Man Of Steel

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    86
Απάντηση: Άνθρωπος από Ατσάλι — Man Of Steel (2013)

Eιδα χτες την ταινια και μου εχουν βγει τα ματια. Θα εδινα και 25 εισιτηριο για την ταινια, πραγματικα οτι καλυτερο εχει γυριστει για τον σουπερμαν, ever.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα δω αλλη μια προβολη στο επομενο 10ημερο.
Ειναι ταινια καθαρα για cinema μην περιμενετε να σας εντυπωσιασει μεσα απο ενα φτωχικο λαπτοπ ή μια LCD TV.

:grinning-smiley-043

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άνθρωπος από Ατσάλι — Man Of Steel (2013)

Σημασία έχει μόνο για τους παραγωγούς που φυσικά χαίρονται για τα εισιτήρια που θα κάνει. Μια τέτοια συλλογιστική χρησιμοποιήθηκε, εκτός των άλλων ως πρόσχημα για κλείσιμο της ΕΡΤ...δεν είχε τηλεθέαση.

Το παραδειγμα απλα ειναι φιλε μου,οτι ο καλυτερος κριτης για μια ταινια ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος.Αμα εμενα μου αρεσει μια ταινια και την γουσταρω πολυ!!θα κατσω να την ξαναδω!!απλα ειναι τα πραγματα.Πιο πολυ γενικως μου αρεσει να κοιταω γνωμες απλων ανθρωπων για μια ταινια,παρα (βραβευμενους κριτικους) που στην ουσια μονο κακο κανουν με την υπερβολικη τους αυστηροτητα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άνθρωπος από Ατσάλι — Man Of Steel (2013)

Η διαφωνία μου είναι στο ότι όταν βλέπει πολύς κόσμος μια ταινία αυτόματα αυτή είναι καλή.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο τι αρέσει σε καθέναν από εμάς προσωπικά, "περί ορέξεως ουδείς λόγος".
Πάντως δεν νομίζω ότι η ενδεχόμενα κακή γνώμη των κριτικών απέτρεψε ποτέ κάποιον θεατή που θέλει να δει μια ταινία.

Το παραδειγμα απλα ειναι φιλε μου,οτι ο καλυτερος κριτης για μια ταινια ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος.Αμα εμενα μου αρεσει μια ταινια και την γουσταρω πολυ!!θα κατσω να την ξαναδω!!απλα ειναι τα πραγματα.Πιο πολυ γενικως μου αρεσει να κοιταω γνωμες απλων ανθρωπων για μια ταινια,παρα (βραβευμενους κριτικους) που στην ουσια μονο κακο κανουν με την υπερβολικη τους αυστηροτητα.

Συμφωνουμε.Απλα μην ξεχναμε οτι και οι κριτικοι μια γνωμη εκφραζουν.Τιποτε περισσοτερο τιποτε λιγοτερο.Οποτε δεν χρειαζεται να τους παιρνεις και πολυ στα σοβαρα.
Στην πορεια και διαβαζοντας τους ξεχωριζεις τι καπνο φουμαρει ο καθενας και επιλεγεις ποιος σου κανει.
Η υπερβολικη αυστηροτητα καποιων γινεται ειτε για λογους προσωπικου γουστου ειτε λογω της προδιδομενης με τον καιρο "αυθεντιας" οπου θεωρουν οτι καποια ταινια ευτελης και εμπορικη ειναι εξ'ορισμου και μαπα.Το λαθος που κανουν,οι συγκεκριμενοι ειναι οτι κρινουν την ταινια για κατι που δεν ειναι και οχι γι'αυτο που ειναι.

Το σημαντικο ειναι οτι το καλυτερο κριτηριο ειναι ο εαυτος μας.Και αυτο ακονιζεται μονο με τη θεαση.Και εννοω να βλεπεις οσες περισσοτερες ταινιες μπορεις ανεξαρτητως ειδους...

