Έχεις κάποιο φίλο ή συγγενή να σε νοιάζεται πραγματικά; Κάποιος να σε ξέρει από μικρό ή από παλιά τότε που είχες περισσότερη ζωτικότητα; Αυτός θα σου πει αν χρειάζεσαι βοήθεια θα τον ρωτήσεις ειλικρινά αν παρατηρεί κάποια αλλαγή πάνω σου.
Αν δεν έχεις κάποιον άνθρωπο εμπιστοσύνης και είσαι τελείως μόνος, θα πας σε ένα ψυχίατρο νέο από 35 - 45 ετών που δεν έχει θολώσει ακόμα το μυαλό του (να ρωτησουμε όλοι μαζ´στην περιοχή σου να βρούμε κάποιο καλό, θα σου δώσει μια ελαφριά αγωγή σύγχρονων αντικαταθλιπτικών και σε 2 μήνες, θα είσαι ξανά 20-30 ετών. Θα βρεις και 1-2 νέα ενδιαφέροντα θα βάζεις στόχους και θα ξανανιώσεις.
Όλα αυτά που λες ότι παθαίνεις είναι απλά. Ο οργανισμός σου κουράστηκε βαρέθηκε και απλά που και που διαγράφει κάποια πράγματα σαν ένας γεμάτος σκληρός δίσκος που δεν χωράει τίποτα άλλο απορρίπτει απορρίπτει κλείνει. Δεν θέλει άλλη πίεση.
Αυτά τα συμπτώματα μπερδέματα ξεχάσματα και όλα αυτά προκαλούνται λόγω του ότι ο εγκέφαλος σου έχει μια χημική ανισορροπία λόγω άρνησης. Σαν να λέει δεν γουστάρω τίποτα δεν θέλω τίποτα παρατήστε με αφήστε με δεν θέλω ευθύνες ωράρια απόψεις πίεση κούραση αποφάσεις σκέψεις, δεν θέλω τιποτα........
Για κόστος που λες και τέτοια ούτε να το σκέφτεσαι μηδαμινό, 1 συνεδρία το μήνα = 30 - 40 ευρώ, άντε να χρειαστείς 4-5 συνεδρίες.
Μην κάθεσαι και επιβαρύνεις τον εαυτό σου με αυτοδιαγνώσεις και όλα αυτά από το ιντερνετ.
Με ένα σύγχρονο αντικαταθλιπτικο 2 ή 3 υποδοχέων θα ξαναέρθει η χημική ισσοροπία στον εγκέφαλο σου. Στον πρώτο μήνα θα δεις αποτελέσματα και στον δεύτερο θα είσαι 100% καλά. Λογικά θα συνεχίσεις για 4-5 μήνες για να μην υποτροπιάσεις και στο εξάμηνο θα είσαι θεραπευμένος.
Αν έχεις διαπιστώσει πιο επικίνδυνα πράγματα, παράδειγμα ξεχνάς αναμένο το μάτι της κουζίνας ή οδηγείς επικίνδυνα πάλι μη ανησυχείς απλά ίσως χρειαστείς λίγους περισσότερους μήνες. Πάντως σε καμία περίπτωση μη το αφήνεις γιατί τότε θα αργει η θεραπεία πιο πολύ.