Marantz CD53

καλά μη νομίζεις ότι μοντιφάρει τόσα που να παίρνει χοντρική.
και αν διαβάσεις το λινκ προσεκτικά θα δεις ότι η μετατροπή πάει και πέραν της ομοαξονικής. Η εικόνα δείχνει απλά μόνο την ομοαξονική
δεν θέλω να ξαναμπω στην συζήτηση λαμπιζάτορα.
Το γεγονός είναι ότι πλέον παντού στον πλανήτη τα dac του θεωρούνται κορυφή, έχει τρελλαθεί να πουλάει, ξαναλέω ότι μου έκανε εντύπωση ότι έχει γίνει αποδεκτός πχ από τον ελληνικό ειδικό τύπο και τέλος ό,τι δοκίμασα από αυτά που λέει μου έκατσε με το παραπάνω.
Αυτές τις μέρες το δικό μου dac παίζει λαμπιζαρισμένο και τουλάχιστον είμαι εντυπωσιασμένος.

Μήτσο, τον έχω παρακολουθήσει τον τύπο ... δεν είναι παπαρολόγος, το ξέρω... απλά το συγκεκριμένο θέμα με το μοντιφαρισμένο dvd, μου κάνει κάπως ....

Δεν στεναχωριέμαι εύκολα... ειδικά όταν το Teac τα έχει βγάλει τα λ7 του με το παραπάνω!!!!!!
Αγοράστηκε για να παίζει από το MBPro και αυτό το διεκπεραιώνει άριστα για τα χρήματα που μου κόστισε.
Οπότε είτε αναβαθμίσει το όποιο CDp είτε όχι, είναι απλά εξτραδάκι...

Θα ήθελα όμως να μου πείς από πού αντλείς την σιγουριά ότι θα παίζει καλύτερα μόνο του παρά κοτσαρισμένο πάνω στο ντακ.

Σε ευχαριστώ και πάλι... :ernaehrung004:

για την ''στεναχώρια'' εννοείται ότι κάνω πλάκα... όταν είδα την αγορά σου, ψάχτηκα να παρω και γω ένα Teac να υπάρχει σαν συντροφιά σε κάνα λαπτοπ, πισι, κλπ, αλλά δεν έχω άνθρωπο στην Αγγλία... είμαι σίγουρος ότι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω ...
απλά το 800άρι, είναι ουσιαστικά ένα 5400 χωρίς την πολυκάναλη έξοδο μέσω hdmi και πραγματικά θερίζει ... για τι το πουλάει η σόνυ τόσο φθηνά δεν ξέρω, άλλωστε όπως και το 5400 ουσιαστικά δεν το πουλάει, τα βγάζει σε φουρνιές όποτε της καπνίσει και δεν τα προμοτάρει καθόλου... έχω την εντύπωση πως πρόκειται για προσπάθειες κάποιων insiders της εταιρείας να υποστηρίξουν το φορμά του sacd ... άλλωστε στην ιαπωνική αγορά, η οποία ενεργά με κυκλοφορίες νέων δίσκων και ρεμάστερς υποστηρίζει την κατάσταση τα 2 πλέυερς διαπρέπουν ...
την σιγουριά μου, εξήγησα και στο αρχικό μου ποστ από που την αντλώ ... τα συνέκρινα με πολύ ''κόσμο''...αν θέλεις περισσότερα με ΠΜ ... -bye-

για την ''στεναχώρια'' εννοείται ότι κάνω πλάκα... όταν είδα την αγορά σου, ψάχτηκα να παρω και γω ένα Teac να υπάρχει σαν συντροφιά σε κάνα λαπτοπ, πισι, κλπ, αλλά δεν έχω άνθρωπο στην Αγγλία... είμαι σίγουρος ότι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω ...
απλά το 800άρι, είναι ουσιαστικά ένα 5400 χωρίς την πολυκάναλη έξοδο μέσω hdmi και πραγματικά θερίζει ... για τι το πουλάει η σόνυ τόσο φθηνά δεν ξέρω, άλλωστε όπως και το 5400 ουσιαστικά δεν το πουλάει, τα βγάζει σε φουρνιές όποτε της καπνίσει και δεν τα προμοτάρει καθόλου... έχω την εντύπωση πως πρόκειται για προσπάθειες κάποιων insiders της εταιρείας να υποστηρίξουν το φορμά του sacd ... άλλωστε στην ιαπωνική αγορά, η οποία ενεργά με κυκλοφορίες νέων δίσκων και ρεμάστερς υποστηρίζει την κατάσταση τα 2 πλέυερς διαπρέπουν ...
την σιγουριά μου, εξήγησα και στο αρχικό μου ποστ από που την αντλώ ... τα συνέκρινα με πολύ ''κόσμο''...αν θέλεις περισσότερα με ΠΜ ... -bye-

Πάντως με τις διαπιστεύσεις σου και την τιμή του, οφείλω να σου πώ πως αν και δεν ήταν στα πλάνα μου μια τέτοια αγορά, τώρα είναι... :ernaehrung004: