Μάλλον έχω ΔΕΠΥ ...

Αποψεις εχουν ολοι (και ΕΥΤΥΧΩΣ που εχουν ολοι).
Δυνατοτητα ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ επιλυσης ... ΟΜΩΣ ... ΔΕΝ εχουν ολοι.
Δεν μπορω να το κανω περισσοτερο νιανια .... this is as far as I can go.

Ναι αλλα ... μην ακουσω μετα οτι προωθω αυτον που εφτιαξε το τεστ (η το site η το οτιδηποτε).
Γιατι υπαρχει και κακεντρεχεια. Συνειδητη η ασυνειδητη ....

Στο στελνω σε pm .... και ΑΝ θελεις .... δημοσιοποιησε το ΕΣΥ.

Έχεις κάποιο φίλο ή συγγενή να σε νοιάζεται πραγματικά; Κάποιος να σε ξέρει από μικρό ή από παλιά τότε που είχες περισσότερη ζωτικότητα; Αυτός θα σου πει αν χρειάζεσαι βοήθεια θα τον ρωτήσεις ειλικρινά αν παρατηρεί κάποια αλλαγή πάνω σου.

Αν δεν έχεις κάποιον άνθρωπο εμπιστοσύνης και είσαι τελείως μόνος, θα πας σε ένα ψυχίατρο νέο από 35 - 45 ετών που δεν έχει θολώσει ακόμα το μυαλό του (να ρωτησουμε όλοι μαζ´στην περιοχή σου να βρούμε κάποιο καλό, θα σου δώσει μια ελαφριά αγωγή σύγχρονων αντικαταθλιπτικών και σε 2 μήνες, θα είσαι ξανά 20-30 ετών. Θα βρεις και 1-2 νέα ενδιαφέροντα θα βάζεις στόχους και θα ξανανιώσεις.

Όλα αυτά που λες ότι παθαίνεις είναι απλά. Ο οργανισμός σου κουράστηκε βαρέθηκε και απλά που και που διαγράφει κάποια πράγματα σαν ένας γεμάτος σκληρός δίσκος που δεν χωράει τίποτα άλλο απορρίπτει απορρίπτει κλείνει. Δεν θέλει άλλη πίεση.

Αυτά τα συμπτώματα μπερδέματα ξεχάσματα και όλα αυτά προκαλούνται λόγω του ότι ο εγκέφαλος σου έχει μια χημική ανισορροπία λόγω άρνησης. Σαν να λέει δεν γουστάρω τίποτα δεν θέλω τίποτα παρατήστε με αφήστε με δεν θέλω ευθύνες ωράρια απόψεις πίεση κούραση αποφάσεις σκέψεις, δεν θέλω τιποτα........

Για κόστος που λες και τέτοια ούτε να το σκέφτεσαι μηδαμινό, 1 συνεδρία το μήνα = 30 - 40 ευρώ, άντε να χρειαστείς 4-5 συνεδρίες.
Μην κάθεσαι και επιβαρύνεις τον εαυτό σου με αυτοδιαγνώσεις και όλα αυτά από το ιντερνετ.

Με ένα σύγχρονο αντικαταθλιπτικο 2 ή 3 υποδοχέων θα ξαναέρθει η χημική ισσοροπία στον εγκέφαλο σου. Στον πρώτο μήνα θα δεις αποτελέσματα και στον δεύτερο θα είσαι 100% καλά. Λογικά θα συνεχίσεις για 4-5 μήνες για να μην υποτροπιάσεις και στο εξάμηνο θα είσαι θεραπευμένος.

Αν έχεις διαπιστώσει πιο επικίνδυνα πράγματα, παράδειγμα ξεχνάς αναμένο το μάτι της κουζίνας ή οδηγείς επικίνδυνα πάλι μη ανησυχείς απλά ίσως χρειαστείς λίγους περισσότερους μήνες. Πάντως σε καμία περίπτωση μη το αφήνεις γιατί τότε θα αργει η θεραπεία πιο πολύ.

Απάντηση: Re: Μάλλον έχω ΔΕΠΥ ...

Έχεις κάποιο φίλο ή συγγενή να σε νοιάζεται πραγματικά; Κάποιος να σε ξέρει από μικρό ή από παλιά τότε που είχες περισσότερη ζωτικότητα; Αυτός θα σου πει αν χρειάζεσαι βοήθεια θα τον ρωτήσεις ειλικρινά αν παρατηρεί κάποια αλλαγή πάνω σου.

Αν δεν έχεις κάποιον άνθρωπο εμπιστοσύνης και είσαι τελείως μόνος, θα πας σε ένα ψυχίατρο νέο από 35 - 45 ετών που δεν έχει θολώσει ακόμα το μυαλό του (να ρωτησουμε όλοι μαζ´στην περιοχή σου να βρούμε κάποιο καλό, θα σου δώσει μια ελαφριά αγωγή σύγχρονων αντικαταθλιπτικών και σε 2 μήνες, θα είσαι ξανά 20-30 ετών. Θα βρεις και 1-2 νέα ενδιαφέροντα θα βάζεις στόχους και θα ξανανιώσεις.

Όλα αυτά που λες ότι παθαίνεις είναι απλά. Ο οργανισμός σου κουράστηκε βαρέθηκε και απλά που και που διαγράφει κάποια πράγματα σαν ένας γεμάτος σκληρός δίσκος που δεν χωράει τίποτα άλλο απορρίπτει απορρίπτει κλείνει. Δεν θέλει άλλη πίεση.

Αυτά τα συμπτώματα μπερδέματα ξεχάσματα και όλα αυτά προκαλούνται λόγω του ότι ο εγκέφαλος σου έχει μια χημική ανισορροπία λόγω άρνησης. Σαν να λέει δεν γουστάρω τίποτα δεν θέλω τίποτα παρατήστε με αφήστε με δεν θέλω ευθύνες ωράρια απόψεις πίεση κούραση αποφάσεις σκέψεις, δεν θέλω τιποτα........

Για κόστος που λες και τέτοια ούτε να το σκέφτεσαι μηδαμινό, 1 συνεδρία το μήνα = 30 - 40 ευρώ, άντε να χρειαστείς 4-5 συνεδρίες.
Μην κάθεσαι και επιβαρύνεις τον εαυτό σου με αυτοδιαγνώσεις και όλα αυτά από το ιντερνετ.

Με ένα σύγχρονο αντικαταθλιπτικο 2 ή 3 υποδοχέων θα ξαναέρθει η χημική ισσοροπία στον εγκέφαλο σου. Στον πρώτο μήνα θα δεις αποτελέσματα και στον δεύτερο θα είσαι 100% καλά. Λογικά θα συνεχίσεις για 4-5 μήνες για να μην υποτροπιάσεις και στο εξάμηνο θα είσαι θεραπευμένος.

Αν έχεις διαπιστώσει πιο επικίνδυνα πράγματα, παράδειγμα ξεχνάς αναμένο το μάτι της κουζίνας ή οδηγείς επικίνδυνα πάλι μη ανησυχείς απλά ίσως χρειαστείς λίγους περισσότερους μήνες. Πάντως σε καμία περίπτωση μη το αφήνεις γιατί τότε θα αργει η θεραπεία πιο πολύ.

Φοβαμαι τα αντικαταθλιπτικα. Δημιουργουν ... ΕΞΑΡΤΗΣΗ. Μικρη η μεγαλη.
Τι θα συμβει αν, για οποιοδηποτε λογο, δεν το παρω (δεν το βρω, η οτιδηποτε) ?

Απάντηση: Re: Μάλλον έχω ΔΕΠΥ ...

To τεστ:
https://www.cognifit.com/el

Tα δικά μου αποτελέσματα:

Καλα ... αν ειναι δυνατον .... μην με μαμισετε τωρα.
Με 400αρια, 500αρια και 600αρια .... σας παρακαλω.
Δεν ειμαστε τσοντα "ποιος την εχει μακρυτερη".

Re: Απάντηση: Re: Μάλλον έχω ΔΕΠΥ ...

Φοβαμαι τα αντικαταθλιπτικα. Δημιουργουν ... ΕΞΑΡΤΗΣΗ. Μικρη η μεγαλη.
Τι θα συμβει αν, για οποιοδηποτε λογο, δεν το παρω (δεν το βρω, η οτιδηποτε) ?

Τα σύγχρονα αντικαταθλιπτικά δεν δημιουργούν εξάρτηση.
Ένας άνθρωπος που κάνει αγωγή ξεκινά παράδειγμα με χαμηλή δόση την επόμενη λίγο μεγαλύτερη, μετά σταθερά για λίγους μήνες και μετά ελλάτωση και σταματά. Δεν είναι κάτι που το παίρνεις εφ όρου ζωής. Ο οργανισμός θα επανέλθει.
Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι και να παραμένεις σε ένα στάδιο με άσχημα συμπτώματα για πολύ καιρό.

