Marco Polo [Netflix]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Marco Polo (2014)

Κι εγώ δεν κρατήθηκα και την είδα όλη. Κι ας δυσκολευτηκα αρκετά με τη γλώσσα (την παρακολούθησα με αγγλικούς υπότιτλους).
Άντε να τη δείτε κι εσείς ώστε να συζητήσουμε ελεύθερα ;)

Απάντηση: Marco Polo (2014)

πω πω μέρα με την μέρα βγαίνουν οι υπότιτλοι... να'ναι καλά τα παιδιά... μας έχει φάει η αναμονή :-)

Είδα και το 5ο .
Δεν περίμενα αυτά που έγιναν στη αρχή του επεισοδίου , θεωρώντας ότι οι Μόγγολοι θα ήταν οργανωμένοι και θα τα απέτρεπαν αυτά .

Δεν με έχει "κερδίσει " ο ηθοποιός που υποδύεται τον Marco Polo .
Δεν τον θεωρώ κακό , απλά δεν δίνει το κάτι παραπάνω που περιμένουμε από τον πρωταγωνιστή .
Αντίθετα , όπως γράφω και πριν , ο ο ηθοποιός που υποδύεται τον Χαν θεωρώ ότι έχει μπει στον ρόλο του .
Η ερμηνεία του , ακόμα και η χροιά της φωνής του είναι φοβερή .

Χρόνια Πολλά !

Είδα το 6ο .
Πολύ καλό , δεν περίμενα αυτήν την ανατροπή με
την πριγκίπισσα
.
Περίμενα , χωρίς να είμαι πολύ καλός γνώστης της ζωής του Marco Polo, διαφορετικά πράγματα στη σειρά .
Έχουμε επικεντρωθεί σε δολοπλοκίες κ.τ.λ

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και πολύ συμμετοχή ο Marco σε ότι γίνεται.. :p

Πιο πολύ τους άλλους βλέπουμε.. αλλά πάντως μιά χαρά είναι και έτσι! :cool:

Είδα και το 7ο .
Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό .
Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο 7ο είναι ότι
δεν μας έδειξαν κάποιον δίαλογο του Χαν με τον τυφλό μοναχό , για τι έγινε και δεν σκοτώθηκε ο Σιντάο .

Νομίζω ότι τελικά το πρωτεύον στην αποστολή...
ήταν να κάνει ο Μάρκο Πόλο χαρτογράφηση του τείχους, άσχετο αν τελικά αποδείχθηκε πλάνη του Σιντάο.

Σωστό αυτό .
Αυτό όμως που με χάλασε στο 9ο είναι
ότι δεν έδειξαν καθόλου την πολιορκία , τι έγινε και έπεσαν σε παγίδα .
Βλέποντας ότι τελειώνει το επεισόδιο και ότι ξεκινά η πολιορκία , πίστεψα ότι θα την δούμε αναλυτικά στο επόμενο επεισόδιο . Ξαφνικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα , μέσω της ζωγραφιάς μας μίλησαν για την παγίδα που έπεσαν και μας δείχνουν τον Πόλο να απολογείται για την ήττα .
Ξενέρωσα εντελώς .

Φανταστική σειρά, τόσο σεναριακά όσο και ως καστ αλλά και σε μέγεθος παραγωγής.

Με έβαλε σε σκέψεις: αν μπορεί μια άσημη/νέα σειρά σαν κι αυτή να έχει μάχες, δεκάδες κομπάρσους, σκηνικά με πολιορκημένες πόλεις κλπ, αντάξιες μιας μεγάλης χολυγουντιανής blockbuster ταινίας, γιατί δεν μπορεί το game of thrones που παίζει σε άλλο επίπεδο τηλεθέασης άρα και budget?

Άριστο το φινάλε !

Η μονομαχία του τυφλού μοναχού με τον Καγκελάριο , ήταν η καλύτερη στιγμή του επεισοδίου .

Η σεζόν ήταν πολύ καλή , με αξιοπερίεργο ότι αν και η σειρά λέγεται Marco Polo , ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας (ο ηθοποιός, η ερμηνεία κ.τ.λ) ήταν ο Χαν .
Ο Marco Polo θεωρώ ότι δεν ήταν ούτε ο δεύτερος πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας .
Μετά τον τον Χαν υπήρχαν τέσσερις, πέντε πολύ καλοί χαρακτήρες , μέσα σε αυτούς ήταν και ο Marco Polo .

Υπήρχαν κάποια πράγματα που θα έπρεπε να μας δείξουν κάτι περισσότερο , τα οποία τα προσπέρασαν πολύ γρήγορα κατά τη γνώμη μου, στη σειρά .Τα έχω αναφέρει στα περισσότερα στα προηγούμενα επεισόδια .

Δυνατά τα τελευταία επεισόδια, και ιδίως το finale!

Ενδιαφέρουσα και η τελευταία σκηνή..
Για να δούμε εάν θα δώσει συνέχεια το Netflix!
Σαφώς υπάρχουν περιθώρια να προχωρήσει η ιστορία σε πολλά μέτωπα..

Συμφωνώ για τους χαρακτήρες..

Ανάμεικτες οι κριτικές από τους κριτικούς, αλλά στο κοινό άρεσε πάρα πολύ η σειρά!

