Δείτε και μερικά ενδεικτικά screenshots το οποία ασφαλώς και δεν απεικονίζουν 100% αυτό που είδαμε στο πανί. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που σας είπα και παραπάνω ότι χρήζει άμεσης ρύθμισης:
Αν αναλογιστεί κανείς τον ανταγωνισμό από τα δεκάδες νέα μοντέλα και τις νέες συνθήκες της αγοράς, τότε μάλλον η Marantz είναι σε λάθος δρόμο.
Κώστα, και η Ferrari επίσης είναι σε λάθος δρόμο... Εγώ, ας πούμε, δεν θα την αγοράσω ποτέ, προτιμώ ένα πολυμορφικό που χωράει και πιό πολύ κόσμο.![]()
Δεν χρειάζεται να επαναλάβω τα περί ποιότητας κατασκευής, βάρους, φακού, κτλ διότι αφενός έχουν γραφτεί παραπάνω, αλλά και αφετέρου είναι δευτερεύοντα σε σχέση με αυτό που πραγματικά μετράει: το τελικό αποτέλεσμα. Την ποιότητα εικόνας.
Εντάξει η ποιότητα κατασκευής κλπ κλπ αλλά προβολέας είναι, δεν είναι αντικείμενο που έχεις άμεση φυσική επαφή για να σε νοιάζει δλδ τόσο πχ το φινίρισμα κλπ όσο η απόδοση αυτή καθαυτή στο πανί.
Δεν είναι ακριβώς δίκαια η σύγκριση Μπάμπη.
Αν μιλάμε για τον χρόνο και την ‛ποιότητα ζωής, η γνώμη μου είναι ότι πρώτον αυτή δεν υποβαθμίζεται (ιδιαίτερα τουλάχιστον) στους προβολείς και δεύτερον πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν το ‛αναλώσιμο’ αυτών (εντάξει, αυτό δεν αφορά όλους, αλλά από την άλλη αυτή είναι η μοίρα της τεχνολογίας γενικά οπότε παίρνει πολλούς η μπάλα - θέλουν δεν θέλουν).
Δλδ, τι να το κάνω αν σε 5 χρόνια από τώρα ο Marantz εξακολουθεί να παίζει σαν την 1η μέρα όταν τότε με το 1/10 των χρημάτων θα παίρνω (πιθανότατα) πολύ καλύτερη εικόνα.
Δεν διαφωνώ σ´αυτά που λές, οι προβολείς δεν είναι ούτε ηχεία ούτε ενισχυτές, απαξιώνονται γρήγορα.
Λαμβάνοντας αυτό σαν δεδομένο, οφείλω να σου επισημάνω οτι κι εσύ κι εγώ κάναμε μεγάλο λάθος που πήραμε ακριβούς προβολείς.
Σωστά;
Μπάμπη, μια που ανέφερες τη Ferrari, έχει όπως όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, τόσο μεγάλα προβλήματα που εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής της από την F1. Αυτό τα λέει όλα.
Άλλαξαν οι εποχές, έσφιξαν οι τσέπες και αν μπορεί κανείς να έχει το 80% της ποιότητας της εικόνας των κορυφαίων υλοποιήσεων στο 1/3 της τιμής, εκεί θα πάει με τα χίλια. Σε 1 χρόνο θα μιλάμε για κορυφαίους προβολείς με άνω όριο τα 5.000 ευρώ. Οι πωλήσεις στην Αμερική σύμφωνα με τα Walmart σε ηλεκτρονικές συσκευές μειώθηκαν δραματικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.