Mambo DAC v3: Άλλο φρούτο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mambo DAC v3: Άλλο φρούτο!

Βρε στο v3 εχει φτασει πλεον ο ανθρωπας. Το 1 θα ακουσω; :(

Εεεε, μα κι εσυ...θα εβλεπες το 3ο Lord of the rings χωρις να εχεις δει πρωτα τα αλλα 2?
Ξεκινα να τα ακους με τη σειρα και θα φτασεις και στο v3 με το καλο.
(Μπορει βεβαια μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει φτιαξει το v12, αλλα ετερον εκατερον):p

Re: Απάντηση: Re: Mambo DAC v3: Άλλο φρούτο!

Πιστευω καταλαβαινεις οτι προκαλεις το κοινο αισθημα με τις φωτο που ανεβαζεις...

Θα προτεινα να μπαναριστεις αμεσα!

Εχε χαρη που περιμενουμε να το δουμε και ολοκληρωμενο στο κουτι του.:a0210:
Καλοριζικο.
Keep us updated...

Χαχαχα! Όταν διάβασα τις πρώτες γραμμές το 'φαγα κανονικά! Θα αργήσει να ολοκληρωθεί. Σε πρώτη φάση θα φροντίσω να γίνει μάχιμο για να ακούω από αυτό. Και σιγά σιγά θα το φέρω εκεί που θέλω, όσον αφορά το κουτί, τα βύσματα αλλά και άλλες tweakιές που θέλω να κάνω όσον αφορά το κουτί και τα λοιπά.

Εεεε, μα κι εσυ...θα εβλεπες το 3ο Lord of the rings χωρις να εχεις δει πρωτα τα αλλα 2?
Ξεκινα να τα ακους με τη σειρα και θα φτασεις και στο v3 με το καλο.
(Μπορει βεβαια μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει φτιαξει το v12, αλλα ετερον εκατερον):p

V12;
Μην ξυνεις πληγές φίλος.
(Άμα δεν περάσει το αυλάκι το V3,κι άμα δεν κατέβει 4 μέτρα υπογείως,χροιές δεν πιάνει,καλό ειναι να μου το φέρετε πομπή με τιμές. )

Ο Βασίλης μου αφιέρωσε χρόνο και μου εξήγησε βήμα βήμα την υλοποίηση του Mambo V3. Πραγματικά δεν έχει μείνει τίποτα στην τύχη και επάνω του βρίσκονται τα καλύτερα υλικά. Η υλοποίηση, δε της πλακέτας είναι άριστη σε όλα τα σημεία. Χωρίς να έχω ακούσει ακόμα το V3 που το έχω πια στην κατοχή μου είμαι σίγουρος ότι θα παίζει τόσο καλά όσο περιγράφουν οι φίλοι που την έχουν ακούσει 'η την έχουν ήδη, όπως ο ttquatro.

Έχοντας ακούσει όμως ήδη το V2 κάποιες φορές το οποίο με είχε πείσει σε όλα τα σημείο δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τις εντυπώσεις όσον έχουν ακούσει το v3. Άλλωστε γι αυτό έσπευσα να το πάρω κι εγώ. Το άκουσμα του V2 ήταν μια έκπληξη. Φαντάζομαι το V3. Αύριο θα το ακούσω από κοντά σε φίλο. Οπότε και θα γράψω εντυπώσεις.

V12;
Μην ξυνεις πληγές φίλος.
(Άμα δεν περάσει το αυλάκι το V3,κι άμα δεν κατέβει 4 μέτρα υπογείως,χροιές δεν πιάνει,καλό ειναι να μου το φέρετε πομπή με τιμές. )

Nαι... αμα το 'χα ταξιδια θα το πηγαινα.:p
Εδω καναμε αμαν και πως να παρουμε το v2 ολοκληρωμενο.

Εγω φταιω που ο Τσικης ο τρελοεπιστημονας δε λεει να σταματησει τα πειραματα στο εργαστηρι του
για να το κανει καλυτερο?
mad_scientist.jpg

Ποτε θα ανεβεις βορεια παλι πουλακι μου; αυτο το σκ φανταζει πολυ καλη στιγμη. Και το επομενο δηλαδη καλο θα ειναι. Αν εισαι εδω και απο παρασκευη βραδυ αυτο το σκ δε χρειαζεσαι και ξενοδοχειο. Θα τη βγαλουμε στο γεβγελι βλεποντας βαλκανικο κινηματογραφο ολο το βραδυ. Ε, φερε και το v2 μια βολτουλα :))))

Σας παρακαλω οχι και V1,το δικο μου περασε μια φαση προσφατα και τωρα που το βλεπω μεταλλαχθηκε σε V2..:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Mambo DAC v3: Άλλο φρούτο!

Εγω φταιω που ο Τσικης ο τρελοεπιστημονας δε λεει να σταματησει τα πειραματα στο εργαστηρι του
για να το κανει καλυτερο
?
mad_scientist.jpg

Καλά τα λες!:flipout:

Ανυπομονώ να ακούσω το 3. Ουφ... Μέχρι τώρα περίμενα πως και πως να το πιάσω στα χέρια μου και τώρα περιμένω πως και πως να το ακούσω... Δεν τελειώνει αυτό το μαρτύριο...:vollkommenauf:

για να το κανει καλυτερο?
mad_scientist.jpg

Προφανώς δεν εννοούσα ντακ με το 'V12'χε,χε...
Αλλά αν υπάρξει και ειναι 12 φορές καλύτερο από το V1 θα ειναι more than welcome!
(Εγω δεν θα υποβάλλω το V1 σε περιπέτειες,θα πηδήξω το V2 και θα δω αν το Τραγούδι Των Σειρηνων με μαγέψει στο V3)

(Άτιμο αιφόνι,αφήνω κενή θέση για το 'sirens',Madrugada. )

Σας παρακαλω οχι και V1,το δικο μου περασε μια φαση προσφατα και τωρα που το βλεπω μεταλλαχθηκε σε V2..:BDGBGDB55:

Μη τού δίνεις σημασία ,παντρεύεται -οπότε υπάρχουν δικαιολογίες

Πες στον υπέρηχα να σου βάλει τo salas που περίσσεψε απο τη σούβλα και δοκίμασε και το v1/2.
Υπάρχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μπορεί να ματσάρουν, ακόμα και καλύτερα, στο σύστημά σου.

Εννοείται βέβαια ότι δεν είναι το ίδιο καλό με το v3, αλλά το θέμα είναι τι θα ταιριάξει καλύτερα σε σένα.
Γενικά δοκίμασε και τα δύο.

(δοκίμασε και τα βουβάλια που βόσκουν στα μέρη σου κάποια στιγμή,,,)

Mωρέ δοκίμασα το βουβάλι του Πέτρου αλλά το δοκίμασα μέσω της coaxial του mdac οπότε μεγάλο μέρος του ηχητικού αποτελέσματος προέκυψε από το mdac. ονειρεύομαι κανένα σοβαρούτσικο μετατροπέα usb σε spdif αλλά με αρσενική έξοδο coax και θηλυκή είσοδο usb για να μη μπλέξω με καλώδια. Θα μπορέσω να παίξω και κανένα ξέμπαρκο 192άρι που μου έχει τύχει έτσι. Τεσπα, σόρυ για το offtopic.

Εχω μια πλακετα usb to spdif (καλή) που κάθεται, γιατί για ενα παραξενο λογο δεν παιζει usb to i2s.
θα στη στειλω να δοκιμασεις - πες σε κανα μαστορα επανω να σου αλλαξει τα βυσματα όπως θες και εισαι ετοιμος (free of charge εννοειται)

μετα θα καταλαβεις οτι με i2s παιζει καλυτερα και την ξηλώνεις... :grandpa:

Μη τού δίνεις σημασία ,παντρεύεται -οπότε υπάρχουν δικαιολογίες

φυσικά και υπάρχουν. Τελευταίες μέρες χαιεντικής ελευθερίας ...

Πες στον υπέρηχα να σου βάλει τo salas που περίσσεψε απο τη σούβλα και δοκίμασε και το v1/2.

στο φούρνο το έβαλα...για να δω αν αντέχει χωρίς ψύκτρες το καλοκαίρι....

Λογικά αρχές τις άλλες εβδομάδας θα την έχεις μαζί με κάτι που θα στείλω...

:ernaehrung004:

δεν θα του στείλεις τίποτα.
Σε μας θα στείλεις.
Αφού παντρεύεται είπαμε. Φαντάζεσαι αντί για δώρο γάμου να ανοίξει η καλή του το κουτί και να δει μέσα ημιαγωγούς ?

Οκεικ!

(περιμένουμε και εντυπώσεις απο το φούρνο... χρωστάς και το κουδούνι... μην τα αφήνεις να μαζεύονται :flipout:)

Οκεικ!

(περιμένουμε και εντυπώσεις απο το φούρνο... χρωστάς και το κουδούνι... μην τα αφήνεις να μαζεύονται :flipout:)

για την ώρα σκέφτομαι να βάλω ένα στα νήματα του srpp τελικού σταδίου του ζώου...

άντε με το καλό...

και όταν παραλάβετε v3 τα βγάζετε στο σφυρί και εσύ και ο χαιντάς ο φίλος σου και ησυχάζετε :rip: