Mambo DAC v3: Άλλο φρούτο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mambo DAC v3: Άλλο φρούτο!

για την ώρα σκέφτομαι να βάλω ένα στα νήματα του srpp τελικού σταδίου του ζώου...

Μήτσε με τον Zen κελαιδάει σύμφωνα μέ τίς πρώτες εντυπώσεις[όχι δικές μου]

βρε και με τον Πούτιν μέσα κελαιδάει...
ακόμα δεν αξιώθηκα να σε φωνάξω πάνω....:grandpa:

βουβάλι είναι ή καναρίνι?

είχατε δεν είχατε το μολύνατε και αυτό το νήμα...
και καλά ο υπέρηχας κάτι ακούει... ο άλλος πότε προλαβαίνει όλη μέρα στο ebay...

Απάντηση: Re: Mambo DAC v3: Άλλο φρούτο!

βρε και με τον Πούτιν μέσα κελαιδάει...
ακόμα δεν αξιώθηκα να σε φωνάξω πάνω....:grandpa:

Κάνε 2-3 βδομάδες υπομονή καί θά έχουμε ολοκληρωμένη ακρόαση

βουβάλι είναι ή καναρίνι?

είχατε δεν είχατε το μολύνατε και αυτό το νήμα...
και καλά ο υπέρηχας κάτι ακούει... ο άλλος πότε προλαβαίνει όλη μέρα στο ebay...
Θειε Νίκο,εσυ θα το έχεις σπίτι την Πέμπτη ή να μην περάσω ολότελα;

να περάσεις ολοσχερώς...
επατήσαμεν εις την επιθυμία του ΑΓΔ να το ακούσει και το ντακίδιον παρακρατήθην με τις ευλογίες του Τσίκη του Πυρπολητή (μεγάλη η χάρη του)

αγαπητό ημερολόγιο
να θυμηθώ

8391) δυο καφάσια μπύρες, μία πέρδικα και ένα πυροσβεστήρα... και τσίχλες για τον ανεψιό...

Προφανώς δεν εννοούσα ντακ με το 'V12'χε,χε...
Αλλά αν υπάρξει και ειναι 12 φορές καλύτερο από το V1 θα ειναι more than welcome!
(Εγω δεν θα υποβάλλω το V1 σε περιπέτειες,θα πηδήξω το V2 και θα δω αν το Τραγούδι Των Σειρηνων με μαγέψει στο V3)

(Άτιμο αιφόνι,αφήνω κενή θέση για το 'sirens',Madrugada. )

Ωπππ, ωραια πραματα ακουμε βλεπω!
Δεν μας τα'χες πει αυτα...:2thumb22sup:

Πρός απανταχού ναυτιλομένους , τιουνάρουμε θέσεις ηχείων κτλ , μετα το 100αωρο τουλάΣΤιχων , θα έρθουν οι πυκνωτές σε λογαριασμό μαζί με δωράκι χαμηλό extreme ...

60DSC07081.JPG

αυτό ?

:chinese::chinese:

Σήμερα μετά την δουλειά πήγα μια βόλτα από τον ttquatro, να ακούσω τι πήρα...

Πάω να πιο λίγο νερό γιατί στέγνωσε ο καταπιώνας μου...

Σκηνή πρώτη

Καλοσόρισμα από τον οικοδεσπότη με όλα τα σχετικά σχόλια.

Σκηνή δεύτερη

Ξεκινάει η ακρόαση.... Μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα με ποιάνει νευρικό γέλιο....

Σκηνή τρίτη

Ψάχνω την πόρτα να φύγω... Μετά από λίγο μου περνάει...

Σκηνή τέταρτη

Ο θανάσης με κοιτάει χαμογελαστός, κι εγω παραμιλάω με σκόρπιες λέξεις.

Σκηνή πέμπτη

Διαπιστώνω πως ενώ ήμουν προετοιμασμένος για το τι θα ακούσω, τελικά δεν ήμουν

Re: Απάντηση: Mambo DAC v3: Άλλο φρούτο!

Άκουσμα Βασίλης Τ dac V3:
Πτήση πάνω από καταπράσινους λόφους με ομαλό ανάγλυφο και καλό καιρό, με τα δικά σου φτερά . Ακούς μόνο τον αέρα που στροβιλίζεται γύρο σου και που και που σιγουρεύεσαι αν το αλεξίπτωτο είναι ακόμα στην πλάτη σου.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Dac V3, Densen dm10, Audio Physic tempo3.
Μουσική Pat Metheny Group, Still Life(talking).
.

