Με γνώμωνα την τρέχουσα κατάσταση της χώρας, τις προβλέψεις που - ακόμα και οι πιό ευοίωνες - προαναγγέλουν επιδείνωση επι μακρόν, και το γεγονός οτι προέχει έναντι όλων το καλό της οικογένειάς μου (και κυρίως της 2χρονης κόρης μου), είμαι ήδη σε αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό.
Απο μια μικρή έρευνα που έκανα, βρήκα οτι η Ολλανδία είναι μια απο τις χώρες της Ευρωζώνης που θα "ζοριστεί" λιγότερο απο τις υπόλοιπες (ΑΝ ζοριστεί...).
Παρ' όλα αυτά επειδή ακόμα δεν είναι οριστικό, θα ήθελα και την γνώμη σας για άλλους τόπους που θα είναι
1. Φιλόξενοι (όσο αυτό είναι δυνατόν)
2. Αγγλόφωνοι ή Γαλλόφωνοι (τουλάχιστον σε επίπεδα βασικής συννενόησης)
Η απόσταση απο την Ελλάδα δεν με προβληματίζει τόσο. Εννοείται οτι το ευκταίο είναι να είναι κοντά, αλλά δεν είναι βασικό κριτήριο....
Απο μια μικρή έρευνα που έκανα, βρήκα οτι η Ολλανδία είναι μια απο τις χώρες της Ευρωζώνης που θα "ζοριστεί" λιγότερο απο τις υπόλοιπες (ΑΝ ζοριστεί...).
Παρ' όλα αυτά επειδή ακόμα δεν είναι οριστικό, θα ήθελα και την γνώμη σας για άλλους τόπους που θα είναι
1. Φιλόξενοι (όσο αυτό είναι δυνατόν)
2. Αγγλόφωνοι ή Γαλλόφωνοι (τουλάχιστον σε επίπεδα βασικής συννενόησης)
Η απόσταση απο την Ελλάδα δεν με προβληματίζει τόσο. Εννοείται οτι το ευκταίο είναι να είναι κοντά, αλλά δεν είναι βασικό κριτήριο....
Last edited: