Το άκουσα κι εγώ.
Στου Dalanikου παρέα με τον Θείο Βασίλη.
Με το λινουξ μου που έχω πάντα κοντά.
Και που ήταν βάλε-παίξε.
Και το άκουσα και με το Oppo για τρανσπορτ που από μια στιγμή και πέρα ήταν πάρα πολύ καλό γιατί μέχρι να ζεσταθεί κοιταγόμασταν.
Το μόνο που έχω να πω,είναι πως ο Νίκος οφείλει να είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και οφείλει να απαγάγει το συγκεκριμένο κομμάτι.
(Και για καψόνι,λίνουξ θα του φτιάξω μόνο αν έρθει κάτω.Ομού με το V3,τον ίδιο μόνο του τι να τον κάνω; )
Θα έρθω ρε, κάπως θα έρθω...
Λίγο οφφ τοπικ το linux και εγώ μπουκωμένος πάλι... άκουγα - δεν άκουγα...,,, αλλά μου έκανε διαφορά το ρημάδι το linux... μεγάλωσε τα ηχειάκια και έδωσε περισσότερη ζωντάνια στο σύστημα.
Θαρρώ πως απο πληροφορία δεν άλλαξε κάτι, εκτός αν μεγάλωσε τη σκηνή, αλλά αμφιβάλλω γιατί το v3 απο μόνο του έκανε τόση διαφορά που θα ήταν αφύσικο πλέον να υπήρξε και άλλη βελτίωση σε ένα σύστημα και χώρο που δεν μπορoύν να αποδώσουν ικανοποιητικά μεγέθη σκηνής...
Παιδιά θα πω τη βλακεία μου,,,
ρισκάροντας... και πριν πάω στον panaman να το ακούσουμε με maggies και πολλά watt τάξης άλφα σε ένα σύστημα ιδιαίτερο και πολύ αποκαλυπτικό....
λοιπόν... το v3 πρέπει να έχει στοιχεία που κοντράρει dac ακόμα μεγαλύτερης κατηγορίας, απ'ότι εκτίμησα αρχικά...
το λέω με επιφύλαξη βέβαια, γιατί θέλει πολύ ψάξιμο που δεν μπορώ να κάνω στο σύστημά μου,,, και οι παραστάσεις που έχω απο dac άνω έως πολύ άνω του 2χίλιαρου είναι περιορισμένες... θα επανέλθω σε αυτό αύριο βράδυ μαζί με τις εντυπώσεις του παναμέζου...