Mah Jongg

η δε γυνή να φοβάται τον Αντρα......τα ξεχασες Αννα μου αυτα τωρα ?:flipout::flipout:

και Simpsons και γοριλακι και Bloons και ολα τα καλα θα παιζει και εσυ τσιμουδια!!!! :BDBDG54:για να μην σου πω οτι θα πρεπει να τον ρωτας

μωρο μου σε ενοχλω ή να κοιμηθω στον καναπε ...αλλα φεμινισμο μου θελατε....αρε πιατο που σας χρειαζεται!!!!:ADFADF1:

ερώτηση......
Γιατί μερικοί παίζουν ταυτόχρονα πολλά παιχνίδια......???

Κάτι μου βρωμάει :chinscratch:

Απάντηση: Re: Mah Jongg

η δε γυνή να φοβάται τον Αντρα......τα ξεχασες Αννα μου αυτα τωρα ?:flipout::flipout:

και Simpsons και γοριλακι και Bloons και ολα τα καλα θα παιζει και εσυ τσιμουδια!!!! :BDBDG54:για να μην σου πω οτι θα πρεπει να τον ρωτας

μωρο μου σε ενοχλω ή να κοιμηθω στον καναπε ...αλλα φεμινισμο μου θελατε....αρε πιατο που σας χρειαζεται!!!!:ADFADF1:

:BDGBDGB53::BDGBDGB53:

Συγγνώμη που τόλμησα να μιλήσω... :blush:

Παιδιά και απο εμένα μιά ένσταση....
Στο Donkey Kong ,τις περισσότερες φορές απο την τρίτη πίστα και μετά, δεν προλαβαίνεις να ξεκινήσεις καθόλου ,γιατί ένα βαρέλι πάντα είναι κολημένο στην αρχή-αρχή της πίστας και σε βγάζει έξω....γιά κοιταξέ το Νίκο...

Λαρουκο μια ερωτηση. Αυτα τα λες και μπροστα στην γυναικα σου ή μονο εδω στα κρυφα για να μην φας καμια παντοφλα???????????????
:ernaehrung004:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το μέλος Diablo που αμέσως ενημέρωσε και εμένα αλά και τον Νίκο Μπαβιόλη γιά το bug βαθμολογίας που δημιουργήθηκε άθελά του στο game Simpsons.Πραγματικά τον ευχαριστώ πολύ.
Επειδή είναι πιθανό το ίδιο να έχει συμβεί και απο κάποιο άλο μέλος άθελά του σε κάποιο άλο παιχνίδι...(υπάρχουν κάποια με εντελώς απίθανες βαθμολογίες)καλό θα είναι να μας ενημερώσει γιά να το διορθώσουμε,έτσι ώστε να μην αδικούνται αυτοί που δεν έχουν πλασματικές βαθμολογίες, ώστε να υπάρξει συνέχεια γιά έναν υγειή ανταγωνισμό.

Παιδια ηρεμηστε. Τα παιχνιδια δεν τα εχω φτιαξει εγω αλλα ειναι ετοιμα. Τωρα για το θεμα οτι καποιοι ανοιγουν 2 παιχνιδια μαζι και κανουν κολπα με τα high scores δεν μπορω να κανω κατι παραπανω.

Να ενημερωσω οτι η συγκεκριμενη προσθηκη των arcades μπηκε τελειως πειραματικα και αν διαπιστωθει οτι εχει και αλλα προβληματα θα αφαιρεθει. Προς το παρον το μονο που εχει παρουσιαστει ειναι αυτο με τα high scores.

Λοιπον το προβλημα με τα high scores συμβαινει σε ορισμενα παιχνιδια οταν παιζει καποιος σε 2 παραθυρα 2 παιχνιδια μαζι και μπερδευει ετσι το high score. Αυτο συμβαινει οχι σε ολα τα παιχνιδια αλλα σε καποια παλαιοτερης γενιας τα οποια δεν εχουν anticheat score προστασια. Πιστευω οτι κατι θα μπορεσω να κανω τελικα. Το κοιταω.

Re: Απάντηση: Mah Jongg

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το μέλος Diablo που αμέσως ενημέρωσε και εμένα αλά και τον Νίκο Μπαβιόλη γιά το bug βαθμολογίας που δημιουργήθηκε άθελά του στο game Simpsons.Πραγματικά τον ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Νομίζω πως μια τέτοια κίνηση είναι αυτονόητη! Άλλωστε από κάποιες μικρές λεπτομέρειες φαίνεται ο σεβασμός προς τον χώρο που σε φιλοξενεί (και τα μέλη του βέβαια!).:ernaehrung004:-bye-

Μια και συζητάμε για arcade , θα ήθελα να καταργηθούν τα τυχερά games ... Προτιμώ να παίξω με χρήμα σε αυτά ... ( ναι παίζω και online και σε καζίνο ειδικά κουλοχέρηδες )

Παιδια για εμενα που το αγαπημενο μου παιχνιδι ειναι το SCRABBLE μπορει να γινει κατι ???? Μια πλατφορμα οπως εχει το zoo ας πουμε (σταυρολεξιες ) ...θα μπορουσε να γινει και ποσο δυσκολο θα ηταν ? Και κυριως θα ενδιεφερε καποιους απο εδω ?