Kosh
AVClub Fanatic
Τοτε πρεπει να επανεξετασεις τον τροπο εκφρασης σου . Γιατι βγαζεις την εντυπωση οτι εισαι στα προθυρα catastrofa 

Τα σύγχρονα αντικαταθλιπτικά δεν δημιουργούν εξάρτηση.
Ένας άνθρωπος που κάνει αγωγή ξεκινά παράδειγμα με χαμηλή δόση την επόμενη λίγο μεγαλύτερη, μετά σταθερά για λίγους μήνες και μετά ελλάτωση και σταματά. Δεν είναι κάτι που το παίρνεις εφ όρου ζωής. Ο οργανισμός θα επανέλθει.
Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι και να παραμένεις σε ένα στάδιο με άσχημα συμπτώματα για πολύ καιρό.
Υπάρχει και τρόπος χωρίς αντικαταθλιπτικά αλλά εκεί χρειάζονται πολύ δραστικοί τρόποι αλλαγής της ζωής σου.
Αν διακόψεις την καθημερινότητα σου απότομα σπίτι εργασία ιντερνετ κλπ κάνεις τελείως διαφορετικές δραστηριότητες παράδειγμα πολύωρη άθληση χειρωνακτικές εργασίες απομάκρυνση από οικείους χώρους , όλα αυτά είναι ένα ισχυρό σοκ και ο εγκέφαλος θα ξαναπαράγει ντοπαμίνη και τις άλλες δύο ουσίες δεν θυμάμαι τα ονόματα τους νομίζω νευροδιαβιβαστές λέγονται, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείς ούτε εργασία να διακόψεις ούτε σπίτι να αλλάξεις ούτε το ιντερνετ θέλεις να κόψεις.
Δεν εχω ΑΠΕΙΡΑ λεφτα για γιατρους ....
Πρεπει κατι να ειναι ανυποφορο (η ζητημα ζωης και θανατου) για να ξηλωθω.
Το να μην εχεις μνημη και συγκεντρωση ... ειναι ανυποφορο, απο μια αποψη,
αλλα ζω με αυτο 30-40 χρονια, απο αλλη αποψη. Δεν πεθανα !
Απλως θλιβομαι (και κατι παραπανω) που τοσα χρονια, ΝΟΜΙΖΑ, οτι ημουν
αδυναμος χαρακτηρας που δεν εστιβε το κεφαλι του να απομνημονευσει
δεκα αραδες η να επικεντρωθει σε ενα βιβλιο (πανω απο πεντε λεπτα).
Βλεπω κατι κοπελιτσες να διαβαζουν στην αμμουδια (το καλοκαιρι)
επι ... δυο ωρες. Και πραγματικα θλιβομαι για τις ανεπαρκειες μου.
Στην δουλεια, δεν χρειαζεται μεγαλο στιψιμο, γιατι το 80% της πιεσης
παει σε τυφλοσουρτικα πραγματα (τα ιδια και τα ιδια καθε μερα !!!!).
Στα εντελως καινουργια προβληματα ειναι που καταφαινεται η ικανοτητα
συγκεντρωσης και επεξεργασιας και επιλυσης.
Θυμαμαι που ειχα πει στον Opsim (η στον Shakinen) ....
"Mα αυτοι τρεχουν στις ιδιες πιστες (F1) δεκα χρονια, να βρασω ετοιμοτητα
απεναντι στο απροοπτο" .... και καποιος τα πηρε στο κρανιο ! Δεν θυμαμαι ποιος !
Δημήτρη, θυμίζεις λίγο αντιδράσεις μαμάς...
"Που είναι το παιδί μουυυυυυυυ το έχασαααααα" και μόλις το βρει "ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ; *ΠΑΦ* Ε; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ; *ΠΑΦ*"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.