Ducksong
Supreme Member
Εγω λέω όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει και τα σχόλια του biggger στα άλλα 2 site, γιατί εκεί επανήλθε, και ας κρίνει μετά.
Κι άντε εμείς δεν θέλουμε να γράψουμε την άποψή μας και ξεκινάμε τους αφορισμούς. Εσύ τι έχεις να προτείνεις;
Εγω λέω όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει και τα σχόλια του biggger στα άλλα 2 site, γιατί εκεί επανήλθε, και ας κρίνει μετά.
Καταρχήν, τις νουθεσίες εσύ τις άρχισες.
supersonic;1057478060 φίλε δεν θα μπω να διαβάσω πουθενά τίποτα. Πήρα αφορμή για να θέσω το πρόβλημα του after sales στη Ελλάδα γενικά. Και ...[U said:ίσως να βρούμε μια λύση[/U] όλοι μαζί αντί να κάνουμε νουθεσίες.
Α γειά σου! Αμα πήρες αυτό ως παράδειγμα, πάρτο σωστά, δηλαδή του τί να μήν κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.
Μπορείς να έχεις την άποψη σου αλλά σκέψου λιγο, και αν στα post του στα άλλα site παραδέχεται οτι είναι απατεώνας? Οτι είπε ψέματα? Αν τέλος τέλος έχει λάκο η φάβα?
Πως μιλάς για νουθεσίες και "καθωσπρεπισμούς" των συμφορουμιτων σου όταν αρνείσαι έστω να λάβεις γνώση όλων των υπαρχοντων στοιχείων?
Πρώτον, τις νουθεσιες εσύ τις ξεκίνησες υποδεικνυοντας ποια πρέπει να είναι τα γραφόμενα μας,
Δεύτερον, δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανένα να γράψει αυτό που εσύ θέλεις,
Τρίτον, ακόμα περιμένω να εκφράσεις την δική σου άποψη,
Τεταρτον, αν θέλετε να συζητήσετε τα εμπειρα μέλη μεταξύ σας πείτε το.
δεν εξετάζω πράγματα ούτε θα το παίξω Σερλοκ Χολμς να δω τι κάνει ο άνθρωπος.
Εξετάζω έναν άγνωστο που έχει το χ πρόβλημα.
Με το καλημέρα τα δεδομένα είναι αυτά.
Ενας που έχει ένα πρόβλημα. Δεν θα αρχίσω να λέω...."ρε συ μήπως αυτός θέλει να δυσφημίσει και μόνο?"
Από εκεί και πέρα τις νουθεσίες τις ξεκίνησαν άλλοι, και τον "έβαλαν στο σωστό δρόμο" αντί να του προτείνουν (αν ήταν δυνατόν) δυό πράματα.
Απλά και ωραία.
Από εκεί και πέρα μπορώ να συζητάω μαζί με τα άλλα έμπειρα μέλη επί μέρες, για το τι έτσι και τι αλλιώς.
Επί της ουσίας υπάρχει ή δεν υπάρχει θέμα της "γενικής αμφισβήτησης του πελάτη" από όλες γενικώς τις εταιρείες με το που ανακοινώνει μια βλάβη?
Υπάρχει ή δεν υπάρχει η τακτική "φέρτε το στο σέρβις να το δει ο τεχνικός κλπ κλπ"
Υπάρχει η δεν υπάρχει η τακτική να σε κάνουν μπαλάκι όλοι αντί να σε εξυπηρετήσουν?
Υπάρχει η δεν υπάρχει αδιαφορία του καταστήματος πώλησης που είναι ο άμεσα υπεύθυνος για την ζημιά σου?
Υπάρχει η δεν υπάρχει η μη τήρηση ευρωπαϊκών νομοθεσιών?
πάτε τώρα να διαβάσετε εσείς αν ο φίλος ήθελε απλώς "να μας ξεγελάσει" που δεν το αποκλείω.
Αλλά χρόνια τώρα χάνεται η ουσία....