Υπάρχει και τρόπος χωρίς αντικαταθλιπτικά αλλά εκεί χρειάζονται πολύ δραστικοί τρόποι αλλαγής της ζωής σου.
Αν διακόψεις την καθημερινότητα σου απότομα σπίτι εργασία ιντερνετ κλπ κάνεις τελείως διαφορετικές δραστηριότητες παράδειγμα πολύωρη άθληση χειρωνακτικές εργασίες απομάκρυνση από οικείους χώρους , όλα αυτά είναι ένα ισχυρό σοκ και ο εγκέφαλος θα ξαναπαράγει ντοπαμίνη και τις άλλες δύο ουσίες δεν θυμάμαι τα ονόματα τους νομίζω νευροδιαβιβαστές λέγονται, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείς ούτε εργασία να διακόψεις ούτε σπίτι να αλλάξεις ούτε το ιντερνετ θέλεις να κόψεις.

Στην δευτερη η τριτη ερωτηση .... ΔΕΝ καταλαβα καν τι ρωτουσε.
Παταγα στην τυχη λοιπον .... και ετρωγα Χ και κορνα !

Θυμαμαι σε διαγωνισματα (Β Λυκειου - Γ Λυκειου).
Εαν δεν καταλαβαινα πανω στο δευτερολεπτο
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ
τι ακριβως ρωτουσε και τι θα απαντουσα
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ..... ΠΛΗΡΗΣ.

Οτι εμαθα στην ζωη μου (αργοτερα) ηταν επειδη ΔΕΝ μου ζητηθηκε τιποτα.
Εκατσα μονος και το ψαξα η διαβασα. Χωρις βαθμους και χωρις προθεσμιες.
Εαν δεν ειχα αυτην την πολυτελεια .... θα ημουν ενας πολυ πολυ πολυ
φτωχοτερος γνωστικα ανθρωπος ! FACT :nounder:

Οτιδηποτε διαγωνιστικο .... το εβλεπα σαν τορπιλισμο της προσωπικοτητας μου.
Και δεν μου φταιει καμια μανα σ'αυτο (ουτε πατερας). Ετσι το ειδα απο την πρωτη στιγμη.
Ειτε η Γνωση θα ειναι ηδονη (κουβαδακι και φτυαρακι και υγρη αμμος) ειτε θα ειναι ... ΑΠΕΙΛΗ.

40 χρονια μετα ..... τιποτα δεν αλλαξε !

Μολις γλυτωσα τον χρονο μου .....με το που το ειδα απλα το πεταξα στα σκουπιδια.

Χαμενος χρονος και αφαιμαξη για οποιον το τραβαει ο οργανισμος του.

Εγώ για μια ακόμη φορά έχω να καταγγείλω τον κακούργο ντουνιά που είναι φτιαγμένος για δεξιόχειρες. Και αν είσαι και αριστερόχειρας αλλά έμαθες να γράφεις με το δεξί σαν εμένα τότε μπερδεύεσαι μερικές φορές στη ζωή σου ακόμη περισσότερο (έξτρα μπόνους πως μια ζωή δεν θα κάνεις και τα καλύτερα γράμματα)

Και τώρα εγώ έπρεπε να κυνηγάω στην οθόνη τον κύκλο και να πατάω κλικ στη μέση του κρατώντας το ποντίκι με το δεξί αφού έτσι το βρήκα μπροστά μου όταν έπιασα για πρώτη φορά ποντίκι. Δεν τα πήγα καθόλου άσχημα αλλά το θέμα είναι πως δεν θα μάθω ποτέ πως θα τα πήγαινα στα αλήθεια αφού το "κανονικό" μου χέρι δεν έπιασε ποτέ ποντίκι και έμεινε κουλό (στο θέμα αυτό τουλάχιστον) και το κουλό καλείται να υπερβάλει εαυτόν μέσα από συνεχή εκπαίδευση μια που η κενωνία είναι κακούργα. Όποιος κατάλαβε ας σηκώσει χέρι...:flipout:

Εγω -bye- ...

Και ας ειμαι δεξιοχειρας !

Εχω απογοητευτει ... λαθος ... εχω εξοργιστει που ο κοσμος ειναι εργονομικα φτιαγμενος για ατομα με υψος ... 1.70 με 1.75.

ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ... :furious3:.... υποφερω επι 30 χρονια (minimum 30 χρονια).

Εγω -bye- ...

Και ας ειμαι δεξιοχειρας !

Εχω απογοητευτει ... λαθος ... εχω εξοργιστει που ο κοσμος ειναι εργονομικα φτιαγμενος για ατομα με υψος ... 1.70 με 1.75.

ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ... :furious3:.... υποφερω επι 30 χρονια (minimum 30 χρονια).

Είναι μια από τις ανείπωτες τραγωδίες της ζωής. Να γεννηθείς λευκός και ψηλός άνδρας.