Last edited:
Re: Άνθρωπος από Ατσάλι — Man Of Steel (2013)

Το ότι μπαίνει και ψηφίζει ο απλός κόσμος στο imdb ειδικά τον πρώτο μήνα προβολής δεν είναι φυσικά δείγμα γραφής είναι υπερβολικό το 8 αλλά ΔΕΝ είναι και σκουπίδι .Επομενος δεν είναι αριστούργημα .Αλλα ξέχασα η ειρωνεία είναι το στοιχείο σου!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άνθρωπος από Ατσάλι — Man Of Steel (2013)

Πιο πολυ γενικως μου αρεσει να κοιταω γνωμες απλων ανθρωπων για μια ταινια,παρα (βραβευμενους κριτικους) που στην ουσια μονο κακο κανουν με την υπερβολικη τους αυστηροτητα.

Δεν είναι όλοι οι κριτικοί ίδιοι , θυμάμαι περιπτώσεις που μοίραζαν πολλά αστέρια και υψηλές βαθμολογίες σε μετριότητες.

Απάντηση: Re: Άνθρωπος από Ατσάλι — Man Of Steel (2013)

Το ότι μπαίνει και ψηφίζει ο απλός κόσμος στο imdb ειδικά τον πρώτο μήνα προβολής δεν είναι φυσικά δείγμα γραφής είναι υπερβολικό το 8 αλλά ΔΕΝ είναι και σκουπίδι .Επομενος δεν είναι αριστούργημα .Αλλα ξέχασα η ειρωνεία είναι το στοιχείο σου!!!!

Eχει να κανει με τον ποιον εχω απεναντι μου.Και ιδιαιτερα οταν τις ειρωνιες τις εχεις ξεκινησει εσυ.
Τα ιδια εκανες και στο Dark Knight Rises που δεν σου αρεσαν αυτα που εγραψα και μου κολλησες το imdb για να μου αποδειξεις οτι εχω λαθος.Και με ειρωνευοσουν κιολας.
Οπως και τωρα κανεις το ιδιο ανεβαζοντας βαθμολογια με την προτροπη να το διαβασουν "καποιοι".
Σιγα μην ζητησω και συγνωμη επειδη δε μου αρεσε μια ταινια...
Οποτε λοιπον μαθηματα συμπεριφορας αλλου και οχι σε μενα.

Λοιπόν την είδα κι εγώ. Ήταν όπως αναφέρουν και άλλοι φίλοι πιο πάνω καλή. Αρκετά δυνατά εφέ, πολύ σαματά, αλλά και επικά σκηνικά.
Ο superman πιο συμπαθής από τους φλώρους προκατόχους του (και το τριχώνι να βγαίνει από τη στολή :flipout:) είναι ολοκληρωμένος
σαν ηθοποιός και του ταιριάζει ο ρόλος. Ο χαρακτήρας του ήρωα βγαίνει με σχεδόν όλα τα γνωστά του χαρακτηριστικά απλά λιγότερο
ευαίσθητος. Λίγο πιο dark.
Εαν τη συγκρίνουμε με τις υπόλοιπες ταινίες superman για εμένα είναι η καλύτερη ενώ εάν ήταν λίγο πιο προσεγμένη σε σημεία (όπως
να μην υπάρχουν βιασύνες στην εξέλιξη του ρομάντζου και γενικότερα της πλοκής, με κάπως λιγότερα εφέ) θα ψήφιζα πολύ καλή.

Αξίζει πάντως για σινεμά και όχι για σπίτι. Εκτός εάν έχετε κανένα προβολάκι και καλοστημένα surround οπότε είσαστε κομπλέ και
στο σπίτι.

Re: Απάντηση: Re: Άνθρωπος από Ατσάλι — Man Of Steel (2013)

Κοιτά κάποιες κριτικές σου είναι αξιόλογες μην άρπαζε σε ,απλά μην ισοπεδώνουμε τα πάντα και δεν σου ζήτησε κανείς να βγεις στο έδρανο και να ζητήσεις συγγνώμη .Στα της ταινίας τώρα ,μόλις το δώ θα επανέλθω 'Δημήτριος '!

Κοιτά κάποιες κριτικές σου είναι αξιόλογες μην άρπαζε σε ,απλά μην ισοπεδώνουμε τα πάντα και δεν σου ζήτησε κανείς να βγεις στο έδρανο και να ζητήσεις συγγνώμη .Στα της ταινίας τώρα ,μόλις το δώ θα επανέλθω 'Δημήτριος '!

Kοιτα για να ξεκαθαρισουμε κατι.Δεν εχω τιποτα μαζι σου.Απαντησα μονο και μονο γιατι μου ειπες οτι ειρωνευομαι.
Αυτο που παντα γραφω ειναι η προσωπικη μου αποψη,οπως ολοι μας υποθετω.
Και αν και οφειλω να σε ευχαριστησω γιατι με κολακευει να λες οτι γραφω κριτικες,δεν ειναι κριτικες.Η κριτικη,ιδιαιτερα η αναλυτικη,απαιτει πολυ περισσοτερα πραγματα απο τις δεκα αραδες που γραφω.
Επισης αν καταλαβα καλα σε ενοχλησαν καποιες αρνητικες αποψεις,ισως λογω υφους,αλλα να ξερεις οτι τα οποιαδηποτε σχολια μου αφορουν την ταινια και μονο και οχι βεβαια τα ατομα που εχουν αντιθετη αποψη.Θελω να ειμαι ξεκαθαρος για να μην ξαναυπαρξουν παρεξηγησεις.
Και πιστευω οτι μεσα απο τα γραπτα μου οτι ειναι ξεκαθαρο οτι αναφερομαι στην ταινια και οχι στα ατομα.Και πιστεψε με δεν εχω κανενα προβλημα(το αντιθετο) με ενα ωραιο θαψιμο σε ταινια που μου αρεσε.Εχω δωσει και τα σεβη μου μαλιστα.
Ετσι κι αλλιως θα σκυλοβαριομασταν εδω μεσα αν ολοι συμφωνουσαμε.

Για να γυρίσω πάντως στα της ταινίας...

... ίσως να είμαι αυστηρός, αλλά αυστηρό με έχει κάνει ο εξαιρετικά ανεβασμένος πήχυς superhero ταινιών τελευταία. Εκτός από την αριστουργηματική τελευταία τριλογία του Batman (όπου το Dark Knight για μένα παραμένει το κορυφαίο blockbuster όλων των εποχών ανεξαρτήτως θεματολογίας), η πολύ καλή τριλογία Spiderman, τα X-Men, και ίσως λιγότερο τα Ironman...

... θεωρώ λοιπόν ότι το τελευταίο Superman ήταν πολύ λίγο συγκρινόμενο με τα παραπάνω. Ίσως εν τέλει να μην το έβρισκα τόσο κακό αν δεν είχα αυτά στο μυαλό μου.

Ίσως επίσης, όπως σκεφτόμουν, ενδεχόμενο sequel με λιγότερο...Krypton και περισσότερη γήινη δράση, εφημερίδα, δημοσιογράφο Clark Kent κλπ, ίσως να μου άρεσε πολύ περισσότερο. Επίσης, έτσι για το γαμώτο, μια ατάκα "It's a bird, no, it's a plane.... " κλπ :afro:

Μήπως δεν σου πολύ αρέσει ο Σούπερμαν σαν ήρωας;

Είναι λίγο παλιομοδιτικος χαρακτήρας.

