Καλησπέρα και πάλι 
Λίγο πριν φύγω για την δουλεία ( ναι ο τόνος επίτηδες πήγε στο ι
)
είπα να σας πώ τις εντυπώσεις μου από την 2η μέρα και για μία ακόμα φορά να ζητήσω τα φώτα σας .
Το σύστημα αισίως έχει φτάσει τις 12 γεμάτες ώρες παιξίματος και ευτήχώς δεν μου παρουσίασε ο ενισχυτής το γνωστό πρόβλημα με το ποτενσιόμετρο ( φτύνω στον κόρφο μου , χτυπάω ξύλο και όλα τα απαραίτητα ) .
`Ηδη ( ελπίζω να μην είναι ιδέα μου ) διακρίνω διαφορές στον ήχο ,
σα να έγινε πιο πλούσιος , πιο γεμάτος .
Στο επόμενο ρεπό μου θα πάω για ακίδες γιατί αυτές που δίνει ο κατασκευαστής είναι . . .
Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι οι ακίδες πέραν της μείωσης κραδασμών δίνουν και διαφορετικό ήχο ανάλογα πχ του υλικού κατασκευής ?
Καλώδια ηχείων θα ήταν καλύτερα να αλλάξω τώρα ή αφου στρωθεί το σύστημα ?
Ευχαριστώ ,
Παναγιώτης .

Λίγο πριν φύγω για την δουλεία ( ναι ο τόνος επίτηδες πήγε στο ι

είπα να σας πώ τις εντυπώσεις μου από την 2η μέρα και για μία ακόμα φορά να ζητήσω τα φώτα σας .
Το σύστημα αισίως έχει φτάσει τις 12 γεμάτες ώρες παιξίματος και ευτήχώς δεν μου παρουσίασε ο ενισχυτής το γνωστό πρόβλημα με το ποτενσιόμετρο ( φτύνω στον κόρφο μου , χτυπάω ξύλο και όλα τα απαραίτητα ) .
`Ηδη ( ελπίζω να μην είναι ιδέα μου ) διακρίνω διαφορές στον ήχο ,
σα να έγινε πιο πλούσιος , πιο γεμάτος .
Στο επόμενο ρεπό μου θα πάω για ακίδες γιατί αυτές που δίνει ο κατασκευαστής είναι . . .
Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι οι ακίδες πέραν της μείωσης κραδασμών δίνουν και διαφορετικό ήχο ανάλογα πχ του υλικού κατασκευής ?
Καλώδια ηχείων θα ήταν καλύτερα να αλλάξω τώρα ή αφου στρωθεί το σύστημα ?
Ευχαριστώ ,
Παναγιώτης .