Marantz CD53

Δεν παίζει σαν standalone συσκευή δλδς?

οχι αλλα αφου θα παιζεις με το dac,δεν σε πειραζει . Θεωρω δεδομενο οτι τα χρηματα εχουν παει σε αλλα κρισιμα σημεια της συσκευης και κυριως σε θεματα αξιοπιστιας (βασικο σε μια συσκευη με μηχανικα μερη).

οχι αλλα αφου θα παιζεις με το dac,δεν σε πειραζει . Θεωρω δεδομενο οτι τα χρηματα εχουν παει σε αλλα κρισιμα σημεια της συσκευης και κυριως σε θεματα αξιοπιστιας (βασικο σε μια συσκευη με μηχανικα μερη).

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.... :ernaehrung004:
Υπάρχουν αντίστοιχα μηχανήματα από άλλες εταιρίες?

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.... :ernaehrung004:
Υπάρχουν αντίστοιχα μηχανήματα από άλλες εταιρίες?

εσύ τι λες...?

πάντως εγώ θα προτείνω κάτι ριζοσπαστικό για να καθαρίσεις με τη μια από τρανσπορτ....
Πάρε ένα μοντιφιασμένο καινούργιο από το λαμπιζάτορα.
Με 250 το πολύ στην πόρτα σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Marantz CD53

Δεν παίζει σαν standalone συσκευή δλδς?

Όχι, δες τις φωτογραφίες στο νετ, από την πίσω πλευρά μόνο ένα spdif βγαίνει.

Φυσικά με 250 παίρνεις σκουιζ ή μεταχειρισμένο pc, να μη πω ότι οριακά φτιάχνεις και pc.

Δηλαδή, καταλαβαίνω ότι βολεύει το cp player , αλλά με το που θα περάσεις τα δισκάκια σου στον υπολογιστή … να δεις που θα σε βολεύει καλύτερα.

Στην τελική, αν και δε ξέρω τι ποιότητας μπορεί να είναι, εάν έχεις ένα dvd player εκεί δίπλα, χρησιμοποίησε το για τις λίγες φορές που θα θες να ακούσεις CD, DVD----spdif---->dac
(είπαμε, εάν είναι για λίγες φορές και ανάλογα με την ποιότητα του DVD σα Transport, μπορεί να μη σου λείψει ένα πιο ακριβό transport)

τα λέει ο άνθρωπος ξεκάθαρα.
Σου στέλνει ένα ολοκαίνουργιο dvd των 80 ευρώ χεριασμένο ώστε να λαλεί πολύ καλύτερα...
αν αυτό που διαβάζεις ή ό δικός μου λόγος δεν σου αρκούν, ψάξε στα συστήματα αναφοράς των ρηβιούερ του hifidelity πχ....

Re: Απάντηση: Marantz CD53

Φυσικά με 250 παίρνεις σκουιζ ή μεταχειρισμένο pc, να μη πω ότι οριακά φτιάχνεις και pc.

Δηλαδή, καταλαβαίνω ότι βολεύει το cp player , αλλά με το που θα περάσεις τα δισκάκια σου στον υπολογιστή … να δεις που θα σε βολεύει καλύτερα.

Στην τελική, αν και δε ξέρω τι ποιότητας μπορεί να είναι, εάν έχεις ένα dvd player εκεί δίπλα, χρησιμοποίησε το για τις λίγες φορές που θα θες να ακούσεις CD, DVD----spdif---->dac
(είπαμε, εάν είναι για λίγες φορές και ανάλογα με την ποιότητα του DVD σα Transport, μπορεί να μη σου λείψει ένα πιο ακριβό transport)

να σου πω τον καταλαβαίνω....
πού και πού πιάνω τον εαυτό μου να θέλει να ανοίξει συρτάρι και μετά να ξεφυλλίσει.
Εχω κάνει μεγάλη προσπάθεια να διώξω τη συνήθεια τα τελευταία χρόνια, αλλά....ξαναγυρίζει....

Σου στέλνει ένα ολοκαίνουργιο dvd των 80 ευρώ χεριασμένο ώστε να λαλεί πολύ καλύτερα...
αν αυτό που διαβάζεις ή ό δικός μου λόγος δεν σου αρκούν, ψάξε στα συστήματα αναφοράς των ρηβιούερ του hifidelity πχ....

Δεν έχω διάθεση να ψάξω αλλούθε όσο μπορώ να μαθαίνω / αντλώ πληροφορίες από τα εγχώρια...
Ούτε ψαρώνω από τα συστήματα αναφοράς που ούτως ή άλλως για μένα, μόνο αναφοράς θα μείνουν...χαχαχα χαααχα....

Να διαβάζω τις απόψεις σας θέλω... τα ψιλοδιάβασα του κυρίου τα specs... αλλά ήθελα και την γνώμη σου... εγώ δεν μπορώ εύκολα να διακρίνω αν πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

άλλοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Αυτός πουλάει φύκια.

Είναι ολόκληρη φιλοσοφία. Δεν μπορώ να σου περιγράψω σε ένα ποστ όσα έχω αφομοιώσει από αυτόν (και σαν αυτόν) από χιλιάδες σελίδες....

και μια πικρή αλήθεια. Αν δεν ψάξεις μόνος σου....δεν. Ό,τι και να σου πούν....

α ..και το όνομά του btw είναι Φίκος.... (για δες συμπτώσεις)

άλλοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Αυτός πουλάει φύκια.

Είναι ολόκληρη φιλοσοφία. Δεν μπορώ να σου περιγράψω σε ένα ποστ όσα έχω αφομοιώσει από αυτόν (και σαν αυτόν) από χιλιάδες σελίδες....

και μια πικρή αλήθεια. Αν δεν ψάξεις μόνος σου....δεν. Ό,τι και να σου πούν....

α ..και το όνομά του btw είναι Φίκος.... (για δες συμπτώσεις)

:ernaehrung004:

Marantz CD5004,NAD C515 ,Yamaha CD-S300 και αυτο το οποιο ειναι απλα transport Denon DCD-F109 (ολα εχουν coaxial ψηφιακη)

ξεχασα και αυτο που ειναι και sacd (λεμε τωρα...) pioneer pd-10

Δηλαδής, ο λαμπιζάτορας παίρνει ένα dvd player των 50 ευρώ (τόσο και λιγότερο θα τα παίρνει χονδρική) αλλάζει spdif και το πουλάει 250 ... και αυτό τώρα θεωρείται καλό ντιλ.... τι να πω ; μαγκιά του ...
Εγώ θα συνιστούσα να πάρεις το μικρό αδελφάκι του δικού μου sacd player του SONY 5400, το οποίο λέγεται Sony SCD-XE800 και στοιχίζει κυριολεκτικά ψίχουλα (199 ευρώ), παίζοντας sacd, cd αλλά και δισκάκια με dsf αρχεία (δηλαδή οικιακά sacd) και πατάει κάτω πολύ κόσμο, αλλά αυτή η κωλοεταιρεία που ενδιαφέρεται μόνον για το ps3, το κυκλοφορεί όποτε της καπνίσει, με αποτέλεσμα η νέα φουρνιά να έρχεται στα μαγαζιά σε λίγο καιρό, στις 11 Δεκεμβρίου και πάλι ... :
http://www.pixmania-pro.gr/gr/gr/08661889/art/sony/cd-player-scd-xe800.html
αν μπορείς να περιμένεις λίγες μέρες αξίζει τον κόπο ... δεν θέλω να σε στεναχωρήσω επίσης, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα παιζει καλύτερα από το teac (μέχρι στιγμής το έχω συστήσει σε αρκετούς φίλους που το πήραν και το έχω ακούσει εναντίον πιο ακριβών και ''βαρέων'' ονομάτων (αυτόνομα πλέυερς, ντακς, κλπ) και επικράτησε σαφώς, hands down που λέμε στο χωριό μου) οπότε θα το χρησιμοποιείς ολομόναχο ... ωστόσο έχει και ομοαξονική και οπτική ψηφιακή έξοδο για να κάνεις παιχνίδι...