Re: Απάντηση: Marco Polo (2014)

Η σεζόν ήταν πολύ καλή , με αξιοπερίεργο ότι αν και η σειρά λέγεται Marco Polo , ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας (ο ηθοποιός, η ερμηνεία κ.τ.λ) ήταν ο Χαν .
Ο Marco Polo θεωρώ ότι δεν ήταν ούτε ο δεύτερος πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας .
Μετά τον τον Χαν υπήρχαν τέσσερις, πέντε πολύ καλοί χαρακτήρες , μέσα σε αυτούς ήταν και ο Marco Polo .

Υπήρχαν κάποια πράγματα που θα έπρεπε να μας δείξουν κάτι περισσότερο , τα οποία τα προσπέρασαν πολύ γρήγορα κατά τη γνώμη μου, στη σειρά .Τα έχω αναφέρει στα περισσότερα στα προηγούμενα επεισόδια .

Ο Marco Polo αν έχεις διαβάσει και κάποιο σχετικό βιβλίο ήταν περισσότερο σαν συμβουλος ή και ακόλουθος του Χαν (ειδικά τα πρώτα χρόνια τον έβλεπαν με προκατάληψη και τον θεωρούσαν κατάσκοπο) οπότε είναι αναμενόμενο ότι δεν μπορεί να είναι αυτός που καθορίζει τις εξελίξεις.

Την ειδα προσφατα χωρις ωστοσο να δω το τελευταιο επεισοδιο (κοιμηθηκα). Πολυ καλη σειρα, σχετικα με την αναπαρασταση της εποχης, κουστουμια, σκηνικα, οπλα κλπ.... Πραγματι, ο ηθοποιος που υποδυεται τον Μαρκο Πολο δεν πειθει...αλλά καλυπτεται απο τα λοιπα στοιχεια της σειρας. Δυστυχως δεν εχει πολλα εξωτερικα γυρισματα και δεν βλεπουμε εκτενώς τα τοπια της Κινας...

μολις ολοκλήρωσα και εγω την σειρά .. ψηφίζω πολυ καλή εως εξαιρετική .. αναμένουμε τον καινούργιο κύκλο !

Η σειρά αν και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ιστορία του Μάρκο Πόλο (ακόμα και την μπασταρδεμένη version του βιβλίου του που έχει επιβιώσει) είναι εξωπραγματικά καλή για το budget της. Τα σκηνικά και ο ρουχισμός είναι πολύ καλά. Οι μάχες και οι πόλεις επίσης αρκετά πειστικές. Όντως ο ηθοποιός που παίζει τον Μάρκο δεν είναι τόσο καλός, και βγαίνει λίγο προς το κλαψομούνικο, αλλά τον αναπληρώνουν άλλοι.
Σίγουρα δεν λείπει το brutality αλλά με μέτρο πιστεύω. Επίσης έχει αρκετό γυμνό, αλλά εκεί που πρέπει και δένει με την ιστορία. Όχι βγάλτε ένα μνι, γιατί δεν έχουμε τι άλλο να δείξουμε.
Προσωπικά όμως με τράβηξε πιο πολύ η αναπαραστάσεις των παλιών καλών εποχών των ταινιών kung-fu σε VHS. Τότε που καθόμασταν και βλέπαμε Drunken master, Shogun Assasin, Dance Of The Drunk Mantis, Fist of legend, The Invincible Armour κτλ, κτλ. Πραγματικά ο chancelor είναι άξιος Praying mantis master και

η τελική μάχη με τον 100 eyes όλα τα λεφτά

Περιμένω την 2η σαιζόν να εκτοξεύσει την σειρά με περισσότερη ίντριγκα. Όχι ότι λείπει σε αυτή την σαιζόν.

Η σειρά αν και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ιστορία του Μάρκο Πόλο (ακόμα και την μπασταρδεμένη version του βιβλίου του που έχει επιβιώσει) είναι εξωπραγματικά καλή για το budget της. Τα σκηνικά και ο ρουχισμός είναι πολύ καλά. Οι μάχες και οι πόλεις επίσης αρκετά πειστικές. Όντως ο ηθοποιός που παίζει τον Μάρκο δεν είναι τόσο καλός, και βγαίνει λίγο προς το κλαψομούνικο, αλλά τον αναπληρώνουν άλλοι.
Σίγουρα δεν λείπει το brutality αλλά με μέτρο πιστεύω. Επίσης έχει αρκετό γυμνό, αλλά εκεί που πρέπει και δένει με την ιστορία. Όχι βγάλτε ένα μνι, γιατί δεν έχουμε τι άλλο να δείξουμε.
Προσωπικά όμως με τράβηξε πιο πολύ η αναπαραστάσεις των παλιών καλών εποχών των ταινιών kung-fu σε VHS. Τότε που καθόμασταν και βλέπαμε Drunken master, Shogun Assasin, Dance Of The Drunk Mantis, Fist of legend, The Invincible Armour κτλ, κτλ. Πραγματικά ο chancelor είναι άξιος Praying mantis master και

η τελική μάχη με τον 100 eyes όλα τα λεφτά

Περιμένω την 2η σαιζόν να εκτοξεύσει την σειρά με περισσότερη ίντριγκα. Όχι ότι λείπει σε αυτή την σαιζόν.

Συμφωνω σε ολα ο καγκελαριος ηταν ολα τα λεφτα...