Marco Polo [Netflix]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Καλό το 2ο και ακόμα καλύτερο το 3ο .
Μου άρεσε το τέλος του 3ου , δεν περίμενα ότι θα πει κάτι τέτοιο .

Από το 5 και μετά νομίζω θα μπει και πάλι καλύτερα η σειρά ...

[FONT=&quot]Το 5ο μου φάνηκε το καλύτερο μέχρι τώρα , εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα .Ακόμα μάθαμε κάποια πράγματα που δεν ξέραμε .[/FONT]

Καλά τα 6 & 7 , το όγδοο προετοίμασε την τελική ευθεία .
Στο όγδοο μου άρεσε η σκηνή μάχης και η αντίδραση του Κουμπλάι όταν έμαθε για την προδοσία .

Είδα χθες και το τελευταίο (με κάποια καθυστέρηση λόγω περιορισμένου χρόνου αυτή την εποχή) , ίσως ένα κλικ πιο κάτω απο την πρώτη σαιζόν αλλά και πάλι πολύ καλό.

[FONT=&quot]Στο φινάλε στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν όλες οι εξελίξεις , το υπόλοιπο μέρος δεν σου έδινε την αίσθηση ότι βλέπεις φινάλε σεζόν .[/FONT]
[FONT=&quot]Η δεύτερη σεζόν μου φάνηκε κατά λίγο υποδεέστερη από την πρώτη .[/FONT]

Την άρχισα και εγώ, τώρα που τελειώσα κάτι προηγούμενα..

Είχα ξεχάσει τι παιζόταν από την 1η..

Στο 2ο άρχισα να ξαναμπαίνω στην ιστορία..
Καλό και το 3, φτιάχνει μία καλή πλοκή!

Ομοίως αρκετά καλά και στο ίδιο στυλ τα 6 και 7..
Μπορεί να έχει κάπως διαφορετικό στυλ αυτή η σεζόν.. αλλά δεν με πειράζει.. μου αρέσει αρκετά!

Η παραγωγή πάρα πολύ καλή για σειρά!

Στα τελευταία αυτά έχει και πιο ερωτική διάθεση η σεζόν..

Είδα και τις βαθμολογίες των επεισοδίων και βλέπω τα 3 τελευταία έχουν την καλύτερη της σεζόν!

Λοιπόν τα 3 τελευταία ήταν τα πιο δυνατά της σεζόν..
είχαν και δράση.. είχαν και αγωνία..
και θα έλεγα την κάνανε αντάξια της 1ης!!

Πάμε για 3η! :cool:

Μόλις τελείωσα και τη δεύτερη σεζόν...τι τρομερή σειρά είναι αυτή? Ιδιαίτερα το 9ο επεισόδιο εκπληκτικό!!! Μπράβο για αλλη μια φορά και υπομονή τώρα μέχρι του χρόνου...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ισως ηταν αναμενομενο μετα απο την μειωμενη ποιοτητα
του δευτερου κυκλου σε σχεση με τον πρωτο.

Επισης δεν τραβαγε και πρωταγωνιστης (ΙΜΗΟ).
Πολυ βασικο.

Κρίμα πραγματικα κρίμα...και μας είχε αφήσει σε τελείως ανοικτό σημείο. Πως είναι δυνατόν λοιπον αφού δεν είχε ολοκληρωθεί η ιστορία...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις την τελείωσα, εκπληκτικη παραγωγή και πολυ καλο σεναριακά κρίμα που δεν θα συνεχιστεί, μας αφησε στα κρύα του λουτρού.