Δεν ήταν ποτέ ο αγαπημένος μου, ωστόσο μια χαρά έβλεπα τόσο τις παλιές ταινίες όσο και κάποια καρτούν που έβρισκα μπροστά μου. Απλά θα ήθελα λίγο περισσότερη εμβάθυνση στη διπλή ζωή, στην θνητή πλευρά, ίσως έναν κοινό θνητό που γίνεται όταν χρειαστεί Superman, και όχι έναν Superman που μερικές φορές γίνεται κοινός θνητός.

... στα χνάρια των υπόλοιπων υπερηρώων που ανέφερα (Batman, Spiderman , κλπ). Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μάλλον το κόμικ είναι πιο κοντά στην εκδοχή της ταινίας παρά στη δική μου.

Ενω σε καταλαβαίνω για αυτα που λες, ξεχνάς ότι ήταν σαφές στην ταινία ότι αυτη ήταν η πρώτη εμφάνιση του S στην κοινωνία.Λογικα αυτα που ζητάς θα τα δούμε στο man of steel 2.

Ίσως επίσης, όπως σκεφτόμουν, ενδεχόμενο sequel με λιγότερο...Krypton και περισσότερη γήινη δράση, εφημερίδα, δημοσιογράφο Clark Kent κλπ, ίσως να μου άρεσε πολύ περισσότερο. Επίσης, έτσι για το γαμώτο, μια ατάκα "It's a bird, no, it's a plane.... " κλπ :afro:

Ενω σε καταλαβαίνω για αυτα που λες, ξεχνάς ότι ήταν σαφές στην ταινία ότι αυτη ήταν η πρώτη εμφάνιση του S στην κοινωνία.Λογικα αυτα που ζητάς θα τα δούμε στο man of steel 2.

My original point! :ernaehrung004:

Πολύ καλή ταινία, την θεωρώ την καλύτερη των τελευταίων ετών με σούπερ ήρωες! Δυνατή και στο πρώτο μισό με την περιγραφή της ιστορίας του σούπερμαν, και στο δεύτερο μισό με τις εξαιρετικές χορογραφημένες μάχες με πραγματικά πολύ πολύ ξύλο!!! Αν και κύλισε κάπως γρήγορα (αλλά πιστεύω όχι βιαστικά), τουλάχιστον δεν έφτασε στην άλλη άκρη και στο σημείο βαρεμάρας που ένιωσα αρκετές φορές με το batman!

Το 3D απογοήτευση για ακόμα μια φορά, έβλεπες την ταινία και χωρίς γυαλιά!

Απλά θα ήθελα λίγο περισσότερη εμβάθυνση στη διπλή ζωή, στην θνητή πλευρά, ίσως έναν κοινό θνητό που γίνεται όταν χρειαστεί Superman, και όχι έναν Superman που μερικές φορές γίνεται κοινός θνητός.

Το θνητός που γίνεται υπερήρωας όταν χρειάζεται δυστυχώς ή εύτυχώς τό χουμε φάει με το κουτάλι ρε συ...

Όπως έλεγε και ο Κάρανταϊν, ο Superman είναι μοναδικός με την έννοια ότι "είναι" ο Superman και η μεταμφίεσή του είναι ο φλώρος Κλάρκ Κέντ... :)

πσ
Δεν την είδα ακόμα την ταινία...

Απάντηση: Άνθρωπος από Ατσάλι — Man Of Steel (2013)

Ουτε εγω το ειδα ακομα.
Αλλα ρε παιδες, ασχολειστε ακομα με το γατακι τον Κλαρκ Κεντ, οταν υπαρχει αυτος????
http://www.superdemetrios.gr/

Re: Απάντηση: Άνθρωπος από Ατσάλι — Man Of Steel (2013)

Ουτε εγω το ειδα ακομα.
Αλλα ρε παιδες, ασχολειστε ακομα με το γατακι τον Κλαρκ Κεντ, οταν υπαρχει αυτος????
http://www.superdemetrios.gr/

Καλά μας έκαψες τελείως έτσι? :flipout:

Cult θησαυρός!