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
δηλαδή δεν σας έτυχε ποτέ να αγοράσετε κάτι φτηνό δε λέω ακριβό, πχ ένα δεκτάκι στα 30 ευρώ, να πάτε σπίτι και να έχει ένα κουσούρι?
Και όταν πήγατε στο μαγαζί (μιά ώρα μετά, αφού πήρατε λεωφορείο και σας ανέβηκε η πίεση) και να σας λέει το παιδί στο μαγαζί "αφήστε το να το στείλουμε στο σέρβις" ?
Προφανώς δεν καταφέρνω να εκφράσω σωστά αυτά που έχω στο μυαλό μου, οπότε θα το πάρω κάπως διαφορετικά.
Supersonic, κατηγορείς εμένα για νουθεσίες που τουλάχιστον έκανα τον κόπο να ασχοληθώ, να καταλάβω (αφου δεν το γράφει) ότι είχε μπλέξει με τον ..οπουλο, να βρώ τα post του σε άλλα φορουμ για να παρω παραπάνω πληροφορίες και να του πω (κομψα) να κόψει τις ψευτομαγκιές και να αρχίσει να κάνει σοβαρές κινήσεις για να σωσει την κατάσταση.
Αν είχες καθρέφτη θα έβλεπες ποιος άρχισε τις νουθεσίες - γιατί είχε κάτι άλλο στο μυαλό του και θεώρησε αυτό το post σαν καλή αφορμή για να ξεκινήσει την κουβέντα του. Οταν λοιπόν το δικό μου post του χαλάσε την ευκαιρία να μετατραπούν οι κραυγές του ελληνάρα (που εργάζεται σε σχετική εταιρία και έχει άποψη απο πριν για το σερβις, την LG κλπ) σε συζήτηση για το περιεχόμενο και την κατεύθυνση του AVclub.gr άρχισαν οι σποντες και οι ηθικολογίες του τι είναι σωστό.. και δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι κλπ.
Μέλος απο τα παλαιότερα είσαι, έχετε εσωτερικό φόρουμ που συζητάτε τέτοια πράγματα, σε λίγους μήνες έχετε εκλογές και θα ψηφίσεις για να αλλάξεις την κακή πορεία τόσων χρόνων.
Το ύφος είναι αυτό που αρμόζει σε κάποιον που κουνάει δάχτυλο και προσπαθεί να κατευθύνει την συζήτηση εκεί που θέλει. Εγώ δεν κουνάω κανένα δάχτυλο, γιατί δεν έχω λόγο να κουνησω κι ούτε πρόκειται να βρω.ας επαναλάβω και σε σένα (γιατί η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως) ότι τις νουθεσίες τις άρχισαν άλλοι.
Συγκεκριμένα τα πόστ 2-5 μετά το 1ο προσπαθούν να πείσουν το μέλος ότι οι ενέργειές του ήταν λάθος.
Εγώ απλά παρατήρησα το γεγονός αυτό και διαφοροποιήθηκα.
Σχετικά τώρα με τα υπόλοιπα (βλέπω μήπως ένα δαχτυλάκι να κουνιέται?)
για το δεύτερο προφανώς και όχι
για το τρίτο, εξέφρασα την άποψή μου που είναι μια γενικότερη αφύπνιση και συσπείρωση ως μέλη στο θέμα των εγγυήσεων, after sales marketing κλπ
για το τέταρτο σε θεωρώ έμπειρο μέλος (με 2500 ποστ και 3 χρόνια εμπειρία) και συνεπώς "εν δυνάμει συνομιλήτή" (edit....συγνώμη μόλις είδα ότι είσαι και διαχειριστής... :idea
οπότε γενικά δεν καταλαβαίνω το ύφος.
εδώ είναι χώρος συζητήσεων.
σαφώς και διαφωνιών.
(όχι βέβαια σου είπα και μου είπες...)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
ΟΚ Ι get it....
Καταλαβαίνω το ύφος....
Συνεχίστε
φίλτατε
να σου πω δυό πραγματάκια.
πρώτον δεν είμαι νέος στο άθλημα, ούτε δυστυχώς και στην ηλικία.
Δεν ασχολούμαι με τηλεοράσεις, έτυχε όμως να δω ένα θέμα που έτυχε να με απασχολήσει (αδιαφορία ή απαξίωση πελάτη στο σέρβις) από άλλη περίπτωση.
Αντίθετα με σένα (ίσως και λάθος μου μετά από τα τόσα χρόνια που είμαι εδώ θα έπρεπε με το καλημέρα να ψυλιαστώ) δεν ασχολήθηκα με τον op.
Σίγουρα πρώτο ποστ, κατεβατό, χωρίς παραγραφοποίηση και σίγουρα "φώναζε" ότι το έβαλε και αλλού.
ΟΜΩΣ: το πρόβλημα παραμένει.
Και αν δεν παραμένει γι αυτόν (που ίσως είναι πονηρούλης ή ακόμα χειρότερα έχει άλλα συμφέροντα) παραμένει για χιλιάδες άλλα μέλη που φωνάζουν εδώ καθημερινά.
Συνεπώς τα βάζω στην άκρη και αντιμετωπίζω το θέμα ως θέμα.
Τι βλέπω λοιπόν. Βλέπω απαντήσεις που εξηγούν σε κάποιον (επαναλαμβάνω δεν εξετάζω το ποιόν του κάποιου, ίσως είναι εγγονός του Αλ Καπόνε) πως να γράφουν σε ένα φόρουμ και πως να διαμαρτύρονται, υπαινιγμούς αν γνωρίζει το doa και επικρίσεις για την καθυστέρηση. Λες και όταν ο μέσος έλληνας που αγοράζει τιβί και καταλαβαίνει ότι δεν παίζει καλά το ηχείο πρέπει να σπεύσει στο avclub και να συντάξει "φόρμα παραπόνων" αντί να ασχοληθεί κύρια με το να την πάρει παραμάσχαλα και να τρέχει πίσω στο μαγαζί.
Συνεπώς έγραψα περί νουθεσιών.
Δεν σας είπα κάτι κακό. Αναρωτήθηκα γιατί νουθετείτε τον χ αγοραστή όταν έχει πρόβλημα, ενώ η ουσία είναι να τον βοηθήσετε αν μπορείτε.
Προσωπικά ο ίδιος, δεν μπορώ να τον βοηθήσω.
Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας και λέω:
μήπως ήρθε η ώρα σαν φόρουμ και σαν κοινότητα να προσπαθήσουμε ως καταναλωτές να συσπειρωθούμε ενάντια στο κακό αυτό που σίγουρα βρίσκεται μπροστά μας σε κάθε αγορά?
Αυτό λέω. Τίποτα παραπάνω.
Επειδή είμαι πολλά χρόνια στο χώρο, δεν δίνω σημασία στα περι καθρεπτών.
Επίσης ούτε εσωτερικό φόρουμ έχουμε, ούτε πρόκειται να γίνει θέμα σε εκλογές αυτό που συζητάμε.
και την "κακή" πορεία φίλτατε μην περιμένεις να σκεφτούν 40-50 άτομα να την αλλάξουν, όταν υπάρχουν 50000 που συζητάνε για ο,τιδήποτε άλλο ή είναι έτοιμοι να διαφωνήσουν για το "ποιός είπε ποιόν πως" αντί να συζητάνε για έχουν κάποιο όφελος ως καταναλωτές (μια και τα καταναλωτικά αγαθά μας φέρνουν στο χώρο αυτό)
υγ είπα προηγουμένως ότι "είπα ό,τι είχα να πω"
μην με επαναφέρετε ξανά και ξανά.
το ότι έχω μια ευχέρεια με το πληκτρολόγιο δε σημαίνει ότι είμαι απο πάνω να απαντησω μόλις δώ σήμα...![]()
Μέλος απο τα παλαιότερα είσαι, έχετε εσωτερικό φόρουμ που συζητάτε τέτοια πράγματα, σε λίγους μήνες έχετε εκλογές και θα ψηφίσεις για να αλλάξεις την κακή πορεία τόσων χρόνων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.