικα παιχνιδια με της ωρες!!!!

Τους Simpson και το γοριλάκι άστα καλύτερα εσύ...αυτά είναι δικά μου παιχνίδια και χωρίς καμιά παγαποντιά.Εχω μάρτυρα και την Αννα...

Πρέπει να έκανες το τέλειο για να βγάλεις τόσο πολύ

Μέχρι ποιο level έφτασες?

Πρέπει να έκανες το τέλειο για να βγάλεις τόσο πολύ

Μέχρι ποιο level έφτασες?

Κι όμως δεν έκανα το τέλειο.Εφτασα μέχρι και την 12 πίστα αλά με πολύ μεγάλες βολές.Υπάρχουν ακόμη περιθώρια μέχρι και την 12 πίστα, απλά περιμένω γιά την στιγμή που θα χρειαστεί.

Αυτο τωρα γιατι μου θυμηζει το "ρωτηστε και τον μπαρμπα μου τον ψευτη"??????????? :BDGBGDB55::flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Mah Jongg

μηπως κυκλοφορουν στο ιντερνετ καποια "κολπακια" που δινουν ποντους ή βοηθουν να περνας πιστες ? οπως με το ps2 και τα παιχνιδια του?

Αρχισες να ψαχνεις και εσυ για cheat βρε απατεωνα:slapface:??????
Συντονιστες σου λεει μετα..........:BDGBGDB55:
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

αυτα τα κανει μονο ο Νανο .....κυριε μου εμεις δεν κανουμε τετοια ουτε ενα Χαι σκορ δεν εχω...στα διαλα

Απάντηση: Re: Mah Jongg

αυτα τα κανει μονο ο Νανο .....κυριε μου εμεις δεν κανουμε τετοια ουτε ενα Χαι σκορ δεν εχω...στα διαλα

Μωρε ο Νανο τα κανει αλλα και εσυ ψαχνεσαι. Και μην ξεχνας. Η :BDGBDGB53: προθεση μετραει.............:slapface:
:flipout::flipout:

καλα βρε μην αρπαζεσε!!!ενα Ντε σας χωρίζει!!!!! και εκεινο Ρεμπελος ήτανε(Βαρωνος) γαρ

Re: Απάντηση: Mah Jongg

Οντως στο Tennis είχα κάνει ένα 500άρι , ενώ παράλληλα είχα ανοιχτό κάποιο άλλο game και πήρε την βαθμολογία από κει ... Bug ; ναι , εαν μου αρέσει; ναι , εαν θα το διαγράψετε; δεν με νοιάζει , θα κάνω ένα 1000 :p

ΥΓ για να κάνεις τον αριθμό στο tennis χρειάζεσαι περίπου 9 ώρες!!!!

Ώστε έτσι λοιπόν εεεε;;;;;
Κάθομαι εγώ με ταχυκαρδίες και κρύο ιδρώτα μήπως μου πέσει κάτω το μπαλάκι και ο κύριος θα κλέβει το σκορ από το puzzle bobble???? :bigcry::bigcry::bigcry:

Και όσων αφορά το σκορ στο simpsons.... Που θα μου πάει... Που θα μου παει.....

Αυτο τωρα γιατι μου θυμηζει το "ρωτηστε και τον μπαρμπα μου τον ψευτη"??????????? :BDGBGDB55::flipout::flipout::flipout::flipout:

Εγώ είμαι ο μπάρμπας?:grandpa:
:flipout::flipout::flipout:

Πάντως, σας θερμοπαρακαλώ, το σκορ στους Simpsons μην του το σπάσετε!
Τις προάλλες έπαιζε μέχρι τις 3 πρωί για να το σπάσει και δε μ' άφησε να κοιμηθώ. Αυτό το "time to save my family" μου έχει γίνει εφιάλτης!
Χωρίς πλάκα, θα παίζει σερί μέχρι να σας το ξανασπάσει. Λυπηθείτε με!!!!