Last edited:
Δηλαδής, ο λαμπιζάτορας παίρνει ένα dvd player των 50 ευρώ (τόσο και λιγότερο θα τα παίρνει χονδρική) αλλάζει spdif και το πουλάει 250 ... και αυτό τώρα θεωρείται καλό ντιλ.... τι να πω ; μαγκιά του ...
Εγώ θα συνιστούσα να πάρεις το μικρό αδελφάκι του δικού μου sacd player του SONY 5400, το οποίο λέγεται Sony SCD-XE800 και στοιχίζει κυριολεκτικά ψίχουλα (199 ευρώ), παίζοντας sacd, cd αλλά και δισκάκια με dsf αρχεία (δηλαδή οικιακά sacd) και πατάει κάτω πολύ κόσμο, αλλά αυτή η κωλοεταιρεία που ενδιαφέρεται μόνον για το ps3, το κυκλοφορεί όποτε της καπνίσει, με αποτέλεσμα η νέα φουρνιά να έρχεται στα μαγαζιά σε λίγο καιρό, στις 11 Δεκεμβρίου και πάλι ... :
http://www.pixmania-pro.gr/gr/gr/08661889/art/sony/cd-player-scd-xe800.html
αν μπορείς να περιμένεις λίγες μέρες αξίζει τον κόπο ...

Θα το τσεκάρω και ευχαριστώ για την πρόταση...

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω επίσης, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα παιζει καλύτερα από το teac (μέχρι στιγμής το έχω συστήσει σε αρκετούς φίλους που το πήραν και το έχω ακούσει εναντίον πιο ακριβών και ''βαρέων'' ονομάτων (αυτόνομα πλέυερς, ντακς, κλπ) και επικράτησε σαφώς, hands down που λέμε στο χωριό μου) οπότε θα το χρησιμοποιείς ολομόναχο ... ωστόσο έχει και ομοαξονική και οπτική ψηφιακή έξοδο για να κάνεις παιχνίδι...

Δεν στεναχωριέμαι εύκολα... ειδικά όταν το Teac τα έχει βγάλει τα λ7 του με το παραπάνω!!!!!!
Αγοράστηκε για να παίζει από το MBPro και αυτό το διεκπεραιώνει άριστα για τα χρήματα που μου κόστισε.
Οπότε είτε αναβαθμίσει το όποιο CDp είτε όχι, είναι απλά εξτραδάκι...

Θα ήθελα όμως να μου πείς από πού αντλείς την σιγουριά ότι θα παίζει καλύτερα μόνο του παρά κοτσαρισμένο πάνω στο ντακ.

Σε ευχαριστώ και πάλι... :ernaehrung004:

καλά μη νομίζεις ότι μοντιφάρει τόσα που να παίρνει χοντρική.
και αν διαβάσεις το λινκ προσεκτικά θα δεις ότι η μετατροπή πάει και πέραν της ομοαξονικής. Η εικόνα δείχνει απλά μόνο την ομοαξονική
δεν θέλω να ξαναμπω στην συζήτηση λαμπιζάτορα.
Το γεγονός είναι ότι πλέον παντού στον πλανήτη τα dac του θεωρούνται κορυφή, έχει τρελλαθεί να πουλάει, ξαναλέω ότι μου έκανε εντύπωση ότι έχει γίνει αποδεκτός πχ από τον ελληνικό ειδικό τύπο και τέλος ό,τι δοκίμασα από αυτά που λέει μου έκατσε με το παραπάνω.
Αυτές τις μέρες το δικό μου dac παίζει λαμπιζαρισμένο και τουλάχιστον είμαι εντυπωσιασμένος.

Last edited:
Απάντηση: Re: Marantz CD53

+1000