Ενημερώνω όσους φίλους έχουν nova oτι σήμερα το βράδυ to Mezzo παρουσιάζει 9η με Abbado από την Λουκέρνη. Καπάκι έρχεται η 2η με Abbado και την ώρα που γράφω τελείωσε το πρώτο μέρος της 3ης με Eschenbach.
να ρωτησω κατι... αυτα τα ακουτε σε suround?
Τι λένε...???
Δημοκηδή εσύ ποια λες??
Συμφωνώ. Kαι εγώ του Klemperer στην EMI (studio) είχα στο μυαλό μου.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Μην ξεχνάς όμως ότι όταν συμμετέχει και η όραση η απόλαυση μεγενθύνεται.
Τα της Λουκέρνης έχουν βγει και σε blue-ray ... μόλις εκλογικευθούν οι τιμές τους θα τα χτυπήσω ...
Άσε βρε Μανώλη ... με 100 ευρώ παίρνεις blu-ray player ...
Α... δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα του ότι δεν με συγκίνησε να πάρω ποτέ Blue-ray και οι προσπάθειες να πάρω μια τέτοια συσκευή σκόνταψαν γιατί προτίμησα κάτι άλλο...
Να πω την αλήθεια δεν πολυκαιγόμαι ποτέ για Blue-ray. Έτσι την 1η φορά που είπα να το πάρω κατέληξα να πάρα τα άπαντα του Μπαχός σε εκκλησιαστικό όργανο με τον Σίμωνα Πρέστον και 4-5 όπερες με την Sutherland (εχμ το blue ray θα ήταν πιο φτηνό). Την επόμενη φορά που προσπάθησα μου προέκυψε ένα αέρινο gadget (10 φορές την τιμή ενός απλού Blue-ray).
Ε είπα να το παραγγείλω σήμερα από το Internet να μην παρασυρθώ και την επόμενη φορά...
Επέλεξα αυτό που έχει και SACD support
...και παρήγγειλα τα υπόλοιπα Λουκερνικά με τον Abbado. Τώρα που θα έχω και Blue Ray σιγά μην περιμένω να πέσουν οι τιμές. Και ψήνομαι για τις συμφωνίες του Beethoven με τον Thielemann. Αν και νομίζω ότι η κατάληξη είναι γνωστή, όπως και στα DVD. Θα παίζει ο ήχος και από εικόνα ούτε θα παρακολουθώ. Απλά η επισήμανση μέλους ότι προτιμά τον στέρεο ήχο στο Blue ray κέντρισε το ενδιαφέρον μου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.