Νομίζω πως περιγραφή του Στέλιου τα λέει όλα!

Στον Θανάση ο χώρος και το σύστημα είναι πραγματικά κορυφαία και το v3 έδειχνε τις ικανότητες του με άνεση και άριστο ταίριασμα με το σύστημά του.

Last edited:
Το άκουσα κι εγώ.
Στου Dalanikου παρέα με τον Θείο Βασίλη.
Με το λινουξ μου που έχω πάντα κοντά.
Και που ήταν βάλε-παίξε.
Και το άκουσα και με το Oppo για τρανσπορτ που από μια στιγμή και πέρα ήταν πάρα πολύ καλό γιατί μέχρι να ζεσταθεί κοιταγόμασταν.

Το μόνο που έχω να πω,είναι πως ο Νίκος οφείλει να είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και οφείλει να απαγάγει το συγκεκριμένο κομμάτι.
(Και για καψόνι,λίνουξ θα του φτιάξω μόνο αν έρθει κάτω.Ομού με το V3,τον ίδιο μόνο του τι να τον κάνω; )

Last edited:
Δεν έχουμε αναφέρει ακόμα πολλές από τις δυνατότητες που έχει το mambo που το κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Μπορεί ναροστεθεί πλακέτα arduino και αποκτήσουμε πρόσβαση σε δυνατότητες παραμετροποίησης που παρεχει το chip wolfson, όπως π.χ. Φίλτρα. Και τοκόστος μιας πλακέτας arduino με οθόνη tft ειναιπερί τα 35 ευρω. Απλά το κάνεις.

Ο Βασίλης θα μπορούσε να μας δώσει μια πιο λεπτομερή πληροφόρηση.

Το άκουσα κι εγώ.
Στου Dalanikου παρέα με τον Θείο Βασίλη.
Με το λινουξ μου που έχω πάντα κοντά.
Και που ήταν βάλε-παίξε.
Και το άκουσα και με το Oppo για τρανσπορτ που από μια στιγμή και πέρα ήταν πάρα πολύ καλό γιατί μέχρι να ζεσταθεί κοιταγόμασταν.

Το μόνο που έχω να πω,είναι πως ο Νίκος οφείλει να είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και οφείλει να απαγάγει το συγκεκριμένο κομμάτι.
(Και για καψόνι,λίνουξ θα του φτιάξω μόνο αν έρθει κάτω.Ομού με το V3,τον ίδιο μόνο του τι να τον κάνω; )

Θα έρθω ρε, κάπως θα έρθω...

Λίγο οφφ τοπικ το linux και εγώ μπουκωμένος πάλι... άκουγα - δεν άκουγα...,,, αλλά μου έκανε διαφορά το ρημάδι το linux... μεγάλωσε τα ηχειάκια και έδωσε περισσότερη ζωντάνια στο σύστημα.
Θαρρώ πως απο πληροφορία δεν άλλαξε κάτι, εκτός αν μεγάλωσε τη σκηνή, αλλά αμφιβάλλω γιατί το v3 απο μόνο του έκανε τόση διαφορά που θα ήταν αφύσικο πλέον να υπήρξε και άλλη βελτίωση σε ένα σύστημα και χώρο που δεν μπορoύν να αποδώσουν ικανοποιητικά μεγέθη σκηνής...

Παιδιά θα πω τη βλακεία μου,,,
ρισκάροντας... και πριν πάω στον panaman να το ακούσουμε με maggies και πολλά watt τάξης άλφα σε ένα σύστημα ιδιαίτερο και πολύ αποκαλυπτικό....
λοιπόν... το v3 πρέπει να έχει στοιχεία που κοντράρει dac ακόμα μεγαλύτερης κατηγορίας, απ'ότι εκτίμησα αρχικά...

το λέω με επιφύλαξη βέβαια, γιατί θέλει πολύ ψάξιμο που δεν μπορώ να κάνω στο σύστημά μου,,, και οι παραστάσεις που έχω απο dac άνω έως πολύ άνω του 2χίλιαρου είναι περιορισμένες... θα επανέλθω σε αυτό αύριο βράδυ μαζί με τις εντυπώσεις του παναμέζου...

Last edited: