Marantz 2020 avr's

Ωραίο bombshell πέταξε ο Jeff Clark (Director of Software Engineering Audyssey) σήμερα στο τέλος του Webinar.
Σε μια ερώτηση σχετικά με το Audyssey Pro και πως αυτό θα μπορούσε να έχει κάποια χρησιμότητα, είπε ότι όσοι έχουν τα μικρόφωνα από αυτό, ας τα κρατήσουν γιατί ετοιμάζεται κάτι... το οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα... :cool:

Παρέλαβα σήμερα τον HDMI adapter από την Εισαγωγική Εμπορική στη Μεσογείων. Με ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Σάββατο. :)

Attachments

• IMG_2373.jpeg
    IMG_2373.jpeg
    1.2 MB · Views: 45
  • IMG_2372.jpeg
    IMG_2372.jpeg
    1.2 MB · Views: 45
  • Like
Reactions: Pleo
Καλησπέρα, πως το κανόνισες;
Τους είχα καλέσει πριν από ένα μήνα περίπου και μου είχαν ζητήσει να τους προωθήσω με email το serial number και την απόδειξη αγοράς. Το Σαββατο που μας πέρασε με κάλεσαν και μου είπαν πως μπορώ να περάσω όποτε θέλω για να το παραλάβω. Από ότι είδα στην αντιπροσωπεία είχαν μια λίστα με ονόματα που είχαν ήδη ειδοποιήσει.

• Like
Reactions: WolfRathmA
Τους είχα καλέσει πριν από ένα μήνα περίπου και μου είχαν ζητήσει να τους προωθήσω με email το serial number και την απόδειξη αγοράς. Το Σαββατο που μας πέρασε με κάλεσαν και μου είπαν πως μπορώ να περάσω όποτε θέλω για να το παραλάβω. Από ότι είδα στην αντιπροσωπεία είχαν μια λίστα με ονόματα που είχαν ήδη ειδοποιήσει.
Αν θες σε παρακαλώ να μου στείλεις σε πμ που πρέπει να καλέσω για να το δηλώσω και εγώ.

Ευχαριστώ!

Αν θες σε παρακαλώ να μου στείλεις σε πμ που πρέπει να καλέσω για να το δηλώσω και εγώ.

Ευχαριστώ!

Δες στο λινκ παρακάτω

• Like
Reactions: WolfRathmA
Το παρέλαβα και εγώ το SPK618 adapter. Αν και δεν το χρειάζομαι μιας και έχω PS5 ποτέ δεν ξέρεις μελλοντικά σε τι μπορεί να χρειαστεί. Εξάλου τον SR6015 δεν βλέπω να τον αλλάζω για αρκετά χρόνια.

Ε, με αυτό γλυτώνεις το pοwer cycle πάντως στην περίπτωση του PS5, δωρεάν το δίνουν, οπότε γιατί όχι;

Με μάτιασαν!
Πάνω που για σχεδόν 10 μήνες όλα ήταν άψογα με τον SR5015 ξαφνικά σήμερα εκεί που έπαιζε μουσική μόνο, ακούω από τα ηχεία ένα δυνατό "ντουπ" και βλέπω στον ενισχυτή να αναβοσβήνει το power led... Πρώτα νόμισα πως κάτι έκανε το ρεύμα κλπ οπότε τον άναψα ξανά και μετά από 2-3 λεπτά το ξανα έκανε... Έπειτα αποσύνδεσα απο πάνω του όλα τα hdmi και άφησα μόνο τα ηχεία. Τον άναψα απλά χωρίς να παίζει τίποτα και μετά από 2-3 λεπτά άκουγα από το woofer ανα διαστήματα πρώτα κάτι μικρά "ντουπ" και στη συνέχεια ερχόταν το μεγάλο και στο τέλος έσβηνε πάλι με το power led να αναβοσβήνει. Για να βεβαιωθώ πως δεν είναι κάτι άλλο, τον αποσύνδεσα εντελώς αφήνοντας απλά το καλώδιο ρεύματος και όντως πάλι μετά από μερικά λεπτά έπαθε το ίδιο...

Υποψιάζομαι το τροφοδοτικό του και σε κάθε περίπτωση μίλησα με ISEMBEL για να τους το πάω με την πρώτη ευκαιρία... :(

• Sad
Reactions: Panoramix
Με μάτιασαν!
Πάνω που για σχεδόν 10 μήνες όλα ήταν άψογα με τον SR5015 ξαφνικά σήμερα εκεί που έπαιζε μουσική μόνο, ακούω από τα ηχεία ένα δυνατό "ντουπ" και βλέπω στον ενισχυτή να αναβοσβήνει το power led... Πρώτα νόμισα πως κάτι έκανε το ρεύμα κλπ οπότε τον άναψα ξανά και μετά από 2-3 λεπτά το ξανα έκανε... Έπειτα αποσύνδεσα απο πάνω του όλα τα hdmi και άφησα μόνο τα ηχεία. Τον άναψα απλά χωρίς να παίζει τίποτα και μετά από 2-3 λεπτά άκουγα από το woofer ανα διαστήματα πρώτα κάτι μικρά "ντουπ" και στη συνέχεια ερχόταν το μεγάλο και στο τέλος έσβηνε πάλι με το power led να αναβοσβήνει. Για να βεβαιωθώ πως δεν είναι κάτι άλλο, τον αποσύνδεσα εντελώς αφήνοντας απλά το καλώδιο ρεύματος και όντως πάλι μετά από μερικά λεπτά έπαθε το ίδιο...

Υποψιάζομαι το τροφοδοτικό του και σε κάθε περίπτωση μίλησα με ISEMBEL για να τους το πάω με την πρώτη ευκαιρία... :(
Τον παρέλαβα πίσω σήμερα. Αύριο θα τον στήσω πάλι για να δω αν είναι όλα οκ. Στα αρνητικά του service είναι πως δεν υπάρχει πουθενά στα έγγραφα που παρέλαβα κάποια περιγραφή σχετικά με τη διάγνωση και τις ενέργειες που έγιναν! Όταν ρώτησα στη ρεσεψιόν που παρέλαβα μου είπαν «δεν ξέρουμε τι έκανε ο τεχνικός, καλέστε από Δευτέρα να σας πει»… :/

Ευτυχώς τουλάχιστον όλα ειναι οκ και λειτουργεί κανονικα. Δεν έκαναν καποιο reset κλπ στα settings όποτε πέρα απο τις συνδέσεις των καλωδίων δεν χρειάστηκε να ξανακάνω από την αρχή όλες τις ρυθμίσεις! :)

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν είναι η ιδεα μου αλλά έχοντας τον να παιζει συνεχόμενα εδώ και 7 ώρες περίπου, νομίζω πως είναι σημαντικά πιο «δροσερός» εξωτερικά σε σχέση με πριν.

Attachments

• 21B666FA-5D33-4930-B4E5-2F8D022EDDD4.jpeg
    21B666FA-5D33-4930-B4E5-2F8D022EDDD4.jpeg
    2.3 MB · Views: 31
Last edited:
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το service, με ενημέρωσαν πως δεν χρειάστηκε να αντικαταστήσουν κάποιο εξάρτημα και πως είχε θέμα με τις ψυχρές κολλήσεις στην πλακέτα...

Αυτά λοιπόν για φινάλε και ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω σύντομα! :)

Γεια σας! Σας έλειψα; Πριν από λίγο ο ενισχυτής έκανε τα ίδια… Η περίοδος της ευγένειας σε σχέση με το επίσημο service πέρασε και την Τρίτη θα το πάμε αλλιώς «το γράμμα»… :/

Εν τω μεταξύ για να μου σπάσει τα νεύρα, το έκανε μια φορά μόνο μέχρι τώρα και αφού τον άναψα και πάλι εδώ και μια ώρα παίζει φυσιολογικά. Άντε τώρα να εξηγήσω πάλι στο service τι παρουσιάζει… Άσε που δεν ξέρω αν είναι ασφαλές για τα ηχεία μου αυτό το δυνατό ντουπ που ακούγεται πριν μπει σε safe mode…

Ευτυχώς με κάλεσαν σήμερα πριν τον κουβαλήσω πάλι στο Χαλάνδρι (εν τω μεταξύ οι ώρες λειτουργίας εκεί είναι μόνο καθημερινές 10-17:30, οπότε για να πας πρέπει να πάρεις άδεια απο τη δουλειά σου...) και με ενημέρωσαν πως μπορώ να τον πάω κατευθείαν στο επισκευαστικό κέντρο με το οποίο συνεργάζονται και είναι το https://www.e-dks.gr στο Περιστέρι. Οπότε θα μπορέσω τουλάχιστον να τον πάω το απόγευμα μετά τη δουλειά, μιας και είναι εκεί μέχρι στις 8 το βράδυ...